Lokman Ceritlioğlu 30 Mart 2015 Yazar Paylaş 30 Mart 2015 hepinize ayrı ayrı teşekkürler arkadaşlar, pazartesi Hakan usta teslim edecek inşallah, yeni modifiyelerle gün yüzüne çıkacağız. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 31 Mart 2015 Paylaş 31 Mart 2015 Hayranlıkla izliyorum. Allah kaza bela vermesin gördüğün göreceğin bu olsun forumun Abisi[emoji5] [emoji122] [emoji106] Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 4 Nisan 2015 Yazar Paylaş 4 Nisan 2015 Lokman abi senin bu katlanir aynalar ne oldu, siparisi teslim aldinmi.. aynalarin altindaki isiklari led e donusturebildinmi ona meraklandim ben.. internete arastirmama ragmen halen bi cozum bulamadim. Isiklari cozup sac kurutma makinesinle isitip plastigini cikarip ampulu degistrmek istiyourm, fakat zarar gorebileceginden halen o ise giremedim. O isiklarin cikmasini bulursam alip deniyicem, daha iyi firki olan varmi Fatih aynalar geldi, malesef led değil, olma imkanıda çok zor, adamlar slikonlamışlar, uğraşmayada değmez zaten. Hayranlıkla izliyorum. Allah kaza bela vermesin gördüğün göreceğin bu olsun forumun Abisi[emoji5] [emoji122] [emoji106] abi çok teşekkür ederim. Gecmis olsun abi sağol Ahmet. Yorum bağlantısı
Fatih Cesko 5 Nisan 2015 Paylaş 5 Nisan 2015 Fatih aynalar geldi, malesef led değil, olma imkanıda çok zor, adamlar slikonlamışlar, uğraşmayada değmez zaten. Abi aynalar icin uzuldum Ben kafaya taktim bunlari.. biraz daha havalar duzelsin isticiyla silikonlari ayirmaya calisicam.. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Cesko 6 Nisan 2015 Paylaş 6 Nisan 2015 sağlık olsun abim Lokman abi, peki bu aynalarin altindaki isiklari degistirme imkanimiz varmi. Orjinal isiklari nerden satin alabiliriz bi bilgin varmi. Hani bu silikonlanmis isiklari cikarmaya calisirken zarar verirsem yenileri nerden alabilirim Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 6 Nisan 2015 Yazar Paylaş 6 Nisan 2015 Fatih, ford parçacılarında vardır abim. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 6 Nisan 2015 Yazar Paylaş 6 Nisan 2015 Yarın mı alacaksın abim arabayı inşallah yarın abim, Hakan bitirmiş, ben gündüz farı ve diğerlerinin bağlantısını yapacağım. 11,30 gibi orada olurum herhalde. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 7 Nisan 2015 Yazar Paylaş 7 Nisan 2015 (düzenlendi) Nihayet yapmak istediklerimin çoğunu Hakan ustanın yardımıyla bugün bitirdik. İlk önce ön tamponda vernik atması vardı bu yüzden tamponu komple boyadık. Arka çamurluğu sürtmüştüm arada onuda çıkardık Ve pasta cila Ön kaput Bitmedi sonra devam. 7 Nisan 2015 tarihinde Lokman Ceritlioğlu tarafından düzenlendi 13 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 7 Nisan 2015 Paylaş 7 Nisan 2015 Canlı gördüm arabayı ateş ediyiiiiiiii maşallah 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 7 Nisan 2015 Yazar Paylaş 7 Nisan 2015 sağolun arkadaşlar. ilk önce tampon sökülmüşken gündüz farına el attık. ben daha önce bir deneme yapmıştım, kullandığım led tabi Hakan usta bunları beğenmeyip kendi kafasına göre yaptı, ben sadece elektrik tesisatını çektim, Talip Eren kardeşimden aldığım role daha önce takılmıştı, kabloları birleştirip bağladım. güvenlik şart kontrol ediyoruz. Çağların testinden geçiyor ve sonuç 12 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 7 Nisan 2015 Yazar Paylaş 7 Nisan 2015 Devam ediyoruz artık araçlarda usb şarj olayı olmazsa olmazlarımdan, aliexpress ten siparişini verdiğim çakmaklık gelmişti ( bunun bir değişiğini almıştım daha önce, takmak hiç aklıma gelmemişti, bende servet'e kepirtmiştim, jeton sonradan düştü ) bunun montajınıda yaptık. önce konsolu dağıttı Hakan usta bende yardım ettim, montaja tabi devam edecek. 6 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 7 Nisan 2015 Yazar Paylaş 7 Nisan 2015 Serkan teşekkürler. konsol sökülmüşken birde arka ayak aydınlatması yapalım dedik, kabloyu, ön ayak aydınlatmadan paralel çektim, proje Eren Erdoğan kardeşimden çalıntıdır. bunlarda bonus, ellerine sağlık Hakan usta. 12 Yorum bağlantısı
Recommended Posts