Misafir 15 Ekim 2015 Paylaş 15 Ekim 2015 Rölantide hafif titreme oluyordu. İlk etapta bujileri değiştirdim. Orjinal Japon Ngk Laser İridiyum. 180 Tl+ 20 Tl işçilik.. En az 100.000 km kafan rahat dedi usta. Antifiriz yağ su kontrolüde yapıldı. Kışa hazırık.. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 15 Ekim 2015 Paylaş 15 Ekim 2015 46 değil miydi ne zaman 52 oldu??? Yorum bağlantısı
Misafir 15 Ekim 2015 Paylaş 15 Ekim 2015 46 değil miydi ne zaman 52 oldu??? Pardon abi Yorum bağlantısı
Misafir 15 Ekim 2015 Paylaş 15 Ekim 2015 Araç nerde? Lifte almadığım için foto çekmedim abi.. Yoksa arkadan bi foto atardım sana özel.. Yorum bağlantısı
Misafir 15 Ekim 2015 Paylaş 15 Ekim 2015 Lifte almadığım için foto çekmedim abi.. Yoksa arkadan bi foto atardım sana özel.. Bujileri lifte almadan mı değiştirdiler. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 15 Ekim 2015 Paylaş 15 Ekim 2015 Rölantide hafif titreme oluyordu. İlk etapta bujileri değiştirdim. Orjinal Japon Ngk Laser İridiyum. 180 Tl+ 20 Tl işçilik.. En az 100.000 km kafan rahat dedi usta. Antifiriz yağ su kontrolüde yapıldı. Kışa hazırık.. bujinin ayarını foto graftaki gibi yaptın mı?bak orda göstermiş,paketten çıkan buji bu haliyle kullanılmaz,torna bida ile arasını açınız demiş.aman diyim onu ihmal etme.bi tanıdığımın başına gelmişti.ne gelmişti hatırlayamadım şimdi. Yorum bağlantısı
Misafir 15 Ekim 2015 Paylaş 15 Ekim 2015 bujinin ayarını foto graftaki gibi yaptın mı?bak orda göstermiş,paketten çıkan buji bu haliyle kullanılmaz,torna bida ile arasını açınız demiş.aman diyim onu ihmal etme.bi tanıdığımın başına gelmişti.ne gelmişti hatırlayamadım şimdi. Torna bida'yı da dişlere sürtmeyin diye çarpı koymuş he? Yorum bağlantısı
Misafir 15 Ekim 2015 Paylaş 15 Ekim 2015 bujinin ayarını foto graftaki gibi yaptın mı?bak orda göstermiş,paketten çıkan buji bu haliyle kullanılmaz,torna bida ile arasını açınız demiş.aman diyim onu ihmal etme.bi tanıdığımın başına gelmişti.ne gelmişti hatırlayamadım şimdi. Aynen abi.. Torna bida ile dişi kaldırdık, arayı açtık. Bide uçlarında karton korucuyular vardı. Zarar görmesin diye kartonlarla birlikte monte ettik. Sanırım problem olmaz artık. Yorum bağlantısı
Misafir 15 Ekim 2015 Paylaş 15 Ekim 2015 (düzenlendi) Kartonla nasıl monte ettiniz?Şu an çalışıyor mu? Kartonlu montaj ne alaka ki?Yanlış bir şey var.Vidalanan kısmındaki pulu diyorsan doru işlem ama anlatımın hatalı. , Mantık değişmedi ise buji resimdeki hali ile takılır. Tırnak aralığını kumpas ile ölçtünüz sanırım. 15 Ekim 2015 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 15 Ekim 2015 Paylaş 15 Ekim 2015 Kartonla nasıl monte ettiniz?Şu an çalışıyor mu? Kartonlu montaj ne alaka ki?Yanlış bir şey var.Vidalanan kısmındaki pulu diyorsan doru işlem ama anlatımın hatalı. , Mantık değişmedi ise buji resimdeki hali ile takılır. Tırnak aralığını kumpas ile ölçtünüz sanırım. Yorum bağlantısı
Misafir 15 Ekim 2015 Paylaş 15 Ekim 2015 Kartonla nasıl monte ettiniz?Şu an çalışıyor mu? Kartonlu montaj ne alaka ki?Yanlış bir şey var.Vidalanan kısmındaki pulu diyorsan doru işlem ama anlatımın hatalı. , Mantık değişmedi ise buji resimdeki hali ile takılır. Tırnak aralığını kumpas ile ölçtünüz sanırım. İşin şakası abim. Takılıyoruz birbirimize.. Montaj gerektiği gibi yapıldı. Herhangi bir açma, kaldırma, karton vb olmadı. Sağoalsın.. Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 15 Ekim 2015 Paylaş 15 Ekim 2015 Maşallah.Allah kazasız belasız binmek nasip etsin.Çil çil parlıyor... Yorum bağlantısı
Misafir 15 Ekim 2015 Paylaş 15 Ekim 2015 Maşallah.Allah kazasız belasız binmek nasip etsin.Çil çil parlıyor... Amin Mustafa, sağol kardeşim.. Bujilerdendir.. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 15 Ekim 2015 Paylaş 15 Ekim 2015 buji nedir, ne işe yarar hayırlı olsun. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 16 Ekim 2015 Paylaş 16 Ekim 2015 Bu arabada buji varmış hatta geri vitesi var diyorlar doğrumudur. Yorum bağlantısı
Misafir 16 Ekim 2015 Paylaş 16 Ekim 2015 buji nedir, ne işe yarar hayırlı olsun. Valla bende bilmiyorum abi.. Buji dediler geldik. Bu arabada buji varmış hatta geri vitesi var diyorlar doğrumudur. Hatta aleti sağa yada sola dönderen bi yuvarlak bişi var böle çeviriyon içerde abi.. Çok enteresan çookk.. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Ekim 2015 Paylaş 19 Ekim 2015 Aracın 3. sahibi olduğunu belirtmen içime su serpti Yorum bağlantısı
Misafir 19 Ekim 2015 Paylaş 19 Ekim 2015 Aracın 3. sahibi olduğunu belirtmen içime su serpti 3 mü Yorum bağlantısı
Misafir 19 Ekim 2015 Paylaş 19 Ekim 2015 Aracın 3. sahibi olduğunu belirtmen içime su serpti Atın intikamı! Sinemalarda.. Coming soon! Hakkaten çok komiksun.. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Ekim 2015 Paylaş 19 Ekim 2015 Atın intikamı! Sinemalarda.. Coming soon! Hakkaten çok komiksun.. At başlattı :d Yorum bağlantısı
Recommended Posts