Mehmet Ozyurek 21 Ekim 2014 Paylaş 21 Ekim 2014 Ulen millette ne bacanaklar var yaaa Yorum bağlantısı
Misafir 21 Ekim 2014 Paylaş 21 Ekim 2014 Ulen millette ne bacanaklar var yaaa Valla araç istediğimde emrime amade sağolsun. Tatile bununla çıkacaktık, bagaja eşyalar sığmadığı için yine şirket araçlarından Kangoo ile gittik. Yorum bağlantısı
Ceyhun Gürler 21 Ekim 2014 Paylaş 21 Ekim 2014 Kurtardım sizi.bu illetten.. Sağolasın kardeşim. Bu aralar bir Trakya organizasyonu düşünüyorum ufaktan. Toplanır, sohbet ederiz. Tatlılar benden olur. Yıkarız Otto yu. bende gelmek isterim Yorum bağlantısı
Misafir 25 Ekim 2014 Paylaş 25 Ekim 2014 Valla araç istediğimde emrime amade sağolsun. Tatile bununla çıkacaktık, bagaja eşyalar sığmadığı için yine şirket araçlarından Kangoo ile gittik. Millette ne patronlar var. Yorum bağlantısı
Misafir 25 Ekim 2014 Paylaş 25 Ekim 2014 Millette ne patronlar var.Patron değil Abi, bacanak. Yorum bağlantısı
Misafir 25 Ekim 2014 Paylaş 25 Ekim 2014 Patron değil Abi, bacanak. Patron değil Abi, bacanak. Bacanak patronsa durum daha da vahim! Yorum bağlantısı
Safak Acar 25 Ekim 2014 Paylaş 25 Ekim 2014 Hayırlı uğurlu olsun güle güle kazasız belasız bin inşlh.. :nazar: Makinayı yakından gördük onayladık Ayaza tü tü tü maşallah Plakam şekil önümden çekll.. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ekim 2014 Paylaş 27 Ekim 2014 Şehiriçi yakıt tüketim verileri: Tamamen bitikti depo. Bip bip öttü Lpg. Bir müddet benzinde kullandım hatta. 88 Tl ye fulledim. 325 km full şehiriçi yol yaptım. Bipbip öttü Lpg. 27 kuruş verisi var.. Bence gayet güzel bir tüketim. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ekim 2014 Paylaş 27 Ekim 2014 Şehiriçi yakıt tüketim verileri: Tamamen bitikti depo. Bip bip öttü Lpg. Bir müddet benzinde kullandım hatta. 88 Tl ye fulledim. 325 km full şehiriçi yol yaptım. Bipbip öttü Lpg. 27 kuruş verisi var.. Bence gayet güzel bir tüketim. Fiat'ı fazla zorlama Kerem. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ekim 2014 Paylaş 27 Ekim 2014 Fiat'ı fazla zorlama Kerem. Fiat değil, Suzuki abim. Japon. Ne kadar zorlarsan o kadar iyi.. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ekim 2014 Paylaş 27 Ekim 2014 Fiat değil, Suzuki abim. Japon. Ne kadar zorlarsan o kadar iyi.. Ben yine de yazayım "hayvanı fazla zorlama Kerem" Ford mu bu? Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ekim 2014 Paylaş 27 Ekim 2014 Ben yine de yazayım "hayvanı fazla zorlama Kerem" Ford mu bu? Haklısın abim aslında. Derdinden anlayanda çok yok bu canafarın. Yetkili Bursa servisi bile araçta trigeri kayış dedi. Buraya geldim. 3 yerden teyid aldım. Triger zincir.. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ekim 2014 Paylaş 27 Ekim 2014 Haklısın abim aslında. Derdinden anlayanda çok yok bu canafarın. Yetkili Bursa servisi bile araçta trigeri kayış dedi. Buraya geldim. 3 yerden teyid aldım. Triger zincir.. Bak şimdi! sana ne kayıştan zincirden! İki ay sonra satacağın arabanın koşa koşa trigerini mi değiştirecen? Bizim buralarda da trigeri değişecek arabalar var. Söyleyim de beklesinde bari, sen gel değiştirt. Yorum bağlantısı
Atakan Özkan kurucu 28 Ekim 2014 Paylaş 28 Ekim 2014 (düzenlendi) şu açık ve net ki fotoğrafları açınca ilk dikkat çeken şey AYAZ bebek, maşaallah çok tatlı ayrıca sırf plaka için bile alınabilecek bir araba, hayırlı uğurlu olsun.. 28 Ekim 2014 tarihinde Atakan Özkan kurucu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 12 Kasım 2014 Paylaş 12 Kasım 2014 Muayeneden anlımızın akı ile geçtik. Önce ön kontrolleri yaptık sanayide. Fren ayarları, yağ su kontrolü, yangın tüpü, ilk yardım seti vb kontrolü.. Şahlandığımız an.. Ve tam bir klasik muayene sonucu. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Kasım 2014 Paylaş 12 Kasım 2014 Amortisörün bağlantı şekli ilginçmiş. Sanırım şase kısa olduğundan dik şekilde konumlandırılırsa kule uçları koltuk hizasına denk geleceğinden arkaya doğru yapılmış.. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Kasım 2014 Paylaş 12 Kasım 2014 Sanırım şase kısa olduğundan dik şekilde konumlandırılırsa kule uçları koltuk hizasına denk geleceğinden arkaya doğru yapılmış.. Bu frenlerin aynısından bizim 1982 tofaşda da vardı. Balatası hiç bitmezdi. Sağlammış demek ki. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 12 Kasım 2014 Paylaş 12 Kasım 2014 Muayeneden anlımızın akı ile geçtik. Önce ön kontrolleri yaptık sanayide. Fren ayarları, yağ su kontrolü, yangın tüpü, ilk yardım seti vb kontrolü.. ... Şahlandığımız an.. ... Ve tam bir klasik muayene sonucu. Yuh,kağıdın üzerinde kusur yazacak yer kalmamış.utanmadan geçer vermişler arabaya,pardon sediciye Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Kasım 2014 Paylaş 12 Kasım 2014 Amortisörün bağlantı şekli ilginçmiş. Doblolarda öyle Yorum bağlantısı
Misafir 12 Kasım 2014 Paylaş 12 Kasım 2014 Doblolarda öyle Bu Japon abi. Lüften Tofaş la kıyaslamayalım. Yorum bağlantısı
Misafir 21 Kasım 2014 Paylaş 21 Kasım 2014 Senin arabanın kayincosu abi koltuk pozisyonu ciddi anlamda yüksekmis dışarıdan o kadar belli olmasa da. Kullanan abla da bayağı öne yakın koltuğu dik konuma getirmişti kafası on cama carpacakti Yorum bağlantısı
Misafir 21 Kasım 2014 Paylaş 21 Kasım 2014 ... Senin arabanın kayincosu abi koltuk pozisyonu ciddi anlamda yüksekmis dışarıdan o kadar belli olmasa da. Kullanan abla da bayağı öne yakın koltuğu dik konuma getirmişti kafası on cama carpacakti Yok ya. Ne kayınçosu. Yıllar önce kaybolan kardeşi. Aynen. Yüksek pozisyon. Hatta benim hanımda öyle kullanıyor. Kafa sürekli camda. Yorum bağlantısı
Recommended Posts