İçeriğe Yönlendir

Trakyalı 2

Misafir

Recommended Posts

Serkan Karadağ

Maşallah, hayırlı olsun. Allah kazasız cezasız binmeyi nasip etsin. Kocaman bir maşallah da Ayaz Bebeğe. 

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Maşallah :nazar: bir cmax değil ama cidden anlatılanlara göre tam f/p aracı. Ayaz'ima da maşallah o boncuk gözlerinden öpüyorum onu :) şaşkın bakmış o da bu araba nerden çıktı diye :D

Hayırlı olsun tekrar abi Allah kaza bela vermesin

tarihinde Ozan Altundal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Allah hayırlı uğurlu etsin Kerem'im.

valla forumda bir kaç sedici daha görürsek şaşmam artık :)

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Kerem Allah kaza bela vermesin.Güzel günlerde kullan  :nazar:  :nazar:  :nazar:

Yorum bağlantısı
Onur Oflaz

hayirli olsun abi. allah kaza bela bermesin masallah guzel arac. arka diz mesafesi nasil? bas mesafesini sormama gerek yok yuksek arac sonucta fazlaca bas mesafesi vardir :)

Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Abicim tekrar hayırlı olsun güle güle kullan :):nazar:

Yorum bağlantısı
Misafir

hayirli olsun abi. allah kaza bela bermesin masallah guzel arac. arka diz mesafesi nasil? bas mesafesini sormama gerek yok yuksek arac sonucta fazlaca bas mesafesi vardir :)

Dediğin gibi baş mesafesi çok çok yüksek. Şöyle ki koltuk en alt pozisyonda iken tavan ile başım arası 1 karıştan fazla mesafe kalıyor ki boyum 1,85. Ben önde kendime göre ayarlı oturduğumda hanımın dizleri koltuğa değimiyor. 1,68 hanım. Ama aynı şekilde ben oturduğumda dizler koltukta..

Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever

maşallah çok güzel araç.  :nazar:  :nazar:  hayırlı uğurlu olsun. . 

Yorum bağlantısı
Muhammed İkbal Dübek

Maşallah  :nazar:  :nazar:  :nazar: Ultra temiz olmuş.  

Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Hayırlı uğurlu olsun Kerem, gönlüne göre kazasız belasız binesin İnşallah kardeşim... Maşallah pırıl pırıl küheylan.

Yorum bağlantısı
Misafir

Maşallah  :nazar:  :nazar:  :nazar: Ultra temiz olmuş.  

Sağol Muhammed. Hakkını ödeyemem kardeşim. Allah razı olsun. Benim alacağı aracı, benden çok daha detaylı inceledin.. Çok çok teşekkürler..  :flowers:

Yorum bağlantısı
Mehmet Polat

Hayırlı olsun Kerem. Allah kaza bela vermesin. :nazar:

Yalnız yoruma kapalı olan konuya bir el at sen, deniştir onu deniştir... :fiuw:  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Muhammed İkbal Dübek

Sağol Muhammed. Hakkını ödeyemem kardeşim. Allah razı olsun. Benim alacağı aracı, benden çok daha detaylı inceledin.. Çok çok teşekkürler..  :flowers:

Abi yardımcı olabilmişsem ne mutlu bana. Hayırlı olsun, güle güle kullanın :flowers:   

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
(düzenlendi)

Güle güle kullan, c-max e göre oturma pozisyonu yüksek, bagajı dar anladığım kadarı ile :)

İlerleyen günlerde yakıt tüketimini takip ediyor olacağım.

tarihinde K&#246ksal Yılmaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir

hayırlı olsun kerem, kazasız belasız inşallah. :nazar:

şanzıman ; klasik 4 ilerimi ?

Yorum bağlantısı
Misafir

Güle güle kullan, c-max e göre oturma pozisyonu yüksek, bagajı dar anladığım kadarı ile :)

İlerleyen günlerde yakıt tüketimini takip ediyor olacağım.

67 Tl Lpg, 330 km ye yakın şehirdışı, uzun yol.. Şehiriçi acıtacak gibi ama.. 4 ileri nede olsa. 

hayırlı olsun kerem, kazasız belasız inşallah. :nazar:

şanzıman ; klasik 4 ilerimi ?

Sağol abim. Klasik 4 ileri. Tam otomatik, geri kaydırmıyor. Gaz tepkimesi çok hassas. Nede olsa gaza göre gaza geliyor.  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Umutlandım acaba dedim hadi inşallah bu sefer arabaya binecek bu çocuk dedim ama yine gitti ne aldı :D

Hayrını gör gardaşım :nazar: güle güle kullan. Alman yakışırdı bir sonrakine inşallah hadi ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Eren

Güle güle kullan kardeşim. Tekrardan hayırlı olsun. :nazar: :nazar: :nazar:

Yorum bağlantısı
Misafir

Umutlandım acaba dedim hadi inşallah bu sefer arabaya binecek bu çocuk dedim ama yine gitti ne aldı :D

Hayrını gör gardaşım :nazar: güle güle kullan. Alman yakışırdı bir sonrakine inşallah hadi ;)

Beğenmeler bitti..  :biggrin: O sahibi tanınmayanlarda verdiğim A4 aslında çok güzel. Çok çok hoşuma gitti ama büyük. 1,8 T, Avant, full  :wub:  İleride kısmetse bakalım. 

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Maşallah :nazar:

1- Hesap makinesine kamera mı takmışlar? O resimlerin kalitesi ne :p

2- Far camlarının sararmışlığından çektiğin nedir :biggrin:

3- Far ayarını 0'a getirip ayar çektirmen lazım ;)

Yorum bağlantısı
Misafir

Maşallah :nazar:

1- Hesap makinesine kamera mı takmışlar? O resimlerin kalitesi ne

2- Far camlarının sararmışlığından çektiğin nedir

3- Far ayarını 0'a getirip ayar çektirmen lazım

Sağol Sani..  :flowers:

1- Zinger dikiş makinesi ile çektim fotoları.  ;)  :D

2- Aynen. Pişmik tavuk gibiyim.  :D

3- Ayarda yada aydınlatmada sorun yok. Fotoğraftaki 4 ayarından bahsediyorsan, temizlik esnasında 4 e alarak düğmeyi bile temizlemişler. Şuan 0 da. Gece geldim Bursa dan. Herhangi bir sıkıntı yaratmadı. Ama temizlense daha güzel olur.  :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...