Mehmet Polat 2 Ocak 2015 Paylaş 2 Ocak 2015 05.01.2015 itibari ile yeni bir kar yağışı geliyormuş yurda.. Belki size uğrar hocam.. İnşaallah Kerem. Gönder bu tarafa doğru... Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ocak 2015 Paylaş 12 Ocak 2015 Dün havanın süper olması sebebi ile (+12°C) leş gibi olan Trakyalı yı önce bi iç dış temizledim, sürücü tarafı sileceği tam ortadan iz yapıyordu, bu vesile ile 5 süper market, 3 benzinlik gezdim ama ne cam suyu kalmış nede 60 cm silecek bulamadım. Son çare Tekzen silecek ve cam suyunu yeniledim. Cam suyu Autokit diye bir marka. SAnırım Tekzen e özgü bir marka. Fiyat 3 lt 6,99 uygun geldi. Üzerinde saf olarak -21°C ye dayanıklı diyor. Bakalım inşallah sorun olmaz. Sonra 3 hafta önce yaptırdığım rötuş boyasını hava muhalefeti nedeni ile uygulayamamıştım. Onuda uygulama fırsatı buldum. Çok mükemmel bir sonuç olmadı ama amatör olarak pas izlerini güzelce kapatmış oldum. Before; After; Çok belli olmasa da rötuş sonrası kaput.. Buda cam suyumuz. Buzluk deneyi için elimde kalmadı. Arkadaşla birlikte almıştık. Onda kaldı ise akşama bir deney yapayım.. Yorum bağlantısı
Burak Gülnar 12 Ocak 2015 Paylaş 12 Ocak 2015 Buda cam suyumuz. Buzluk deneyi için elimde kalmadı. Arkadaşla birlikte almıştık. Onda kaldı ise akşama bir deney yapayım.. Aynı cam suyundan var aracımda geçen hafta dondu fakat hortumlar mı dondu antifiriz mi dondu bilmiyorum. Testin sonucunu merakla bekliyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ocak 2015 Paylaş 12 Ocak 2015 Aynı cam suyundan var aracımda geçen hafta dondu fakat hortumlar mı dondu antifiriz mi dondu bilmiyorum. Testin sonucunu merakla bekliyorum. Bulursam aşağıdaki konuda inceleyebilirsiniz.. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/251579-hangi-silecek-suyu-liste-ilk-mesajda/ Pardon, incelemesi (testi) yapılmış ve geçer not alamamış. Hatta fark ettim, Bim marka Falkon, bununda üreticisiymiş. Şişenin altına bakarsanız Falkon yazıyor.. Falkon da kalmış, geçememiş. Çok soğuk olmamasını dileyeceğiz artık.. Yorum bağlantısı
Burak Gülnar 12 Ocak 2015 Paylaş 12 Ocak 2015 Bulursam aşağıdaki konuda inceleyebilirsiniz.. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/251579-hangi-silecek-suyu-liste-ilk-mesajda/ Pardon, incelemesi (testi) yapılmış ve geçer not alamamış. Hatta fark ettim, Bim marka Falkon, bununda üreticisiymiş. Şişenin altına bakarsanız Falkon yazıyor.. Falkon da kalmış, geçememiş. Çok soğuk olmamasını dileyeceğiz artık.. kesinlikle valla ben Migros da denk geldim kampanyası vardı çok ucuz deneyim diye almıştım, bitti zaten bir daha da kullanmam. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ocak 2015 Paylaş 12 Ocak 2015 Buda cam suyumuz. Buzluk deneyi için elimde kalmadı. Arkadaşla birlikte almıştık. Onda kaldı ise akşama bir deney yapayım.. Geçen sene markasını hatırlayamadığım bir ürün +5 derecede donmuştu Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 12 Ocak 2015 Paylaş 12 Ocak 2015 Geçen sene markasını hatırlayamadığım bir ürün +5 derecede donmuştu Gece, Ankara Ayazı yemiştir 2 gün Ankarada durdum. 10 gün istanbulda silecek suyum çözülmedi. Torpidoda bulunan suyum bile donmuştu 1 Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ocak 2015 Paylaş 12 Ocak 2015 Dün havanın süper olması sebebi ile (+12°C) leş gibi olan Trakyalı yı önce bi iç dış temizledim, sürücü tarafı sileceği tam ortadan iz yapıyordu, bu vesile ile 5 süper market, 3 benzinlik gezdim ama ne cam suyu kalmış nede 60 cm silecek bulamadım. Son çare Tekzen silecek ve cam suyunu yeniledim. Cam suyu Autokit diye bir marka. SAnırım Tekzen e özgü bir marka. Fiyat 3 lt 6,99 uygun geldi. Üzerinde saf olarak -21°C ye dayanıklı diyor. Bakalım inşallah sorun olmaz. Sonra 3 hafta önce yaptırdığım rötuş boyasını hava muhalefeti nedeni ile uygulayamamıştım. Onuda uygulama fırsatı buldum. Çok mükemmel bir sonuç olmadı ama amatör olarak pas izlerini güzelce kapatmış oldum. Before; After; Çok belli olmasa da rötuş sonrası kaput.. Buda cam suyumuz. Buzluk deneyi için elimde kalmadı. Arkadaşla birlikte almıştık. Onda kaldı ise akşama bir deney yapayım.. Bunun -35 olanından var dondu. Yorum bağlantısı
Ergin Ertuğrul 13 Ocak 2015 Paylaş 13 Ocak 2015 Hayırlı olsun abi,tip olarak sx4 benzeri ama daha yakışıklı ve donanımlı Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ocak 2015 Paylaş 13 Ocak 2015 Hayırlı olsun abi,tip olarak sx4 benzeri ama daha yakışıklı ve donanımlı Sağol kardeşim.. Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ocak 2015 Paylaş 13 Ocak 2015 Bu aracın arkası bir başka güzel görünüyor. Sanki alttan difüzör varmış gibi, çift egzost yapılsa ne hoş olur. Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ocak 2015 Paylaş 13 Ocak 2015 Bu aracın arkası bir başka güzel görünüyor. Sanki alttan difüzör varmış gibi, çift egzost yapılsa ne hoş olur. Tövbe tövbee.. Abi yapma gözünü seveyim.. Aklıma türlü türlü şeyler geliyor. Atlara fısıldayan adam, damacanaya ... Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ocak 2015 Paylaş 13 Ocak 2015 Sadece ikisi de araç.. Tek benzer yanları.. Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ocak 2015 Paylaş 13 Ocak 2015 İkinci foto açılmıyor. Benim aracın arkadan fotosu. En sevdiğin abi.. Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ocak 2015 Paylaş 13 Ocak 2015 İkinci foto açılmıyor. Tekrar F5 yaparmısın Abi. Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ocak 2015 Paylaş 13 Ocak 2015 Benim aracın arkadan fotosu. En sevdiğin abi.. Flamingoya büyük hacetin ilaç demişler, okyanusun ortasına bırakmış. Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ocak 2015 Paylaş 13 Ocak 2015 Sadece ikisi de araç.. Tek benzer yanları.. Değil mi . Yorum bağlantısı
Misafir 26 Ocak 2015 Paylaş 26 Ocak 2015 Sarı ışık ne iş ? Bilmiyon mu? Motor ışığı işte.. Katalitik konvertör. Lpg kaynaklı. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 26 Ocak 2015 Paylaş 26 Ocak 2015 24.01.2015 Sosyal mesaj nereye gitti la , kim aldı o mesajı geri getirsinler çabuk :D ( Anladın sen onu, anlamadıysan işaret çak hatırlatayım ) Yorum bağlantısı
Misafir 26 Ocak 2015 Paylaş 26 Ocak 2015 Sosyal mesaj nereye gitti la , kim aldı o mesajı geri getirsinler çabuk :D ( Anladın sen onu, anlamadıysan işaret çak hatırlatayım ) Gösterge benim değil abi. Bir arkadaşa lazımmış.. Ben çekmedim hem o fotoyu. Ben kullanırken bir arkadaş çekmiş. Benimde haberim yok.. Anladım, anladım. Beğenmişsin zaten sosyal mesaj içeriğini de.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts