Misafir 13 Ekim 2014 Paylaş 13 Ekim 2014 Hayirli olsun. Allah kaza bela vermesin. Guzel arac. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Ekim 2014 Paylaş 13 Ekim 2014 Klasik italyan beceriksizliği Düğmelerin dizilişine bakın.. Güle güle kullan. kazasız belasız inşallah... Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 13 Ekim 2014 Paylaş 13 Ekim 2014 Abi hayırlı olsun. Plaka on numero. Fiat logolarini yeni tiple degistirelim. Bi de paralel fiat forumu açalım. Maşallah f/p aracı. İlk çıktığında çok ilgimi cekmisti. Döneminin öncüsü ozellikleri var fakat tutulmadi ışte. Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 14 Ekim 2014 Paylaş 14 Ekim 2014 Hayırlı olsun Kerem iyi günlerde kullanmanı dilerim Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 14 Ekim 2014 Paylaş 14 Ekim 2014 Kardesim gule gule kulanin.Plaka harika Ayaz a Masallah. Yorum bağlantısı
Misafir 14 Ekim 2014 Paylaş 14 Ekim 2014 (düzenlendi) ne grisi diyorlardı buna? Ruhsatta gri geçiyor. Etrafa ve havanın durumuna göre değişiyor. Ben nette gördüğümde füme sandım. Sonra aracı bizzat gördüğümde açık mok sarısı gibi sandım, yıkadım, metalik gri oldu, akşam üzerine doğru maviye döndü filan. Arkadaşlar, hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum. Beğenme sınırına ulaştığımdan beğenemiyorum mesajlarınızı. Sağolun, var olun. Daha iyileri sizlerin olsun. Klasik italyan beceriksizliği Düğmelerin dizilişine bakın.. Güle güle kullan. kazasız belasız inşallah... İtalya beceriksizliği değilde, Japon pratikliği diyelim abi biz ona. Abi hayırlı olsun. Plaka on numero. Fiat logolarini yeni tiple degistirelim. Bi de paralel fiat forumu açalım. Maşallah f/p aracı. İlk çıktığında çok ilgimi cekmisti. Döneminin öncüsü ozellikleri var fakat tutulmadi ışte. Plakaya yorum yoktu Mert. Logolar zaten solmuş durumda. Değiştirelim. Gönder gelsin. Fiat foruma Stilo larım varken üye oldum. Daha da tövbeliyim başka foruma üye olmam. 14 Ekim 2014 tarihinde Kerem Minaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 14 Ekim 2014 Paylaş 14 Ekim 2014 Desene rengi bile belli değil En azından bi arkadaşın eski aracı gibi deniz mahsulü grisi değil. Neydi o? Deniz Tarrağı Grisi miydi? Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 14 Ekim 2014 Paylaş 14 Ekim 2014 Laaaa ciddi ciddi bu konuya yorum yapmamışım, diğer tarafla karıştırdık herhalde ondandır Kardeşim güzel günlerde gönlünce kullanman dileği ile kocaman Maşallah'lar..... Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 14 Ekim 2014 Paylaş 14 Ekim 2014 Kazasız belasız. Bende alayım bunlardan. Madem bu kadar güzel. Yorum bağlantısı
Misafir 14 Ekim 2014 Paylaş 14 Ekim 2014 Desene rengi bile belli değil Etis'te ne çıkıyor acaba Yorum bağlantısı
Misafir 14 Ekim 2014 Paylaş 14 Ekim 2014 Etis'te ne çıkıyor acaba Etis bücüş işlerle uğraşmıyorum artık. Kazasız belasız. Bende alayım bunlardan. Madem bu kadar güzel. Bursa da çok var. O gün 3 tane gördüm. Al sende hocam. Yorum bağlantısı
Misafir 14 Ekim 2014 Paylaş 14 Ekim 2014 Etis bücüş işlerle uğraşmıyorum artık. Söz dinledin ve kazandın Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 14 Ekim 2014 Paylaş 14 Ekim 2014 Abi Allah güle güle kullanmayı nasip etsin. Hayırlı olsun. Yorum bağlantısı
Alper Başdemir 14 Ekim 2014 Paylaş 14 Ekim 2014 Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela göstermesin, güle güle kullanın inşallah. Yorum bağlantısı
Misafir 14 Ekim 2014 Paylaş 14 Ekim 2014 Söz dinledin ve kazandın İlla Japon olsun istedik. Nonda ların hepsi pert çıktı. Söz dinledik, bunu aldık. Problem çıkartırsa sana satarım. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 14 Ekim 2014 Paylaş 14 Ekim 2014 Bursa da çok var. O gün 3 tane gördüm. Al sende hocam. Hiç dikkat etmedim. Bugün görmeye başlarım. Yorum bağlantısı
Misafir 14 Ekim 2014 Paylaş 14 Ekim 2014 Hiç dikkat etmedim. Bugün görmeye başlarım. Algida yeni bi dondurma çıkartmış. Algida Seçicilik. Artık kesin görürsün. Yorum bağlantısı
Misafir 14 Ekim 2014 Paylaş 14 Ekim 2014 İlla Japon olsun istedik. Nonda ların hepsi pert çıktı. Söz dinledik, bunu aldık. Problem çıkartırsa sana satarım. Kümes yaparız Yorum bağlantısı
Misafir 14 Ekim 2014 Paylaş 14 Ekim 2014 Kümes yaparız Zaten ya yakıcam ya kümes.. bu gidişle.. Bunlarda Aygaz düğmelerinin yakın hali. Hasta bişey.. Yorum bağlantısı
Misafir 14 Ekim 2014 Paylaş 14 Ekim 2014 Zaten ya yakıcam ya kümes.. bu gidişle.. Neyse biraz tadını çıkar Yorum bağlantısı
Mesut Niyet 14 Ekim 2014 Paylaş 14 Ekim 2014 Hayırlı olması dileklerimle; Arızasız ve kazasız sürüşler diliyorum..! Yorum bağlantısı
Önder Özcan 14 Ekim 2014 Paylaş 14 Ekim 2014 Algida yeni bi dondurma çıkartmış. Algida Seçicilik. Artık kesin görürsün. yanlış yazmışsın,Algida Sedici'lik doorusu ah aha,çok komiğim ya 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts