Önder Özcan 13 Nisan 2015 Paylaş 13 Nisan 2015 Trakya ya bahar geldi.. Zenginin air süspansiyonu varsa, fakirinde kirikosu var.. Hehe,hem de sipor oluyor diyorsun Yorum bağlantısı
Önder Özcan 13 Nisan 2015 Paylaş 13 Nisan 2015 o değil de,sen dün neden hemen kayboldun gittin,hoşçakal demeden :angry: Yorum bağlantısı
Misafir 13 Nisan 2015 Paylaş 13 Nisan 2015 Ayaz'ım yine yanakları ısırmalık olmuş maşallah Yorum bağlantısı
Misafir 13 Nisan 2015 Paylaş 13 Nisan 2015 o değil de,sen dün neden hemen kayboldun gittin,hoşçakal demeden :angry: Abim, neredeyse en son çıkanlardan biri bendim. Etrafa bakındım, ortalıkta olan herkesle vedalaştım. Ancak soyunma odasında vs olanları göremedim maalesef. Sebebi de farklı bir yere gidecektik. Gideceğim ekip benden önce çıkınca, kaybolmamak adına alel acele çıkmak zorunda kaldım bende. Kusura bakma abim. kal sağlıcakla.. Yorum bağlantısı
Misafir 13 Nisan 2015 Paylaş 13 Nisan 2015 Trakya ya bahar geldi.. Lastikleri değiştirelim dedik. Şahlandırdık Otto yu.. Zenginin air süspansiyonu varsa, fakirinde kirikosu var.. Buda yine dün tozumu yutan Bahadır.. Yukarıdaki yiğit dışında her şey tırt. Sadece o yiğit için girip bakıyorum buraya Araba gibi bişi gördüm lakin, arka tamponuna yama yapmışlar, yamanın bile yamaya ihtiyacı var. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 13 Nisan 2015 Paylaş 13 Nisan 2015 Abim, neredeyse en son çıkanlardan biri bendim. Etrafa bakındım, ortalıkta olan herkesle vedalaştım. Ancak soyunma odasında vs olanları göremedim maalesef. Sebebi de farklı bir yere gidecektik. Gideceğim ekip benden önce çıkınca, kaybolmamak adına alel acele çıkmak zorunda kaldım bende. Kusura bakma abim. kal sağlıcakla.. kalmıycam Yorum bağlantısı
Misafir 20 Nisan 2015 Paylaş 20 Nisan 2015 Trakyalı yaklaşık 2 hafta önce, oturduğumuz evin yanına yeni bir inşaat yapılması sebebi ile beton damlalarına bulanmıştı. Biraz geç fark etmem yüzünden beton kurumuştu ve yıkamacı arkadaş çıkartamayacağını söyledi. Daha profesyonel yerler 200-250 Tl den kapıyı açtı vs.. Geçen hafta Halis hocanın okul etkinliğinde Murat Ersel abi kil ile birkaç deneme yaptı ama maalesef oda sonuç vermedi. Sonra Köksal a sordum. Elma sirkesi dedi. Cumartesi boş vakit bulup 4,5 saat kadar arabayla uğraştım. Buradan Köksal a sesleniyorum. Sirke işe yaramadı kardeşim. 2 saat arabayı keselediğimle kaldım. Sonra olmayınca Çağlar abiyi aradım ve agresif kil önerdi. Birkaç yere sordum ama cumartesi olması ve Çorlu da çok alternatif olmaması sebebi ile agresif kil satan yer bulamadım. Bulamayınca sirke ile hafifte olsa yumuşadığını düşündüğüm betonları 2 kez köpükleyip, 5 kez tazyikli suyla yıkadım. (2 şişe sirke x 1,5 Tl)+ (2 köpük x 2 Tl)+ (5 yıkama x 1 Tl) Çoğu çıktı. Kalan iri kıyımları hafif tırnak darbeleri ile bertaraf ettim. Sonra bu yetmez diyerek "Farecla Wax Top High Gloss" atayım dedim. 1,5 saatte onunla uğraştım.. Çok güzel oldu, hava güzel, araç tertemiz pırıl pırıl dedim.. Sonrası tam bir klasik.. Gece yağmur yağdı. Kollarım hala ağrıyor. Ama sonuç değdi. Trakyalı cillop gibi oldu. Grinin 50 tonu olunca, bu tonunda HD görüntü almak çok zor. Siyaha yakın olmasıg erek sanırım. Yağmur sonrası hüzünlü hüzünlü bakışıyoruz.. Ha bir bakıma iyi oldu. Damlacık testi yapmış oldu. Gayet başarılı ilk demenede.. Yorum bağlantısı
Misafir 20 Nisan 2015 Paylaş 20 Nisan 2015 Eline sağlık abi işte boya yüzeyin hep cilalı olsa o kireçler o kadar yapışmazdı Yorum bağlantısı
Misafir 20 Nisan 2015 Paylaş 20 Nisan 2015 Eline sağlık abi işte boya yüzeyin hep cilalı olsa o kireçler o kadar yapışmazdı Sağolasın Ozan. Aynen dediğin gibi. Kireçte değil, saf beton. C-25 mi neymiş. Sanırım bu Farecla Wax ı 2-3 ayda bir uygulayacağım. Şişeyi yarı ettik. Aslında öncelikle aracın güzel bir pasta cilaya ihtiyacı var. Bakalım. Belki önümüzdeki ay yaptırırım. Ve artık akıllandım. Aracı inşaata yakın çekmiyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 20 Nisan 2015 Paylaş 20 Nisan 2015 Sağolasın Ozan. Aynen dediğin gibi. Kireçte değil, saf beton. C-25 mi neymiş. Sanırım bu Farecla Wax ı 2-3 ayda bir uygulayacağım. Şişeyi yarı ettik. Aslında öncelikle aracın güzel bir pasta cilaya ihtiyacı var. Bakalım. Belki önümüzdeki ay yaptırırım. Ve artık akıllandım. Aracı inşaata yakın çekmiyorum. [emoji3] Anıl abi yeni set düzmüş yanına uğra derim abi [emoji14] Yorum bağlantısı
Önder Özcan 20 Nisan 2015 Paylaş 20 Nisan 2015 ikinci resimdeki fransız güzelmiş haa,bu arada eline sağlık,güzel ommuş bu da sana ders olsun Yorum bağlantısı
Misafir 20 Nisan 2015 Paylaş 20 Nisan 2015 Bir de anahtar işi olaydı, tam süper olacaktı. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 20 Nisan 2015 Paylaş 20 Nisan 2015 Bir de anahtar işi olaydı, tam süper olacaktı. abi kahvaltı etkinliğinde gördüm aracı,güzel araç.anahtarsız giriş var ama anaktar yok acaba her seferinde ön kelebek camı kırarak mı giriyor içeri? bu mu anaktarsız giriş? Yorum bağlantısı
Misafir 20 Nisan 2015 Paylaş 20 Nisan 2015 ikinci resimdeki fransız güzelmiş haa,bu arada eline sağlık,güzel ommuş bu da sana ders olsun Gerçekten o Fransız güzel abi. Arkadaşın şirket aracı 1 ay filan oldu alalı. İnanılmayacak kadar geniş ve özellikli bir araç. Gayet donanımlı ve iç dizaynda çok başarılı bence. Hoşuma gitti. C-Max alma arefesinde bunlarada bakmıştım. 10.000 km de olanlar filan 28-31.000 arasıydı fiyatlar. şimdi 50.000 olmuşlar.. Bir de anahtar işi olaydı, tam süper olacaktı. Kısmet işleri bunlar abi. Anahtarda ne problem var? Hayırdır? abi kahvaltı etkinliğinde gördüm aracı,güzel araç.anahtarsız giriş var ama anaktar yok acaba her seferinde ön kelebek camı kırarak mı giriyor içeri? bu mu anaktarsız giriş? Ön camdan gir, arka camdan gir. Seçim senin abi. Aracı alırken o opsiyonu da koymuşlar. Yapıyor Caponlar be. Helal olsun adamlara.. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 20 Nisan 2015 Paylaş 20 Nisan 2015 Rakıyla karıştırıp sürmedin di mi sirkeyi , belki de benim aracım bakımlı olduğundan kolay çıkmıştır, bilemedim şimdi Neyse hepsi iyi güzel de farecla dedin beni bitirdin, umarım şişeyi de çabuk bitirirsin Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Nisan 2015 Paylaş 20 Nisan 2015 Beton damlaları riskli. Arkadaşımın aracına inşaattan beton geldi. İnşaatçılar saçma bi yıkamacıya götürdü. Şimdi tavan dahil arabanın komple boyanması gerekiyor. Neyle sildilerse arabanın boyası öldü... Yorum bağlantısı
Misafir 20 Nisan 2015 Paylaş 20 Nisan 2015 Rakıyla karıştırıp sürmedin di mi sirkeyi , belki de benim aracım bakımlı olduğundan kolay çıkmıştır, bilemedim şimdi Neyse hepsi iyi güzel de farecla dedin beni bitirdin, umarım şişeyi de çabuk bitirirsin Sen sade sirke deyince, tüm rakıyı da kendim içtim.. Biz detaylinkçi değiliz kardeşim. Basit frekla ile, senede 1 ancak uğraşıyoruz. Temiz yüzeyli araçta, dinlenik vücutla 30 dakikada biten bir işlem. İlk an parlasın, uzun ömürlülüğe gerek yok zaten. Maksat iş olsun, torba dolsun.. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 20 Nisan 2015 Paylaş 20 Nisan 2015 Sen sade sirke deyince, tüm rakıyı da kendim içtim.. Biz detaylinkçi değiliz kardeşim. Basit frekla ile, senede 1 ancak uğraşıyoruz. Temiz yüzeyli araçta, dinlenik vücutla 30 dakikada biten bir işlem. İlk an parlasın, uzun ömürlülüğe gerek yok zaten. Maksat iş olsun, torba dolsun.. Anlaşıldı, Anıl ın focusunun arkasına bağla gelirken getirsin seni, giderken de sen çekersin onu Yorum bağlantısı
Misafir 20 Nisan 2015 Paylaş 20 Nisan 2015 Beton damlaları riskli. Arkadaşımın aracına inşaattan beton geldi. İnşaatçılar saçma bi yıkamacıya götürdü. Şimdi tavan dahil arabanın komple boyanması gerekiyor. Neyle sildilerse arabanın boyası öldü... Aynen Sani. Tehlikeli. Özellikle kaliteli güçlü beton ise dahada riskli. Yıkamacı arkadaş ilkten "getir, 50 liraya hallederiz" dedi. Bıraktım aracı. 2 saat kadar sonra gittim. Baktım betonlar duruyor. "Abi, ufak birkaç deneme yaptık, çok işlemiş, çıkmıyordu, boyaya zarar vermek istemedik" dediler. Ama Maguiars, Sonax vb yerlere sordum. 300 liraya çıkartırız sorun olmaz dediler. Daha önce Bipper ım varken oda mantolama artığı olmuştu. 250 Tl ye, pasta cila dahil çıkartmıştım. Araba sıfır olunca verdik prof. yıkamacıya. Ama bunun için 250-300 vermeye kıyamadım. Yaptım, oldu. Sorun olmadı çok şükür. Anlaşıldı, Anıl ın focusunun arkasına bağla gelirken getirsin seni, giderken de sen çekersin onu Bu işlemin Trakyalı ya kaç beygir katacağı önemli.. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 20 Nisan 2015 Paylaş 20 Nisan 2015 Aynen Sani. Tehlikeli. Özellikle kaliteli güçlü beton ise dahada riskli. Yıkamacı arkadaş ilkten "getir, 50 liraya hallederiz" dedi. Bıraktım aracı. 2 saat kadar sonra gittim. Baktım betonlar duruyor. "Abi, ufak birkaç deneme yaptık, çok işlemiş, çıkmıyordu, boyaya zarar vermek istemedik" dediler. Ama Maguiars, Sonax vb yerlere sordum. 300 liraya çıkartırız sorun olmaz dediler. Daha önce Bipper ım varken oda mantolama artığı olmuştu. 250 Tl ye, pasta cila dahil çıkartmıştım. Araba sıfır olunca verdik prof. yıkamacıya. Ama bunun için 250-300 vermeye kıyamadım. Yaptım, oldu. Sorun olmadı çok şükür. Bu işlemin Trakyalı ya kaç beygir katacağı önemli.. Ağırlık kaybı yakıt tasarrufu ve rahatlamış sütçü beygirleri olarak dönebülü Yorum bağlantısı
Önder Özcan 20 Nisan 2015 Paylaş 20 Nisan 2015 Aynen Sani. Tehlikeli. Özellikle kaliteli güçlü beton ise dahada riskli. Yıkamacı arkadaş ilkten "getir, 50 liraya hallederiz" dedi. Bıraktım aracı. 2 saat kadar sonra gittim. Baktım betonlar duruyor. "Abi, ufak birkaç deneme yaptık, çok işlemiş, çıkmıyordu, boyaya zarar vermek istemedik" dediler. Ama Maguiars, Sonax vb yerlere sordum. 300 liraya çıkartırız sorun olmaz dediler. Daha önce Bipper ım varken oda mantolama artığı olmuştu. 250 Tl ye, pasta cila dahil çıkartmıştım. Araba sıfır olunca verdik prof. yıkamacıya. Ama bunun için 250-300 vermeye kıyamadım. Yaptım, oldu. Sorun olmadı çok şükür. Bu işlemin Trakyalı ya kaç beygir katacağı önemli.. olm ne uğraşıyon o kadar len,spatulayla girseydin,kazısaydın alttan alttan Yorum bağlantısı
Misafir 20 Nisan 2015 Paylaş 20 Nisan 2015 Ağırlık kaybı yakıt tasarrufu ve rahatlamış sütçü beygirleri olarak dönebülü Arabanın rahatlaması için ağırlık kaybının benden olması lazım. Oda zor gibi.. olm ne uğraşıyon o kadar len,spatulayla girseydin,kazısaydın alttan alttan Seninkine bi beton döküp, ıspatula ile kazımayı deneyelim. Sonuç olumlu olursa bir daha ki beton maceramda bende uygularım.. Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 20 Nisan 2015 Paylaş 20 Nisan 2015 Sevgili Moderatörümüz Kerem Minaz'ın arabasını bu hale getiren ustaya teşekkürlerimi sunarım .. Mana ile araba yıkama cila falan gördü Eline sağlık Keremim uğraşmışsın ama değmiş ... O günkü harcadığın eforu akşam telafi ettin dimi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts