İçeriğe Yönlendir

Trakyalı 2

Misafir

Recommended Posts

Mehmet Ozyurek

Ulen millette ne bacanaklar var yaaa    :nazar:

EnmVsDI.jpg?1

Yorum bağlantısı
Misafir

Ulen millette ne bacanaklar var yaaa    :nazar:

:biggrin: Valla araç istediğimde emrime amade sağolsun.  :D Tatile bununla çıkacaktık, bagaja eşyalar sığmadığı için yine şirket araçlarından Kangoo ile gittik.  :)

Yorum bağlantısı
Ceyhun Gürler

:D Kurtardım sizi.bu illetten.. :D

Sağolasın kardeşim. Bu aralar bir Trakya organizasyonu düşünüyorum ufaktan. Toplanır, sohbet ederiz. Tatlılar benden olur. ;) Yıkarız Otto yu. ;):)

bende gelmek isterim :)

Yorum bağlantısı
Misafir

:biggrin: Valla araç istediğimde emrime amade sağolsun.  :D Tatile bununla çıkacaktık, bagaja eşyalar sığmadığı için yine şirket araçlarından Kangoo ile gittik.  :)

Millette ne patronlar var.

Yorum bağlantısı
Misafir

Patron değil Abi, bacanak. ;)

Patron değil Abi, bacanak. ;)

Bacanak patronsa durum daha da vahim!

Yorum bağlantısı
Safak Acar

Hayırlı uğurlu olsun güle güle kazasız belasız bin inşlh..  :nazar: :nazar:

Makinayı yakından gördük onayladık :D

Ayaza :air_kiss:  :air_kiss:  tü tü tü maşallah :nazar:

Plakam şekil önümden çekll.. ;)  :good1:

Yorum bağlantısı
Misafir

Şehiriçi yakıt tüketim verileri:

Tamamen bitikti depo. Bip bip öttü Lpg. Bir müddet benzinde kullandım hatta. 88 Tl ye fulledim. 325 km full şehiriçi yol yaptım. Bipbip öttü Lpg. 27 kuruş verisi var.. Bence gayet güzel bir tüketim. 

Yorum bağlantısı
Misafir

Şehiriçi yakıt tüketim verileri:

Tamamen bitikti depo. Bip bip öttü Lpg. Bir müddet benzinde kullandım hatta. 88 Tl ye fulledim. 325 km full şehiriçi yol yaptım. Bipbip öttü Lpg. 27 kuruş verisi var.. Bence gayet güzel bir tüketim. 

Fiat'ı fazla zorlama Kerem. ;)

Yorum bağlantısı
Misafir

Fiat'ı fazla zorlama Kerem. ;)

Fiat değil, Suzuki abim.  ;) Japon. Ne kadar zorlarsan o kadar iyi..  :D

Yorum bağlantısı
Misafir

Fiat değil, Suzuki abim.  ;) Japon. Ne kadar zorlarsan o kadar iyi..  :D

Ben yine de yazayım "hayvanı fazla zorlama Kerem" Ford mu bu? ;)

Yorum bağlantısı
Misafir

Ben yine de yazayım "hayvanı fazla zorlama Kerem" Ford mu bu? ;)

Haklısın abim aslında. Derdinden anlayanda çok yok bu canafarın. Yetkili Bursa servisi bile araçta trigeri kayış dedi. Buraya geldim. 3 yerden teyid aldım. Triger zincir..  :D

Yorum bağlantısı
Misafir

Haklısın abim aslında. Derdinden anlayanda çok yok bu canafarın. Yetkili Bursa servisi bile araçta trigeri kayış dedi. Buraya geldim. 3 yerden teyid aldım. Triger zincir..  :D

Bak şimdi! sana ne kayıştan zincirden! İki ay sonra satacağın arabanın koşa koşa trigerini mi değiştirecen? Bizim buralarda da trigeri değişecek arabalar var. Söyleyim de beklesinde bari, sen gel değiştirt. ;)

Yorum bağlantısı
Atakan Özkan kurucu
(düzenlendi)

şu açık ve net ki fotoğrafları açınca ilk dikkat çeken şey AYAZ bebek, maşaallah çok tatlı :nazar: ayrıca sırf plaka için bile alınabilecek bir araba, hayırlı uğurlu olsun..

tarihinde Atakan Özkan kurucu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...

Muayeneden anlımızın akı ile geçtik. Önce ön kontrolleri yaptık sanayide. Fren ayarları, yağ su kontrolü, yangın tüpü, ilk yardım seti vb kontrolü..

1vZwoSo.jpg?1

1QAZyyc.jpg?1

Şahlandığımız an..

g6UgCiG.jpg?1

Ve tam bir klasik muayene sonucu.  :D

KtOENz0.jpg?1

Yorum bağlantısı

Amortisörün bağlantı şekli ilginçmiş. :unsure2:

Sanırım şase kısa olduğundan dik şekilde konumlandırılırsa kule uçları koltuk hizasına denk geleceğinden arkaya doğru yapılmış.. 

Yorum bağlantısı

Sanırım şase kısa olduğundan dik şekilde konumlandırılırsa kule uçları koltuk hizasına denk geleceğinden arkaya doğru yapılmış.. 

Bu frenlerin aynısından bizim 1982 tofaşda da vardı. Balatası hiç bitmezdi. Sağlammış demek ki. :yes:

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Muayeneden anlımızın akı ile geçtik. Önce ön kontrolleri yaptık sanayide. Fren ayarları, yağ su kontrolü, yangın tüpü, ilk yardım seti vb kontrolü..

...

Şahlandığımız an..

...

Ve tam bir klasik muayene sonucu.  :D

KtOENz0.jpg?1

Yuh,kağıdın üzerinde kusur yazacak yer kalmamış.utanmadan geçer vermişler arabaya,pardon sediciye :p

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...

eeb496b22ae154fe69114c2c9f7b5770.jpg

Senin arabanın kayincosu abi :) koltuk pozisyonu ciddi anlamda yüksekmis dışarıdan o kadar belli olmasa da. Kullanan abla da bayağı öne yakın koltuğu dik konuma getirmişti kafası on cama carpacakti :D

Yorum bağlantısı

...

Senin arabanın kayincosu abi :) koltuk pozisyonu ciddi anlamda yüksekmis dışarıdan o kadar belli olmasa da. Kullanan abla da bayağı öne yakın koltuğu dik konuma getirmişti kafası on cama carpacakti :D

Yok ya. Ne kayınçosu. Yıllar önce kaybolan kardeşi.  ;)  :D Aynen. Yüksek pozisyon. Hatta benim hanımda öyle kullanıyor. Kafa sürekli camda.  :D  :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...