İçeriğe Yönlendir

Trakyalı 2

Misafir

Recommended Posts

Amma hafif kusurluymuş Trakyalı2.

Abi, hafif kusurdan Ek2 kağıdı iliştirili adam gördüm. 3 satır için..  ;)  :D

Bu hafta arabanın arkasını kaldırıp bakmadı! :unsure2::fiuw:

İlla bakmak istiyorsan yarın senin için kaldırır, fotoğraflarım abim.  ;)

Yorum bağlantısı

Abi, hafif kusurdan Ek2 kağıdı iliştirili adam gördüm. 3 satır için..  ;)  :D

İlla bakmak istiyorsan yarın senin için kaldırır, fotoğraflarım abim.  ;)

Bekliyorum. :yes::biggrin:

Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun

Hayırlı uğurlu olsun kerem abi. Ayaz bebekte çokta tatlıymış koca bir maşallah diyelım...

Yorum bağlantısı

Kerem abi senin aracin makyajlisi yada yeni kasasi varmi? Bugun gördüm bi-xenon far ve yikamasi vardi. Cross tarzi biraz daha yuksek, tavanda krom citalar vardi.

Var Erdem. Suzuki XCross gibi bir adı var.
Yorum bağlantısı
Onur Demir

Kerem yine gecmis, Ben o uyuz istasyonda agir kusur almistim ve xenonlari sokmustum. sagolsun Kerem cmax in ampulleri vermistide kurtarmistik :)

Bu arada yakin zamanda farkli havadislerim olabilir :fiuw:

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran
(düzenlendi)

Var Erdem. Suzuki XCross gibi bir adı var.

Suzuki  S Cross. Güzel araç :)

tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Kerem yine gecmis, Ben o uyuz istasyonda agir kusur almistim ve xenonlari sokmustum. sagolsun Kerem cmax in ampulleri vermistide kurtarmistik :)

Bu arada yakin zamanda farkli havadislerim olabilir :fiuw:

Havadisleri bekliyorum kardeşim.  ;) Çokta ümitli değilim gerçi. Bizim satınalmacılar gibisin. 1 ay önce gelmesi gereken malzeme için 1 aydır "yarın geliyor abi" diyorlar onlarda.  :D  :D  :D

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Havadisleri bekliyorum kardeşim. ;) Çokta ümitli değilim gerçi. Bizim satınalmacılar gibisin. 1 ay önce gelmesi gereken malzeme için 1 aydır "yarın geliyor abi" diyorlar onlarda. :D:D:D

Himm Bende son zamanlarda lojistik ve satinalmaya bakiyorum can skintisindan, bulasici olmasin bu yarin geliyor isi :)

Ama yok ya, Ben direk beklentileri dusuk tutturuyorum hani olursa Ekime, olmazsa Kasima hesabi :)

Havadisler farkli yonde olmadan bisey demicem, olsun oyle dicem. :)

Yorum bağlantısı

Hımm.. Paçalıklar biraz bozmuş gibi sanki ama, cam rüzgârlıkları ve spoyler güzel olmuş. Listeye alalım.. :good1:

Yorum bağlantısı
Mustafa_Şahin
(düzenlendi)

Yapılanlar güzel bende parçalilklari ilk defa bir araca yakistirdim. ☺

Fikir olur amaçlı paylaşmak istedim.

tarihinde Mustafa_Şahin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Yapılanlar güzel bende parçalilklari ilk defa bir araca yakistirdim. ☺

Fikir olur amaçlı paylaşmak istedim.

Teşekkürler.. Araç güzel olunca, ne yapılsa yakışıyor.. :D
Yorum bağlantısı

Bu arada benim kontak anahtar deliği çevresi ışıklıymış..  :seytan: Ne? Ford ta değil mi?  :fiuw:  :D

MdURW9o.jpg?1

Yorum bağlantısı

:shok: Delik mi var?

Anahtar deliği. Hemde ışıklı, janjanlı, kımıl kımıl.. Yoksa sende yok mu abi?  :shok:

Yorum bağlantısı

Tövbe tövbe, daha ilk mesajında göstermiştin onu. Ne oldu da bu gün yeniden gözümüze sokuyon? Yazık sana ne bulsan Ford'la kıyaslıyon. Anahtar deliğine lamba takınca ne oldu? Kalite mi arttı. Bence kullanıcıya hakaretttir. Bir adam ışık olmadan deliği bulamıyorsa, ohoooooo  :fiuw:

Yorum bağlantısı

Tövbe tövbe, daha ilk mesajında göstermiştin onu. Ne oldu da bu gün yeniden gözümüze sokuyon? Yazık sana ne bulsan Ford'la kıyaslıyon. Anahtar deliğine lamba takınca ne oldu? Kalite mi arttı. Bence kullanıcıya hakaretttir. Bir adam ışık olmadan deliği bulamıyorsa, ohoooooo  :fiuw:

Yeni fark ettim ışık olduğunu. Daha doğrusu burada belirtmediğimi. Millet ışık olsun diye taa Çin lerden özel halka getirtip takıyor anahtar deliğine ki burada hazır yapılmışı var.. ;) Işık olmadan deliği bulamayanlarda olabilir. Ehtiyarlar için böyük kolaylık. ;) Allah bilir sende Esp de yoktur şimdi abi?  :fiuw:  :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...