İçeriğe Yönlendir

Trakyalı 2

Misafir

Recommended Posts

Konuralp Aracı

Kerem hayırlı uğurlu olsun, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah.

Gerçekten çok güzel bir araba ama plaka ne yazık ki hiç hoş olmamış :)

Yorum bağlantısı
Misafir

Kerem hayırlı uğurlu olsun, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah.

Gerçekten çok güzel bir araba ama plaka ne yazık ki hiç hoş olmamış :)

Sağol abim. Ama plakaya yorumlar kapalı demiştim yaf..  :( Keşke bir fotoşop yada bez neyim ile kapayıp koysaydım fotoları. Utanıyorum ama maalesef yapacak birşey yok. :biggrin: Hanım Fenerli. Ona jest olmuş oldu. Çorlu da sıra FB deymiş. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Hayırlı olsun Kerem.Allah kaza bela vermesin kardeşim.

Yorum bağlantısı
Bayram Aktaş

Allah kaza bela vermesin abi güzel araba iyi günlerde kullan.

Yorum bağlantısı
Misafir

Kısa kullanım süresinde birkaç anekdot vereyim Otto ile ilgili..

Bursa dan depo sıfır ike 67 Tl lik Lpg aldım. Toplamda Çorlu dada biraz kullanımla 330 Km yol yaptım ve araç uyarı vererek benzine geçti. Yani şuan itibari ile %97-98 şehirdışı uzun yol tüketimi: 20 kuruş/km Çok şaşırsamda birebir gördüğüm bir değer ve sevindirdi. Şehiriçi henüz ölçemedim. Ama 30 kuruşu geçmez kanısındayım.

Araç şehir içi kullanımda çok çok sessiz. Ancak 70-80 km üzeri hıza çıktığında önce tatlı bir motor, sonra acı bir yol sesi almaya başlıyor. Hem kapılarda hemde çerçevelerde fitil var. Ona rağmen ses alıyor. Rüzgar değil ama.

Trim sesinden eser yok. Ne bozuk yollar, ne tümsek, ne çukur. Tık ses gelmiyor maşallah arabanın biryerinden. 

Bursa dan Topçular a giden yolda dağdan inerken 100-120 ile virajlara girdim. Gram oynamadı. Kısa şase ve yüksek olmasına rağmen, sanırım sert süspansiyon sebebi ile savrulma yapmadı.

C-Max ile karşılaştırıldığında, koltuklar çok çok rahat sayılmaz. Yol sesi ve koltuk rahatlığı göz önüne alındığında uzun yol yorucu olabilir gibi.

Landi Renzo sıralı sistem Lpg var. Benzinden Lpg ye geçişte hafif bir mekanik ses artması oluyor. Kaput açıkken belli oluyor. Lpg enjektörlerin sesi.

Dip gaz yaptığımda hızlanması çok iyi. Hemen 5-6000 devire çıkıyor. Saniyelik olay. Sollamada yada rampada üzmüyor. 108 Hp yetiyorda artıyor 1200 kg ye. 

Tabi bu arada anlık tüketime bakmamak lazım. Zira maksimum değer olan 30 Lt yi görüyorsunuz.  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Hayirli olsun. Gule gule kullan. Acikcasi bukadar iyi olmasini beklemiyordum cok guzelmis. kazasiz belasiz. :nazar:

Yorum bağlantısı
Misafir

Hayirli olsun. Gule gule kullan. Acikcasi bukadar iyi olmasini beklemiyordum cok guzelmis. kazasiz belasiz. :nazar:

Martta test edersin.  ;)

Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel

Hayırlı uğurlu olsun, tekerine taş gelmesin. Kuyruğu eğri olanlardan. En kısa zamanda düzeltilmeli.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Abi Barış abiden hızlı oldu ama :D daha ne geyikler yapacaktı kardolar :D :D

Allah utandırmasın,kaza bela vermesin. Ayaz efendiyede kocaman maşallah. Nerde benim cmaxım der gibi bakıyor paşam :D:biggrin::nazar:

Yorum bağlantısı
Misafir

Abi Barış abiden hızlı oldu ama :D daha ne geyikler yapacaktı kardolar :D :D

Allah utandırmasın,kaza bela vermesin. Ayaz efendiyede kocaman maşallah. Nerde benim cmaxım der gibi bakıyor paşam :D:biggrin::nazar:

satıp yeniden kaldığmız yerden devam edebiliriz :D

Yorum bağlantısı
Misafir

satıp yeniden kaldığmız yerden devam edebiliriz :D

Kışın araba aranmaz abi :D yaza fiyatlar artsın öyle ararız :D

Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle

Hayırlı olsun.Allah kaza bela göstermesin.

Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak

Allah kaza bela vermesin abim benim ailenle güzel günlerde kullanman dilegimle :):nazar: :nazar:

Yorum bağlantısı
Ceyhun Gürler

Hayırlı Olsun kerem abi Plakaları Değişelim :)

Çorlu FB veriyo bu aralar ben değiştirsem ne kadar çıkar bilgisi olan varmı ? 

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Maşallah, Allah kazadan beladan korusun, güle güle kullanın. kuyruğunu ne zaman düzelteceğiz Kerem. :)

Yorum bağlantısı
Misafir

Hayırlı Olsun kerem abi Plakaları Değişelim :)

Çorlu FB veriyo bu aralar ben değiştirsem ne kadar çıkar bilgisi olan varmı ? 

Sağol kardeşim. Plaka değişimi için dilekçe ile oluyor diyen var. Detayını bilmiyorum. Ama alım satım ile alacaksan; İlk satış  100 Tl, ikinci alım 200 Tl, plaka masrafları 75 Tl, toplamda 375 Tl.

Maşallah, Allah kazadan beladan korusun, güle güle kullanın. kuyruğunu ne zaman düzelteceğiz Kerem. :)

İlk fırsatta abim. Sağolasın. Hakan Erken abime düzeltim kuyruğu. Aradan çıkarttım onu. Gelirseniz bu taraflara herzaman düzeltiriz, olmadı ilk fırsatta ben geldiğimde düzeltiriz. ;)

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

[emoji16] Hayırlı olsun Kerem abi şimdi görmüş bulunmaktayım çok güzel araç arkadaşta sx4 vardı çok da az yakıyodu lpg ile güzel bi seçim oldu kazasız belasız inşallah [emoji106]

Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş

abi hayırlı olsun allah kaza  bela vermesin mondeoyu satardık :)

Yorum bağlantısı
Misafir

[emoji16] Hayırlı olsun Kerem abi şimdi görmüş bulunmaktayım çok güzel araç arkadaşta sx4 vardı çok da az yakıyodu lpg ile güzel bi seçim oldu kazasız belasız inşallah [emoji106]

:D:good1:

abi hayırlı olsun allah kaza  bela vermesin mondeoyu satardık :)

Eyvallah Fırat.. Mondi bize bir gömlek büyük gelir be kardeşim. ;)

Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Keremcim, Allah kaza bela vermesin. Güle güle güzel günlerde kullan. Ayaz'ı da o tatlı yanaklarından öp benim için.  :nazar:

Yorum bağlantısı
Ceyhun Gürler

Sağol kardeşim. Plaka değişimi için dilekçe ile oluyor diyen var. Detayını bilmiyorum. Ama alım satım ile alacaksan; İlk satış  100 Tl, ikinci alım 200 Tl, plaka masrafları 75 Tl, toplamda 375 Tl.

İlk fırsatta abim. Sağolasın. Hakan Erken abime düzeltim kuyruğu. Aradan çıkarttım onu. Gelirseniz bu taraflara herzaman düzeltiriz, olmadı ilk fırsatta ben geldiğimde düzeltiriz. ;)

durup dururken masrafa gerek yok :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...