İçeriğe Yönlendir

Linea Alınır Mı?

Fatih Altınoluk

Recommended Posts

Guest Mert Boran

Linea'dan vazgeçtim zaten. Kesin kez ya civic yada corolla alacağım. Öncelik Civic ama.

Abi civic güzel hemde güvenli listedeki araçlardan. Ama yılda 35000 km ve benzinli? 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Altınoluk

Duyumlarıma göre 35 kuruş yakıyormuş lpg de. Sıkıntı değil oda benim için.

Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit

6 günlüğüne 2014 gelmişti en boş paketi. Araba daha 700 kilometrede oldugu için ses cıkarmiyordu. Ama 1.3 cidden kalkışta hantal. Sonradan arap atı gibi açılıyor. İç gögüslük sert plastik begenmedim acikcasi. Yakıt tüketimi ise 6.2 gibi birşeydi. Sıfır araba oldugu icin diye düşünüyorum. Ekonomik bir araba. Ancak donanımlısı 45-50 arası o para o arabaya verilmez. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Çok iyi olur valla. Haber bekliyorum sizden.

Aradım, ulaşamadım. Görüşünce yazarım buradan

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

O paraya dizel derim. Hondaya fazladan para ödemeyin. Tüketim önemliyse Linea da binilebilir bence. Hem performansı o kadar kötü değil.

Ben nerede Linea görsem sahibi sanki Ferrari'ye biniyor hep son gaz mübarekler  :)

Ben de 29bin'e 2011 Linea alacaktım son anda 30bin verim 2006 Focus aldım. Şu an hala kararsızım, alsa mıydım diye ama alsaydım aklım kesinlikle Focus'ta kalırdı  :unsure2:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Fatih Altınoluk

sen tekrar ford alırsın hemde en focusundan. :)

Aman Allah korusun abi. Düşman başına Ford. Ben Honda alacağım kafaya koydum. Toyotada olabilir hani.
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

O paraya dizel derim. Hondaya fazladan para ödemeyin. Tüketim önemliyse Linea da binilebilir bence. Hem performansı o kadar kötü değil.

Ben nerede Linea görsem sahibi sanki Ferrari'ye biniyor hep son gaz mübarekler :)

Ben de 29bin'e 2011 Linea alacaktım son anda 30bin verim 2006 Focus aldım. Şu an hala kararsızım, alsa mıydım diye ama alsaydım aklım kesinlikle Focus'ta kalırdı :unsure2:

Doğru karar. Manuel olsa ben kesin focus almıştım. :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanı. ben öyle oldum. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Altınoluk

Ben nerede Linea görsem sahibi sanki Ferrari'ye biniyor hep son gaz mübarekler :)

Ben de 29bin'e 2011 Linea alacaktım son anda 30bin verim 2006 Focus aldım. Şu an hala kararsızım, alsa mıydım diye ama alsaydım aklım kesinlikle Focus'ta kalırdı :unsure2:

Kesinlikle bi daha Ford almam sıfır dahil. Linea için pek iyi şeyler duymadım vazgeçtim. En iyisi civic.
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Ben olsam asla "asla" demezdim, kesin Ford alırsın sen şimdi :)

Ford'un bir aracında yaşadığınız problemi Honda'nın bir aracında da yaşama ihtimaliniz vardır o yüzden hayırlısı olsun diyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Altınoluk

Ben olsam asla "asla" demezdim, kesin Ford alırsın sen şimdi :)

Ford'un bir aracında yaşadığınız problemi Honda'nın bir aracında da yaşama ihtimaliniz vardır o yüzden hayırlısı olsun diyorum.

Valla bana hiç öyle bir Honda denk gelmedi. Ammaaa ford dersen bi dünya sorunlu olan [emoji12]
Yorum bağlantısı
Orhan Çalışkan

hayırlısı.. 1,3 motor yetmiyor diyenlere katılmıyorum,tabi ki de 1,6 daha iyidir ama 1,3 de gayet yetiyor.

insanların "yetmiyor gitmiyor" demelerinin sebebi 1. vitesin ölü oluşu. araç 1. vitesteyken ne kadar basarsan bas gitmez.devir yükselir araç gitmez.1 ile kalkıp hemen 2 leyeceksin.

1750 devrin altında cansızdır,1750 devir üstünde hangi viteste olursan ol devirlenmeye devam eder.

1.3 arkadasimda var.yetmiyora bende katılmıyorum. Cunku beygiri yuksek gayet tatmin ediyor.hatta bigun araba sollarken takildim sen eminmisin bunun 1.3 olduguna diye[emoji4] çünkü cekisi gerçekten cok iyi.sonucta fatih bizimkiler 1.4 68 bg onlar 1.3 95 bg.arada cok fark var.yani motor cok tatminkar.ama arkadaslarimizinda belirttigi gibi 1 ve 2. Vites gercekten berbat[emoji4] araba bildiğin gitmiyor.yuksek devirlerde kullanmak lazim.onun haricinde arac cok genis suspansiyon guzel sayılır. Bagaj asiri genis.motor sessiz.yol sesi cok almıyor. Trimlerden hic ses gelmiyor.fordlar gibi degil yani.teknolojisi iyi.hatta teypte aux yoktu kendimiz yaptik.cruise control u birine taktirdik.yol tutusu konusunda seni yaniltmayim ben bi 30km falan kullandım araci ama ben pek begenmedim.arkadas uzun yol yapiyor yol tutusundan memnun.ozetle alinabilir bi araba.umarim biraz yardimci olabilmisimdir.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emrah Uludağ

Arkadaşım 35bin'e tanıdıktan 40bin'de via linea varken donanıma kanıp 38bin'e 2010 corolla aldı. Tamam japon iyidir de tüplü afedersin. O motor titrmeye, arıza lambası yanmaya bi başlasın, kış günü otoparklara giremesin koşarak gelecek dizel kulübüne.

Benzinli binerim farketmez diyorsan her türlü civic derim.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Fatih Kasa

Ben şirkette 1.3 95 HP düz vites olanı kullanıyorum, yakıtı ekonomik, 5 litre civarı tüketim, geniş bagaj, yol tutuş vs bence iyi. Kullanın imkan varsa, hoşunuza giderse alınmayacak araç değil..

1,3 95 hp olanı kullandıım . gayet ekonomik,  seri bir araç. Ancak Fiat yaklaşık 10-15 cm hareket eden bir gaz pedalı yapmış. Eğer Ford yada Citroen gibi kısa mesafeli bir gaz pedalına alıştıysanız ilk başta araç gitmiyor gibi gelebilir. Yani aracın gitmesi için baya gaz pedalına basmak gerekli..

1,3  tek dezavantajı 10000 km de bir bakıma giriyor olması bence.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Kesinlikle bi daha Ford almam sıfır dahil. Linea için pek iyi şeyler duymadım vazgeçtim. En iyisi civic.

Lineayı sordum ama vazgeçmişsiniz. Hayırlısı olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Önder Özcan

linea kalite olarak ne bir ford ne bir civic ama ödediğiniz paraya aldığınız,yüksek modelli,uzun ömürlü dizel motorlu ve bol donanımlı bir otomobil oluyor.

linea için iyi şeyler söylemeyenlere bakarsanız çoğunluğunun ya hiç ya da 50-100 km linea kullandığını görürsünüz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit

linea kalite olarak ne bir ford ne bir civic ama ödediğiniz paraya aldığınız,yüksek modelli,uzun ömürlü dizel motorlu ve bol donanımlı bir otomobil oluyor.

linea için iyi şeyler söylemeyenlere bakarsanız çoğunluğunun ya hiç ya da 50-100 km linea kullandığını görürsünüz.

Biz 300 ile 400 arası sürdük. O kilometreler arası bol bol rampa inip cıktık. Neyin ne olduğunu anlayabildik. Alinacaksa 1.3 yerine 1.6 alinmali. Aradaki farkı rahatlıkla görebileceksiniz..

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Biz 300 ile 400 arası sürdük. O kilometreler arası bol bol rampa inip cıktık. Neyin ne olduğunu anlayabildik. Alinacaksa 1.3 yerine 1.6 alinmali. Aradaki farkı rahatlıkla görebileceksiniz..

evet,abimin 1,6 sını 1000km den fazla kullandım..bizim burda konuştuğumuz linea 1,3 mü alalım 1,6 mı alalım değil ki :)

1,6 olan,tabi ki de ve kesinlikle 1,3 den daha iyi,aksi olabilir mi.

1- 1,3 gitmiyor diyenlere katılmıyorum,

2- linea yaramaz diyenlere katılmıyorum - ki zaten sizin alıntıladığınız mesajımda göürsünüz, 1,3 -1,6 ile ilgili bir şey yok,linea hakkında iyi şeyler söylemeyenler diyorum :)

yanlış anlamışsınız beni

Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit

evet,abimin 1,6 sını 1000km den fazla kullandım..bizim burda konuştuğumuz linea 1,3 mü alalım 1,6 mı alalım değil ki :)

1,6 olan,tabi ki de ve kesinlikle 1,3 den daha iyi,aksi olabilir mi.

1- 1,3 gitmiyor diyenlere katılmıyorum,

2- linea yaramaz diyenlere katılmıyorum - ki zaten sizin alıntıladığınız mesajımda göürsünüz, 1,3 -1,6 ile ilgili bir şey yok,linea hakkında iyi şeyler söylemeyenler diyorum :)

yanlış anlamışsınız beni

Galiba :)

1- 1.3 gidiyor ancak 3. Vitesten sonra :)

2- En donanımlısına 50bin lira verilecegine bambaşka harika bir dizel otomobil alinabilir

Ben Ford'a alısmısım galiba ondan Fiat hoşuma gitmedi :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Galiba :)

1- 1.3 gidiyor ancak 3. Vitesten sonra :)

2- En donanımlısına 50bin lira verilecegine bambaşka harika bir dizel otomobil alinabilir

Ben Ford'a alısmısım galiba ondan Fiat hoşuma gitmedi :)

1- Ahmetcan sana bu konuda katılıyorum :)

2- 1.3 doğru senin 1.6 dizel Cmaxe göre gitmiyor. Ancak 1.3 motor da olsa dizel olarak hakkını veriyor. Sağlamlığı sorunsuzluğu kanıtlanmış bir motor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit

1- Ahmetcan sana bu konuda katılıyorum :)

2- 1.3 doğru senin 1.6 dizel Cmaxe göre gitmiyor. Ancak 1.3 motor da olsa dizel olarak hakkını veriyor. Sağlamlığı sorunsuzluğu kanıtlanmış bir motor.

Ona lafım yok abi sağlamlığı hakkında :)

Tabi kullanan sürücüye görede değişir hor kullanırsa 300 gidecegine 100 gider :)

Ben gögüslügünü begenmedim mesela Urban olan modelinde yumuşak mı bilmiyorum ama bize gelen modelde sertti. Ayrıca Ford'u korumak gibi olmasın Ford'un da beğenmediğim özelliği var :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kaya Çorak

5 gün önce 2008 1.3 Multijet 75 BG Grande Punto aldım, benim arabayı tercih sebebim tamamen yakıt ekonomisiyle ilgiliydi. Eğer siz de böyle bir düşünceyle hareket edecekseniz kesinlikle alın; ama evet konfor beklememek lazım. Fiat'ın multijet motoru gerçekten çok az yakıyor, şimdilik İstanbul'da şehiriçi kullanımımı karşılıyor ve yakıtı bu kadar az olduktan sonra uzunca bir süre kullanmayı düşünüyorum.

Modeline ve kullanımına bağlı olarak Linea da bence ihtiyacı karşılayacaktır.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...