Furkan Avcı 18 Ekim 2014 Yazar Paylaş 18 Ekim 2014 Şunu da denesene abi Ön sol sinyal lambasını sök, sol arka freni de sök. Plakalık aydınlatmasından birinide sök bakim ne diyecek Reno olsa kesin yanardı beyin :D Denedim, ekranda bir uyarı çıktı ingilizce LA OĞLUM Bİ YÜRÜ GİT, OYNAMA ampullerle dedi :D 3 Yorum bağlantısı
Ali Eren 18 Ekim 2014 Paylaş 18 Ekim 2014 Furkan, niye hava atıyon kardeşim. Varsa var ne edek yani [emoji16] [emoji1] 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Ekim 2014 Paylaş 18 Ekim 2014 Hazır araba arıyorum.Aldıracaksın banada yıldız. siyah olmassa yıldız deme ama 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 21 Ekim 2014 Yazar Paylaş 21 Ekim 2014 Bir özellik daha sinyal ampulü patlarsa geri vites ampulünü sinyal olarak kullanıyor, her ayrıntı var arkadaş, bütün ampuller patlayınca marş basmayı iptal edecek sanırım 2 Yorum bağlantısı
Misafir 21 Ekim 2014 Paylaş 21 Ekim 2014 Bir özellik daha sinyal ampulü patlarsa geri vites ampulünü sinyal olarak kullanıyor, her ayrıntı var arkadaş, bütün ampuller patlayınca marş basmayı iptal edecek sanırım Abi bakım zamanı kendi sanayiye gidiyor de tam olsun Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 21 Ekim 2014 Paylaş 21 Ekim 2014 Bir özellik daha sinyal ampulü patlarsa geri vites ampulünü sinyal olarak kullanıyor, her ayrıntı var arkadaş, bütün ampuller patlayınca marş basmayı iptal edecek sanırım Video isterük. Anladım ama bu sefer Video ile pekiştirelim Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 21 Ekim 2014 Yazar Paylaş 21 Ekim 2014 Video isterük. Anladım ama bu sefer Video ile pekiştirelim Tamam söz akşam çekip ilk iletiye iliştireceğim Abi bakım zamanı kendi sanayiye gidiyor de tam olsun Bakımı ben yaptığım için gitmiyor yoksa giderdi Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 21 Ekim 2014 Yazar Paylaş 21 Ekim 2014 Video isterük. Anladım ama bu sefer Video ile pekiştirelim Söz verdiğim gibi ilk iletiye ekledim videoyu, burayada ekliyeyim 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 21 Ekim 2014 Paylaş 21 Ekim 2014 Gayet aciklayici olmus. Karmasayi yaratan aslında kavramlarmis. Stop ampulü ve park ampulü ve 3. Stop ampulü olarak isimleri duzeltmekte fayda var Stoplar cift flamanmis bu arada ama yedek durumda devreye giriyor. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 21 Ekim 2014 Paylaş 21 Ekim 2014 Ford da niye yok? Ford da bu tür arıza olmazda ondan 2 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 21 Ekim 2014 Yazar Paylaş 21 Ekim 2014 Gayet aciklayici olmus. Karmasayi yaratan aslında kavramlarmis. Stop ampulü ve park ampulü ve 3. Stop ampulü olarak isimleri duzeltmekte fayda var Stoplar cift flamanmis bu arada ama yedek durumda devreye giriyor. Yok baktım Tek Flaman 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 7 Ocak 2016 Paylaş 7 Ocak 2016 Güzelmiş abi. Şimdi buna led ampül taksanız ne olur? Yorum bağlantısı
Mahmut Şahin 7 Ocak 2016 Paylaş 7 Ocak 2016 bir insanın bir arabayı birkaç yıl kullanıp (hem de binici gerçek bir otomobil binicisi olsa dahi) zaman içinde arabayla ilgili yeni ve zekice tasarlanmış özellikler keşfetmesi de yıldız ayrıcalıklarından olsa gerek. 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 7 Ocak 2016 Paylaş 7 Ocak 2016 mercedesten hiç beklemezdim,hayal kırıklığına uğradım (herhangi bir ampulunun geçmesini beklemezdim ) 1 Yorum bağlantısı
Ali Herdem 7 Ocak 2016 Paylaş 7 Ocak 2016 Bu detayları beni benden alıyor yav [emoji7] 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 8 Ocak 2016 Yazar Paylaş 8 Ocak 2016 Güzelmiş abi. Şimdi buna led ampül taksanız ne olur? Her şey olabilir Denemedim bile. Yorum bağlantısı
Recommended Posts