İçeriğe Yönlendir

C Max 1 - Dünden Bugüne

Lokman Ceritlioğlu
Çözüme git Lokman Ceritlioğlu tarafından,

Recommended Posts

• 1 ay sonra...
Lokman Ceritlioğlu
(düzenlendi)

aldığım usb şarjlar düşük amperdi, aliden 3a buldum bugün geldi ve montajını yaptım, iyi şarj yapıyor, fotoğraft yanıltıyor fazla takılmayın ona  :biggrin: 

f728416c2e43100ebda0fd399d505e7f.jpg

4a3604fb8825255deebfa0d0c06dbfdb.jpg

45a06d8494b29a05ee3edb6de4331152.jpg

tarihinde Lokman Ceritlioğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Hüseyin çözümü Ptt posta kutusu kiralamakmış. yıllık 9 tl. bulursan haber et. gümrükten çıkınca direk posta kutusuna gidiyormuş hiç bir yere uğramadan.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Abi ne takıyorsun o kadar çok arkaya :D keşke en alttakini yapmasaydın[emoji16]

tarihinde Eren Erdoğan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Lokman abi eline sağlik. [emoji122] [emoji122] Maşallah. En son gelenin devresini eskinin usb portuna entegre etseydin daha iyi olmazmıydı..

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Abi maşallah uzun zaman olmuş konuya bakmayalı, her dokunuş bir harika olmuş inan ki. Güzel günlerde keyifle kullan abim  :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Lokman abi eline sağlik. [emoji122] [emoji122] Maşallah. En son gelenin devresini eskinin usb portuna entegre etseydin daha iyi olmazmıydı..

Murat o beceri nerede bende, eskinin içini açtım çok karışıktı bu yüzden bu yola başvurdum.

Abi ne takıyorsun o kadar çok arkaya :D keşke en alttakini yapmasaydın[emoji16]

en alttaki yeni olan, 3 amper canım :D

Abi maşallah uzun zaman olmuş konuya bakmayalı, her dokunuş bir harika olmuş inan ki. Güzel günlerde keyifle kullan abim  :)

ayrı ayrı teşekkürler.

Yorum bağlantısı

Abi o zaman onda telefon şarj etmeyin. Ben 2.1 amperle bir batarya yedim [emoji16] birde şarj aletlerinde 1 amper yazıyormuş onu da iş işten geçtikten sonra öğrendim [emoji1]

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Yüksek amperli şarj cihazı pili öldürdü ise başka hata vardır. Pil şarj akımını telefon ayarlar, şarj cihazı isterse 5000 amper olsun fark etmez, voltaj daha önemli

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Abi o zaman onda telefon şarj etmeyin. Ben 2.1 amperle bir batarya yedim [emoji16] birde şarj aletlerinde 1 amper yazıyormuş onu da iş işten geçtikten sonra öğrendim [emoji1]

Eren evde şarj cihazında takılıyken telefonla oyna şarj düşmüyor, ama arabadakilerde şarja takılıyken düşüyor. bu yeni aldığımdada düşmüyor. iyi kabloda şart tabi.

Yüksek amperli şarj cihazı pili öldürdü ise başka hata vardır. Pil şarj akımını telefon ayarlar, şarj cihazı isterse 5000 amper olsun fark etmez, voltaj daha önemli

noktayı koymuşsun King  :good1:  :bravo:

Yorum bağlantısı

Abi arabada şarj etmeye başladıktan 2-3 ay sonra telefon şarj tutmaz oldu. Evden 100 de 100 le çıkıyorum hiç telefonla oynamadan işe gidiyorum bi bakıyorum 85-90 kalmış. Batarya değişti şarj aleti bir daha kullanılmadı sorun da kalmadı. Ben suçu 2.1 e attım yani :)

Eren evde şarj cihazında takılıyken telefonla oyna şarj düşmüyor, ama arabadakilerde şarja takılıyken düşüyor. bu yeni aldığımdada düşmüyor. iyi kabloda şart tabi.

noktayı koymuşsun King  :good1:  :bravo:

Bende bir ara alacağım abi o aletlerden birde onu deneyelim bakalım. Bozulursa batarya linkini yollarım ama :D:biggrin:

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Lokman Ceritlioğlu

Servet bu mondeoyu geçemez dedi çok kızdım tekrar ayar yapıldı görecez bakalım. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Lokman Ceritlioğlu
(düzenlendi)

89650 km. disk ve balata değişimi yapıldı. Osman ve Fatih ustanın ellerine sağlık, bu ayın 30 unda muayene var 3. stoptaki modülü çıkardım, yerine soket bağladım, takması çıkarması kolay olacak.

f4ae51d332d43f843363b67f2508d8cd.jpg

efce2b27963fc84395b8e1756b0e7cda.jpg

tarihinde Lokman Ceritlioğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Aydın Perçem

Allah kolaylık versin, geçer bu canavar vizeden.. [emoji106][emoji106][emoji4]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

bir sıkıntımız yok, sadece uzun farlardaki led soru işareti

Yorum bağlantısı
Mustafa Karabulut

bir sıkıntımız yok, sadece uzun farlardaki led soru işareti

Aynı dert bende de var abi. Çakarı söktüm, uzunlardaki ledin geçip geçmeyeceği konusuna takıldım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Aynı dert bende de var abi. Çakarı söktüm, uzunlardaki ledin geçip geçmeyeceği konusuna takıldım.

Servet geçti, yarın bendede sorun olmaz ise sende çıkarmazsın 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...