Mert Yeldan 15 Ekim 2014 Paylaş 15 Ekim 2014 Cikacak olan sonuc verilecek meblagi kaldirir gibi ise olmayacak is yoktur boyada. Sadece bu işe 150-200 alıyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Onur Oflaz 15 Ekim 2014 Paylaş 15 Ekim 2014 Benim tavan 5-6 tane var kuş pisliğinden olma yanık mondeolarda kronik midir anlamadim bende ve tanidigim bikac mondeo sahibinde de durum ayni. yaniklar atmalar cok sık yasaniyor Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Ekim 2014 Paylaş 15 Ekim 2014 mondeolarda kronik midir anlamadim bende ve tanidigim bikac mondeo sahibinde de durum ayni. yaniklar atmalar cok sık yasaniyor model yılı ve rengi nedir bunların? Sadece bu işe 150-200 alıyorlar. sorun orada. sonuçta belli olmaması mümkün lmayan işleme. nerdeyse komple cillop boya parası. avantajı boya takıntısına mani olması Yorum bağlantısı
Onur Oflaz 15 Ekim 2014 Paylaş 15 Ekim 2014 model yılı ve rengi nedir bunların? Bizimki 2004 petrol yeşili yazıyor ruhsatta. Mehmet Kaya abi yaşamıştı o sorunu 2004 siyah. Yine forumda gri bi mk3te vardı benzeri bi sorun. İlanda da bi kaç tane görmüştüm siyah ve lacivert gibi renklerde abi 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 15 Ekim 2014 Paylaş 15 Ekim 2014 model yılı ve rengi nedir bunların? sorun orada. sonuçta belli olmaması mümkün lmayan işleme. nerdeyse komple cillop boya parası. avantajı boya takıntısına mani olması Valla şunu söyleyim 100-150 liraya yapılan pasta cila işleminden hayır gelmediğini düşünüyorum ben. Polisaj pedlerini bile düzgün amaca uygun seçmiyorlar. Örnek bir kaç foto atayım pc ye geçince, neler düzelmiş neler düzelmemiş Yorum bağlantısı
Recommended Posts