İçeriğe Yönlendir

Trakyalı 2

Misafir

Recommended Posts

Linea'da da submarine led var. Ama tırt yanii. Ne de olsa hepicii tofaşk-fiat. :p

:i-ih: BEnimki safkan Capon janım..  ;) Bakma, marka amblemden ibaret..  :p

Yorum bağlantısı

Bu arada benim kontak anahtar deliği çevresi ışıklıymış..  :seytan: Ne? Ford ta değil mi?  :fiuw:  :D

Artist  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Yeni fark ettim ışık olduğunu. Daha doğrusu burada belirtmediğimi. Millet ışık olsun diye taa Çin lerden özel halka getirtip takıyor anahtar deliğine ki burada hazır yapılmışı var.. ;) Işık olmadan deliği bulamayanlarda olabilir. Ehtiyarlar için böyük kolaylık. ;) Allah bilir sende Esp de yoktur şimdi abi? :fiuw::D

Aaa ne guzel bak. Bende anahtar deliği bile yok :fiuw:
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı

Yazıık. Kıyamam. Naylon işte. Nerden kıssak demişler.. :p
Yorum bağlantısı

Yazıık. Kıyamam. Naylon işte. Nerden kıssak demişler.. :p

Gördün mü bak! Sen deliği bulmak için ışıkla övünüyon, adamın arabasında delik bile yok. Eeee ışık ne olacak şimdi? :unsure2:

Yorum bağlantısı

Gördün mü bak! Sen deliği bulmak için ışıkla övünüyon, adamın arabasında delik bile yok. Eeee ışık ne olacak şimdi? :unsure2:

Abim. Eğlen, coş.. Delik bahane. Dostluk, muhabbet şahane. Takılma böyle şeylere. Boşver deliği meliği..  ;)  :flowers:

Yorum bağlantısı

Abim. Eğlen, coş.. Delik bahane. Dostluk, muhabbet şahane. Takılma böyle şeylere. Boşver deliği meliği.. ;):flowers:

Kim kaybetmiş o bulsun
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...

Snoways candır ,bu kış senin bölge yoğun karlı geçecek gibi

Aynen abi. Yoğun kar olabilir. Şimdiden önlem aldık ama havalar ısınıyor sanki.. :D Bu arada lastikler Bridgestone Blizzak. Önceki sahibi yanında hedaye etti.. ;):)

Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ

Kışlıklar hayırlı olsun Kerem Ağam, bende geçen kış lastiklerini taktım. Mübarek lastikçi balansı doğru yapmamış. 100 km geçtikten sonra direksiyon masaj moduna geçiyor.

Yorum bağlantısı

Blizzak? Çekici ile anlaşma yap şimdiden

Beleş mal baldan tatlı abi. Şehiriçinden çıkmıyoruz. Çok bir sorun olmaz inşallah..

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

O kadar kötü mü Abi.

Kullandıklarım arasında en kötüsü. Yaz lastiğinin sıfırı nerede ise aynı işi görüyordu
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı

Serhan abimin gönderdiği çift Seger marka kornamızı taktık.. Kendi kornasıda bağlı. Toplamda 3 korna. ;) Bağırıyor..  :good1:

e111bb598f3f15456bdb42fe490fe6a7.jpg

Buda milyonda bir denk gelecek bir kare..  ;) İki Sedici yanyana aydayabilir misin?  :D 

50cc8e06fbb38a58fa645a63f0c65e07.jpg

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Hacı bu pislik ne yıkatmıyor musun hiç? Yazık sıpaya pis pis binmesin

Yorum bağlantısı

Hacı bu pislik ne yıkatmıyor musun hiç? Yazık sıpaya pis pis binmesin

Burada sürekli yağmur atıştırıyor. Yerler daima çamur, pis. O gün sanayi çıkışı 1 liraya yıkadım kendim. Cumartesi hava süperdi. Güneşli ve sıcak. Pazar İstanbul a gittim. Felaket bir yağmur. Araç şuan dahada beter. Sanki off road yapmış gibi..  :) İçi mis gibi, tertemiz. Merak etme. Sıpa temiz temiz piniyor.  ;)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...