Servet Aydın 26 Ocak 2015 Paylaş 26 Ocak 2015 Kesin katalitik mi yoksa zengin-fakir karışım hatası mı ? 1 Yorum bağlantısı
Misafir 26 Ocak 2015 Paylaş 26 Ocak 2015 Kesin katalitik mi yoksa zengin-fakir karışım hatası mı ? Abi, ekpertiz yaptırdığım Bursa daki Tofaş yetkili servisi söyledi. Katalitik dedi.. Sonrasında servis harici bir yerde bağladık bilgisayara. Ne olduğunu yazmıyor. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 26 Ocak 2015 Paylaş 26 Ocak 2015 Gösterge benim değil abi. Bir arkadaşa lazımmış.. Ben çekmedim hem o fotoyu. Ben kullanırken bir arkadaş çekmiş. Benimde haberim yok.. Anladım, anladım. Beğenmişsin zaten sosyal mesaj içeriğini de.. Yorum bağlantısı
Misafir 26 Ocak 2015 Paylaş 26 Ocak 2015 Hata kodu kafii Bilemiyorum abi. Ben görmedim yada kodu söylemediler. Bakarım, servise gittiğimde bağlatır kodu öğrenmeye çalışırım.. Bu araç bilgisayara bağlanıyor mu? Ne istenirse itina ile bağlanabiliyor abim.. Aynı Röver gibi.. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Şubat 2015 Paylaş 12 Şubat 2015 Sarı ışık söndü mü? Yok abi.. Issız Acun kaldı. Bağlatma fırsatım olmadı bilgisayara. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Şubat 2015 Paylaş 12 Şubat 2015 (düzenlendi) Yok abi.. Issız Acun kaldı. Bağlatma fırsatım olmadı bilgisayara. Sedici ha! Yazık sana. 12 Şubat 2015 tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 12 Şubat 2015 Paylaş 12 Şubat 2015 Sedici ha! Yazık sana. Bazen diyorum, 32.000 Tl den satışa koysam. Sonra aracın mükemmel olduğu aklıma geliyor. Vazgeçiyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Şubat 2015 Paylaş 12 Şubat 2015 Bazen diyorum, 32.000 Tl den satışa koysam. Sonra aracın mükemmel olduğu aklıma geliyor. Vazgeçiyorum. Farkındayım, bir sürü insanın favorisine eklenmiş durumda, satışa koyman bekleniyor. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Şubat 2015 Paylaş 12 Şubat 2015 Farkındayım, bir sürü insanın favorisine eklenmiş durumda, satışa koyman bekleniyor. Marşal lastiklerine yorum yapmayacağım.. Kalbimi kırdın abi.. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Şubat 2015 Paylaş 12 Şubat 2015 Marşal lastiklerine yorum yapmayacağım.. Kalbimi kırdın abi.. Böyle bir lastik markasımı varmış ? Yorum bağlantısı
Misafir 12 Şubat 2015 Paylaş 12 Şubat 2015 Böyle bir lastik markasımı varmış ? Sanırım varmış. Sadece tırt Rover lara (sadece Rover, Land değil ) takıyorlarmış.. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/267647-marshall-lastikleri-nas%C4%B1l-bilirsiniz/ Yorum bağlantısı
Misafir 12 Şubat 2015 Paylaş 12 Şubat 2015 Sanırım varmış. Sadece tırt Rover lara (sadece Rover, Land değil ) takıyorlarmış.. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/267647-marshall-lastikleri-nas%C4%B1l-bilirsiniz/ Orada Marshall yazıyor,sen Marşal yazmışsın Yorum bağlantısı
Misafir 12 Şubat 2015 Paylaş 12 Şubat 2015 Orada Marshall yazıyor,sen Marşal yazmışsın Ben Almanca sını yazdım. Nasıl okuduysam öyle. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Şubat 2015 Paylaş 12 Şubat 2015 Ben Almanca sını yazdım. Nasıl okuduysam öyle. Bende o yüzden karıştırdım,yeni bir lastik dahamı çıktı dedim Yorum bağlantısı
Misafir 12 Şubat 2015 Paylaş 12 Şubat 2015 Marşal lastiklerine yorum yapmayacağım.. Kalbimi kırdın abi.. Konu değiştirmeye çalışma, istediğin kadar yırtın, 16'yı 17 yapamazsın. 16 işte! Bende o yüzden karıştırdım,yeni bir lastik dahamı çıktı dedim Denk getirirsen ....tığınız yere kadar kovalarım. Yorum bağlantısı
Misafir 24 Şubat 2015 Paylaş 24 Şubat 2015 güle güle kullanın Teşekkür ediyorum.. sen c-max i çok ararsın Aramıyor değilim gerçektende abim.. Özellikle şuan satılık olan C-Max lerin fiyatlarını ve durumlarını gördüğümde derin bir "ahhh ahh" çekiyorum. Gerçekten temiz ve bakımlı, az km liydi benimki.. Alan arkadaş hayrını görsün. Elbet senin gibi bizde yuvaya döneriz birgün.. Yorum bağlantısı
Onur Oflaz 24 Şubat 2015 Paylaş 24 Şubat 2015 Teşekkür ediyorum.. Aramıyor değilim gerçektende abim.. Özellikle şuan satılık olan C-Max lerin fiyatlarını ve durumlarını gördüğümde derin bir "ahhh ahh" çekiyorum. Gerçekten temiz ve bakımlı, az km liydi benimki.. Alan arkadaş hayrını görsün. Elbet senin gibi bizde yuvaya döneriz birgün.. abi sen cmaxi bu tarafa mi sattin burda ayni renk cok benzer bi plaka goruyorum Yorum bağlantısı
Misafir 24 Şubat 2015 Paylaş 24 Şubat 2015 abi sen cmaxi bu tarafa mi sattin burda ayni renk cok benzer bi plaka goruyorum Evet Onur. İzmir li bir polis abimize satmıştım. Önce İzmir e gitti. Sonra toparlanıp Erzurum a taşınacaklardı. Erzurum a tayini çıkmıştı. Yorum bağlantısı
Rıfat Hasar 24 Şubat 2015 Paylaş 24 Şubat 2015 (düzenlendi) Kerem c max gerçekten efsane 3 gün Opel Astra 1.6 cdti 136 hp'lik aracı kullandım c max mı bu akşam aldım inan o serilik o hafifliği dahasını anlatmak değil yaşamak gerekli 24 Şubat 2015 tarihinde Rıfat Hasar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts