İçeriğe Yönlendir

C Max 1 - Dünden Bugüne

Lokman Ceritlioğlu
Çözüme git Lokman Ceritlioğlu tarafından,

Recommended Posts

Servet Aydın

Gece aydınlatma fotoğrafı da bekleriz :)

Yazacaktım..

Matkap ile mi deldiniz orayı yoksa delik var mıydı?

0,5 mm ile başlayıp uygun radüsü yakaladık, sonrasında 1,75 mm plastik delici transformer enjeksiyon ile ışık açısı yönlendirici montajı yaptık. Son olarak kosinüs hesabı ile ışık yayan diodu uygun power chip japon ile sabitledik. Bitti
  • Beğen 7
Yorum bağlantısı

Abi çok uğraşmışsınız ya keşke laser cnc ile fiber optik kesim yöntemi kullansaydınız bende var bi dahakine öyle yapalım. 3d Max de çizeriz. Hatasız uygun uber lightining techology yaparız

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Abi hangi dilde konuşuyoruz[emoji23] tornavidayla basıp delme vardı eskiden[emoji12]

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Abi çok uğraşmışsınız ya keşke laser cnc ile fiber optik kesim yöntemi kullansaydınız bende var bi dahakine öyle yapalım. 3d Max de çizeriz. Hatasız uygun uber lightining techology yaparız

üzülme canım, kapı kollarıda seni bekler, müsait zamanda  :D

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

0,5 mm ile başlayıp uygun radüsü yakaladık, sonrasında 1,75 mm plastik delici transformer enjeksiyon ile ışık açısı yönlendirici montajı yaptık. Son olarak kosinüs hesabı ile ışık yayan diodu uygun power chip japon ile sabitledik. Bitti

O bi kerem rayüs taam mı, artıı Matkabınan deldiniz, caponunan tutturdunuz yane...

Sizin gibi amatör olmadığım için 10'luk çiviyi aygazda ısıtıp coss diye uygun açılı delik açmıştım.

• Beğen 7
Yorum bağlantısı

Yazacaktım..

Bunun tıpkısının aynısını bende yaparım ki.. :p Noolcak bunu yapmaya.  ;)  :biggrin:

Elinize sağlık Servet abi.. :good1: Güle güle kullan Lokman abi.  :flowers:

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Yazacaktım..

üzülme canım, kapı kollarıda seni bekler, müsait zamanda  :D

Ne güzel, böyle atom çekirdeğini yarar gibi teknik çalışan arkadaşların var. :bravo: Keşke burada da olsa. :(

tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

sağolun arkadaşlar

Ne güzel, böyle atom çekirdeğini yarar gibi teknik çalışan arkadaşların var. :bravo: Keşke burada da olsa. :(

abi emekli olunca bu tarafa gel. 

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Seninde Erkan gibi ustan var abi ayağının dibinde ;)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Maaşallah, lokman abim güle güle kullan. Servet abininde eline sağlık. Döktürmüş gene

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

Sizin de Hakan KURT'unuz var biz bir şey diyormuyuz  :D

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Abi güle güle kullan, Servet'inde ellerine sağlık....

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

Seninde Erkan gibi ustan var abi ayağının dibinde ;)

:unsure2: O şahsiyeti 3 senedir tanırım, bana bir sözü var, var yani...

Sizin de Hakan KURT'unuz var biz bir şey diyormuyuz  :D

Onun yeri ayrı, verir parayı en iyi sistemi yaptırır. :D

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu
(düzenlendi)

Bugün yol hazırlıklarına başladık.
4e694184126293b5f8e64dbb9a5e3601.jpg

bb414aa5a35157ab10bd798a4596dcc6.jpg

tarihinde Lokman Ceritlioğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...