Misafir 7 Nisan 2015 Paylaş 7 Nisan 2015 Abi mükemmel eklentiler. Araba yanmış maşallah hakan ustanın eline sağlık Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 7 Nisan 2015 Paylaş 7 Nisan 2015 Ayak aydınlatması için o ışık plastiklerini nereden aldın, bende aradım ama bir türlü bulamamıştım, bagaj aydınlatması için kullanacağım. 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 7 Nisan 2015 Paylaş 7 Nisan 2015 Maşallah abi her eklenti birbirinden değerli, güle güle kullan inşallah 1 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Nisan 2015 Paylaş 7 Nisan 2015 Hepsi için emeğinize elinize sağlık kocaman maşallah abi. Arka zemin aydınlatmayı bende serkan abiden çalmıştım Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 7 Nisan 2015 Paylaş 7 Nisan 2015 Ledler çok zalım valla Önce ben buldum ben dahtım, Lokman abey patent parası ödedi bana. Hepsi için emeğinize elinize sağlık kocaman maşallah abi. Arka zemin aydınlatmayı bende serkan abiden çalmıştım O plastik parçaları nereden buldunuz? 2 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Nisan 2015 Paylaş 7 Nisan 2015 Önce ben buldum ben dahtım, Lokman abey patent parası ödedi bana. O plastik parçaları nereden buldunuz? Abi o plastik parçaları ankaraya gittiğimde çıkmacılardan buldum bir arkadaş aracılığı ile. Lokman abi parçacılardan almış,çifti 30 Tl demişti. Bende 20 ye aldıydım. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 7 Nisan 2015 Yazar Paylaş 7 Nisan 2015 çok sağolun arkadaşlar. Ayak aydınlatması için o ışık plastiklerini nereden aldın, bende aradım ama bir türlü bulamamıştım, bagaj aydınlatması için kullanacağım. Hüseyin dağdelen hurdacı, burada bulabilirin, duysuz çifti 20 tl. duysuz alma, duylu al. Ledler çok zalım valla beğendiğine sevindim abim. Hepsi için emeğinize elinize sağlık kocaman maşallah abi. Arka zemin aydınlatmayı bende serkan abiden çalmıştım çok sağol Eren, Serkan burayı görmez, görürse düşünürüz Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 7 Nisan 2015 Paylaş 7 Nisan 2015 Abi o plastik parçaları ankaraya gittiğimde çıkmacılardan buldum bir arkadaş aracılığı ile. Lokman abi parçacılardan almış,çifti 30 Tl demişti. Bende 20 ye aldıydım. Gerek yok, ilşk buluşmada bir nice düz tornavidaya bakar. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Nisan 2015 Paylaş 7 Nisan 2015 çok sağol Eren, Serkan burayı görmez, görürse düşünürüz Zaten çalarken yanımdaydı abi Gerek yok, ilşk buluşmada bir nice düz tornavidaya bakar. Lokman abi ile ilk buluşma demi abi Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 7 Nisan 2015 Paylaş 7 Nisan 2015 Harika olmuş. Maşallah abi. Gerek yok, ilşk buluşmada bir nice düz tornavidaya bakar. Zaten çalarken yanımdaydı abi Lokman abi ile ilk buluşma demi abi Valla o c-max'te güzel parçalar var. Bi buluşma mı düzenlesek 2 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 7 Nisan 2015 Paylaş 7 Nisan 2015 Hüseyin dağdelen hurdacı, burada bulabilirin, duysuz çifti 20 tl. duysuz alma, duylu al. Nerede bu Dağdelen? Ayrıca duyusuz alıp bir takım procelerim var. 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 7 Nisan 2015 Yazar Paylaş 7 Nisan 2015 Gerek yok, ilşk buluşmada bir nice düz tornavidaya bakar. Harika olmuş. Maşallah abi. Valla o c-max'te güzel parçalar var. Bi buluşma mı düzenlesek sağol Mert, Motorla giderim bende Nerede bu Dağdelen? Ayrıca duyusuz alıp bir takım procelerim var. abim ikitelli hurdacılar sitesi. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Taktak 7 Nisan 2015 Paylaş 7 Nisan 2015 Abi maşallah çok güzel işler çıkmış yine eline sağlık. 1 Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 8 Nisan 2015 Paylaş 8 Nisan 2015 Güle güle kullan abi yapılan eklentiler çok güzel olmuş... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 8 Nisan 2015 Paylaş 8 Nisan 2015 Maşallah.. Ustalara. Maşallah.. Yapılan işe. Maşallah.. Arabaya. Profesyonel çalışmalar, harika sonuçlar.. Elinize sağlık.. Güle güle kullan Lokman Abim. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 8 Nisan 2015 Paylaş 8 Nisan 2015 Abi çok güzel olmuş hepsi de, ledler eskisine göre çok çok iyi olmuş, gece far açmaya bile gerek yok[emoji7] [emoji106] 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 8 Nisan 2015 Paylaş 8 Nisan 2015 Abim çok güzel olmuş maşallah yanıyo cayır cayır 1 Yorum bağlantısı
Misafir 8 Nisan 2015 Paylaş 8 Nisan 2015 Lokman abim beklemedeyim,ekle artık fotoları Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 8 Nisan 2015 Yazar Paylaş 8 Nisan 2015 (düzenlendi) hepinize ayrı ayrı teşekkürler arkadaşlar, bugün hemen hemen kafamdaki projelerin hepsi tamamlanmış oldu. Hakana ve Uğura buradan ayrıca teşekkür ediyorum. katlanır aynalarımız bugün takıldı çokta güzel oldu Hakan beklediğin fotoğraflar, daha sonra detaylı çekerim. çok güzel bir anı gündüz farlarını lümen farkı bunlar ayna montaj resimleri ve videosu, arabadan nefret etmiştim bu anlarda. bu düğmeyi beğenmeyeceksiniz biliyorum, geçici bu bunlarda dünkü yapılanlardan kalanlar. bittiiiii 9 Nisan 2015 tarihinde Lokman Ceritlioğlu tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 8 Nisan 2015 Yazar Paylaş 8 Nisan 2015 (düzenlendi) duman var mı duman olmazmı youtube burada niye açılmıyorki? 8 Nisan 2015 tarihinde Lokman Ceritlioğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts