İçeriğe Yönlendir

Trakyalı 2

Misafir

Recommended Posts

Mert Yeldan

Burada sürekli yağmur atıştırıyor. Yerler daima çamur, pis. O gün sanayi çıkışı 1 liraya yıkadım kendim. Cumartesi hava süperdi. Güneşli ve sıcak. Pazar İstanbul a gittim. Felaket bir yağmur. Araç şuan dahada beter. Sanki off road yapmış gibi..  : :)İçi mis gibi, tertemiz. Merak etme. Sıpa temiz temiz piniyor.  ;)

maşallah :p

Yorum bağlantısı

Dün otoparkta çok aradım bunu,sileceklerini kaldıracaktım  :biggrin:

Sen kendi kapılarına bakmadın galiba. ;) Boydan doya çiz..   :p  :D

Yorum bağlantısı

:shok: Benim araçta buzlanma uyarısıda varmış..  :exc1: Japonlar yapmış, olmuş..  :bravo:  :D Dün akşamdan. Şimdi hafif hafif kar atıştırıyor sanki..   :brr:

FHT1qK0.jpg?1

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

:shok: Benim araçta buzlanma uyarısıda varmış..  :exc1: Japonlar yapmış, olmuş..  :bravo:  :D Dün akşamdan. Şimdi hafif hafif kar atıştırıyor sanki..   :brr:

Karlı havada kayarak mı gidiyor bu mübarek, yakıt yakmıyor maşallah :p

Yorum bağlantısı

Karlı havada kayarak mı gidiyor bu mübarek, yakıt yakmıyor maşallah :p

Rölantide..  ;) Hareket halinde iken fotoğraf çekmek tehlikeli ve yasaktır!  ;) Sosyal mesajımızı da vermiş olduk..  :D

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

bırak sosyal mesaj vermeyi mayk. ortalama tüketimi görmeyelim diye hep bu hareketler

• Beğen 3
Yorum bağlantısı

bırak sosyal mesaj vermeyi mayk. ortalama tüketimi görmeyelim diye hep bu hareketler

:fiuw:  :biggrin: Harbiden göstergenin kapatma tuşu var. Sürekli kapalı duruyor. Yoksa baktıkça ağlayasım geliyor. Benzini su niyetine içiyor, Max 30 lt ye kadar gösteriyor. İlk kalkışlarda filan sürekli 30 larda. 10 lt altına düşmesi imkansızın imkanında ortalamada..  :( Ama şükür Lpg var. 25-26 kuruşu geçmedik daha şehir içinde..  :) Çok tasarruflu alet vesselam. 

Yorum bağlantısı

30 LT ha? :vroom:

Bu aracın arkasına baktığın kadar varmış kardeşim.  Bu kadar içince insan doğal olarak bişi çıkacak sanır. :yes:

Yorum bağlantısı

:shok:  :shok:

Ne baktınız kuzum?  :p

30 LT ha? :vroom:

Bu aracın arkasına baktığın kadar varmış kardeşim.  Bu kadar içince insan doğal olarak bişi çıkacak sanır. :yes:

30 Lt gösterge abi.. En fazla 30 a kadar gösterebiliyor. 1,6 benzinli otomatikler için 10 litre, ortalama bir değer.. Lpg canmış.. C-Max ten daha tasarruflu şuan.  :)

Yorum bağlantısı

Kedi şeyini görmüş, yara sanmış

Burda öyle.. Bu kadar karla kardan adam yaparım ben. ;)  :D  Şaka bir yana son 5 senedir adam gibi kar yağmıyor maalesef. Balkanlardan gelen soğuk hava dalgasından başka birşey olmuyor buralarda artık. Fabrikalar mahvetti havayı..  :( Kurak bir soğuk..

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Kedi şeyini görmüş, yara sanmış

Sen İzmir'de yaşasaydın bunu bile rüyanda anca görürdün [emoji23]
Yorum bağlantısı
Misafir

Trakya buzzzz.....  :brr:

psKlbgV.jpg?1

Bu dün gündüz..

FFTH2WA.jpg?1

Buda bu sabah..  :shok:  :brr:

39TXO1I.jpg?1

An itibari ile fabrikadan bir görüntü..

alTOdu2.jpg?1

Yorum bağlantısı
Mehmet Polat

Her taraf kar, boranken, biz Angaralılar hasret kaldık kara... :unsure2:

Güzel manzara... :)

Yorum bağlantısı
Misafir

Her taraf kar, boranken, biz Angaralılar hasret kaldık kara... :unsure2:

Güzel manzara... :)

05.01.2015 itibari ile yeni bir kar yağışı geliyormuş yurda.. Belki size uğrar hocam..  :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...