İçeriğe Yönlendir

Focus 2 Direksiyon Simidi Soyulma Problemi

Ahmet Özcan2

Recommended Posts

Ahmet Özcan2

2008 focus aracim var. Direksiyon simidi soyulmaya ve toz seklinde elime bulasmaya basladi. Bu soyulmayi durdurmak icin vernik sikmayi dusundum ama deriye zarar verebilir fiye yapmadim. Kendi imkanlarimla bu soyulmamin onune nasil gecebilirim????

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Herhangi bir kimyasal ile bunun önüne geçemezseniz. Tek çözüm deri kaplatmak, yada yeni bir direksiyon almak..

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
ismail Elvan
(düzenlendi)

yolunuz ankaraya düşerse ilker bey var ankaraotodoseme  önceden randevu almanız gerekiyor bilginize.

tarihinde ismail Elvan tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz

Rengini mi atıyor yoksa dökülme mi var ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
ozkanzorlu

Orijinali gibi deri kaplama yapılabiliyor. Ben 130 TL'ye yaptırmıştım 97 Mondeo aracıma.

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

aynı sorun bende de var, sol taraf soyuldu hep  :( servise gidecek yıllık bakım için (120.000), serviste yaptırma şansımız varmı acaba?

Yorum bağlantısı
Ahmet Özcan2

Rengini mi atıyor yoksa dökülme mi var ?

Dokulme var hocam ya

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

kapalama yapan servis olmaz zira bunun için ehil adam lazım . döşemeci statüsünde

Yorum bağlantısı
Akif Eren

Ankara şaşmazda sırf bu işi yapan bir yer görmüştüm, direksiyonu söküp yapıyorlar.

Yorum bağlantısı
Misafir

Erdal oto döşeme Şaşmaz da. Direksiyon sökülüp yapılıyor.

Ben daha ucuz bişi arıyorum deseniz direksiyon üstünde kaplama yapan biri var. İşçiliği sağlamdir.

5 araçta da işçiligini gördüm.

Seyyar çalışır.

Telefonu işyerimde,p.tesi numarasini yazarım.

Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Badem yağının iyi geldiğini duymuştum..

Ben badem yağı ile focus 1 aracımın direksiyonunu 5 gün  sabah akşam yağladım.Ancak pek işe yaradığı söylenemez.En iyi çözümyeni deri kaplatmaktır.

Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz

Dokulme var hocam ya

Dökülme var ise kaplama gerekiyor boya atması olsaydı deri boyası tavsiye edecektim.
Yorum bağlantısı
Mustafa Tekkin

Aynı sorun bende de vardı. İnternetten araştırma yaparken Passat forum sitesinde boyayan birini gördüm ve bende uyguladım çok da güzel oldu tavsiye ederim.

Buraya linki yapıştıramadım ancak google amcaya "direksiyon boyama" diye sorarsanız hemen üst kısma geliyor. Bir bakın derim hatta deneyin maliyeti 10 lira olmadı deriyi kaplatırsınız mecbur.

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...