Köksal Yılmaz 13 Ekim 2014 Paylaş 13 Ekim 2014 Herkese selamlar,Global Hyundai Club Invitation 2014 kapsamında 2.si düzenlenen dünya çapındaki klüp üyelerinin buluşmasına bu yıl hyundaiclubtr forumu adına ben katıldım. Öncelikle bu geziye katılmama vesile olan Hyundai Assan Otomotive, Pazarlama İletişim Uzmanı sayın Barış Yüceokur beye ve forum yönetimimize teşekkürlerimi sunarım. Oldukça keyifli ve her anı dolu dolu geçen bir seyahat oldu. Elimden geldiğince programdaki sıra ile sizlerle paylaşmaya çalışacağım, çok sayıda fotoğraf olduğundan içlerinden seçmek zorunda kaldım. Vakit ayırıp okuduğunuz için şimdiden teşekkürler.Cumartesi akşam 17.30 uçağı ile direk olarak İstanbul dan Incheon havaalanına uçtum. 9-10 saat süren bir yolculuk ile varış noktama ulaştım. Seul bizden 6 saat ileride indiğimde orada sabah 9.30 idi. İner inmez havaalanında gördüğüm araçlar seulde beni neyin beklediğiyde ilgili ipuçları veriyordu. Hoşbulduk kardeş ülke Alman arkadaşlar, (bu arada güneş gözlüklerim de numaralı o yüzden içerde de çıkaramadım, normali otelde bırakmıştım ) Mekan Asan Plant otomobil fabrikası Tur otobüsümüz(sadece önden biniş-iniş kapısı var, arka veya ortada kapı bulunmuyor) Çeşitli ülkelerden yaklaşık 35 kişinin katıldığı bir organizasyon(Brezilya, hindistan, çin, ekvator, abd, çek cumhuriyeti, kazakistan, almanya, italya, filipinler, tayland, suudi arabistan gibi) Her ülkeden farklı sayılarda kişiler katıldı(pazar büyüklüğüne göre sanırım). Otele giriş yaparken seulle ilgili bilgiler içeren kitapçık ile ufak hediyeler verdiler.Caddeleri çok geniş, konutlar genelde ufak ve toplu konut şeklinde. Accent 1-2 tane elantra/avante 3-5 tane gördüm. Büyük çoğunluk D segmenti kullanıyor. Yolların en sol ve en sağ şeridi mavi hat yani otobüsler için. Bu sayede trafik yoğunluğu olduğu zamanlarda bile rahat bir yolculuk yaptık. Korna sesi yok denecek kadar az, gerçekten gerektiğinde kullanıyorlar. Taksi ve otobüs sürücüleri araba sürmeyi bilmiyor, devrinde kullanma, sabit hızla gitme konusunda aşırı acemiler. bu motorlar onlara dayanıyorsa bizim Türk halkına çok rahat dayanır. Yine genel bilgi olarak hyundai ülkenin lokomotifi durumunda. hyundai çalışanlarından biriyle yaptığım bir konuşma, arkadaşın dediğihyundai firmasında çalışıyorumhyundai marka araç kullanıyorumhyundai nin yaptığı konutlarda oturuyorumhyundai nin okuluna gidiyor çocuklarımhyundai nin benzin istasyonundan yakıt alıyorumhyundai tatil köyünde tatil yapıyorum gibi devam ediyor. Hayatın her alanında Hyundai var burada.Otoparklar bile anlatmaya yeterli durumu Sebilden su içelim Ocakbaşı Şerefe ve fondip in korecesi Her boya uygun Gangnam caddeleri Felsefe güzel Fabrikaya dönelim Bunu alıp gelmeyi çok isterdim Devamı gelecek(test sürüşü var ) 24 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 13 Ekim 2014 Paylaş 13 Ekim 2014 Diğer tarafta gördüydüm şimdi dejavu oldu birden Ford marka görsün nerelere götürüyorlar ne imkanlar sağlıyorlar, tühhh ezik ford Köksal hocam sağolsun süper anlatım. 5 Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş 13 Ekim 2014 Paylaş 13 Ekim 2014 En ince detayına kadar çekimler var . Balakım devamında daha nice detaylar cıkacak! 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 13 Ekim 2014 Yazar Paylaş 13 Ekim 2014 Diğer tarafta gördüydüm şimdi dejavu oldu birden Ford marka görsün nerelere götürüyorlar ne imkanlar sağlıyorlar, tühhh ezik ford Köksal hocam sağolsun süper anlatım. Senin mesajını görünce buraya da konu açmak için jeton düştü. photobucket ın azizliği yüzünden yeniden yüklemek zorunda kaldım, karışık da olsa devamı gelecek Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Ekim 2014 Paylaş 13 Ekim 2014 Sebilden su içelim Adamlar işi çözmüş, gerisi hikaye 1 Yorum bağlantısı
Serkan Turan 13 Ekim 2014 Paylaş 13 Ekim 2014 Tebrik ederim. Zevkle ve kıskanarak okudum vallahi.. Resmen hyundai kenti olmuş orası.. 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 13 Ekim 2014 Paylaş 13 Ekim 2014 Diğer tarafta gördüydüm şimdi dejavu oldu birden Ford marka görsün nerelere götürüyorlar ne imkanlar sağlıyorlar, tühhh ezik ford Köksal hocam sağolsun süper anlatım. Ey Fooooord, duy sesimiziiiiiii Yav bi Ford'unuz bile yok, ortalığı karıştırıyorsunuz. Dağılın ulennnn 4 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Ekim 2014 Paylaş 13 Ekim 2014 Yav bi Ford'unuz bile yok, ortalığı karıştırıyorsunuz. Dağılın ulennnn vurdu ve gol olduu 4 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 13 Ekim 2014 Paylaş 13 Ekim 2014 Yav bi Ford'unuz bile yok, ortalığı karıştırıyorsunuz. Dağılın ulennnn İnsan arkadaşına dua eder sen beddua ediyorsun ford sahibi ol diye 1 Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ekim 2014 Paylaş 13 Ekim 2014 İnsan arkadaşına dua eder sen beddua ediyorsun ford sahibi ol diye Aman sen eksik kal Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 13 Ekim 2014 Paylaş 13 Ekim 2014 İnsan arkadaşına dua eder sen beddua ediyorsun ford sahibi ol diye Yok canım hiç ısrarda bulunmuyorum, sizler ve sizin ürküttüp Ford aldırmadığınız kişiler sayesinde daha ucuza daha konforlu araçlara biniyoruz Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 13 Ekim 2014 Paylaş 13 Ekim 2014 Yok canım hiç ısrarda bulunmuyorum, sizler ve sizin ürküttüp Ford aldırmadığınız kişiler sayesinde daha ucuza daha konforlu araçlara biniyoruz Yok la kimseye daha alma ya da al demedim, de yalnız dikkatimi çeken bir şey var konfor derken yavrım? Aman sen eksik kal seni mi kıracam Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 13 Ekim 2014 Paylaş 13 Ekim 2014 Yok la kimseye daha alma ya da al demedim, de yalnız dikkatimi çeken bir şey var konfor derken yavrım? seni mi kıracam İstanbul'a gelirsen birgün haber vir gezdireyim seni istediğin yollarda Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 13 Ekim 2014 Paylaş 13 Ekim 2014 Yav bi Ford'unuz bile yok, ortalığı karıştırıyorsunuz. Dağılın ulennnn Tipini, servisini düzeltmediği sürece çok zor. Hadi servis konusunda şanslıyım, Osman usta var ama tip konusunda daha çok yol alması lazım Ford'un vurdu ve gol olduu Yavvv, ne ayıp, ne ayıp. HErkesi Rönoğğ'a çekmeye çalışıyorum. Hani destek? Hep köstek İnsan arkadaşına dua eder sen beddua ediyorsun ford sahibi ol diye He valla 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 13 Ekim 2014 Paylaş 13 Ekim 2014 Tipini, servisini düzeltmediği sürece çok zor. Hadi servis konusunda şanslıyım, Osman usta var ama tip konusunda daha çok yol alması lazım Ford'un Yavvv, ne ayıp, ne ayıp. HErkesi Rönoğğ'a çekmeye çalışıyorum. Hani destek? Hep köstek He valla Tip derken ? Bahşiş mi ? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 13 Ekim 2014 Paylaş 13 Ekim 2014 Tip derken ? Bahşiş mi ? İnsan otelci olunca algıda seçicilik Suretten bahsediyorum 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 13 Ekim 2014 Paylaş 13 Ekim 2014 İnsan otelci olunca algıda seçicilik Suretten bahsediyorum Nerde o eski tipler ahh ahh.. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Ekim 2014 Paylaş 13 Ekim 2014 Yavvv, ne ayıp, ne ayıp. HErkesi Rönoğğ'a çekmeye çalışıyorum. Hani destek? Hep köstek Ben Landcıyım 3 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 13 Ekim 2014 Paylaş 13 Ekim 2014 Çok güzel olmuş. Hyundai bir yerlere götürür ama Ford ayağınıza getirir. Buyrun konusu http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/263067-2014-rally-cross-super-ve-lite-yar%C4%B1%C5%9Flar%C4%B1/ 2 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 13 Ekim 2014 Paylaş 13 Ekim 2014 İstanbul'a gelirsen birgün haber vir gezdireyim seni istediğin yollarda Hacı sen gel bigün buraya daha piyasaya çıkmamış Ford'ları mıncıklatayım sana bilmediğim bir şey değil. He valla Aklın yolu bir Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 13 Ekim 2014 Paylaş 13 Ekim 2014 Hacı sen gel bigün buraya daha piyasaya çıkmamış Ford'ları mıncıklatayım sana bilmediğim bir şey değil. Aklın yolu bir Piyasada olanları zor alıyoruz yahu birde çıkmamışa bakarsak elimiz ayağımız tutmaz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts