Mehmet Polat 13 Ekim 2014 Paylaş 13 Ekim 2014 Kuruluşundan beri üyesi olduğum, ancak Getz'imle vedalaştıktan ve de o zamanki Ankara ekibi olarak biraz uzak kaldığımız HyundaiClubTr, Hyundai Türkiye'nin de desteğiyle güzel işlere imza atıyor. Tebrik ederim. Gerek senin gerek HCTR'in adına çok sevindim Köksal... 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 13 Ekim 2014 Paylaş 13 Ekim 2014 Maaşallah, harika bir gezi organizasyonu olmuş.. Hyundaiclubtr'ye ve Hyundai'ye tebrikler. Başarılarının devamını dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 13 Ekim 2014 Paylaş 13 Ekim 2014 kore ayrı bir dünya JBL detayı güzelmiş 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Ekim 2014 Paylaş 13 Ekim 2014 hyundai.... liman inşaa ediyolrar, yaptıkları gemi limana sığmayınca nefis bir iş çıkarmış Hyundai Türkiye 1 Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ekim 2014 Paylaş 13 Ekim 2014 Hyundai i sadece burdaki saçma araçları ile biliyoruz aslında ama cidden çok büyük bir kuruluş. Yaptıkları organizasyon da ayakta alkışlanacak cinsten Sizin de ayaklarınıza sağlık Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 14 Ekim 2014 Yazar Paylaş 14 Ekim 2014 (düzenlendi) Tekrar selamlar, Gezinin en civcivli bölümüne geldik, test sürüşü 3 bölümden oluşuyor, gymnaka,slalom ve circuit. 3 bölüme ayrıldık bizim bölüm ilk olarak gymnakada yarıştık burada 2 tur attık, 1.turda yanımızda rehber ile 2.turda tek başımıza kronometre eşliğinde idi. Test aracı i40 1.7 crdi otomatik sw idi.(fotoları yükleyeceğim) Sıra circuit bölümüne geldi, burda 6 araç var(i40 1,7 crdi, equus 3,8 lt ,genesis 3,3 lt, grandeur 2,4 lt, sonata 2,4 lt, veloster turbo 1,6 204 ps dct çift kavrama şanzıman) sadece veloster ı manuele alıp kullandım, fark ediyor. Videoları yükleyebilmek için çözünürlüğü düşürmek zorunda kaldım. V6 GDI En keyifli olan araç(rüzgar sesi videoyu biraz bozmuş ama idare edin) Bu da başıma gelen komik bir durum Asfalt ağlayınca balatalar da dayanamadı Slalom videoları, http://www.youtube.com/watch?v=kQbbTOD5pBc&index=10&list=UUNbbls2C5xRAHzqkWwyI9rw http://www.youtube.com/watch?v=SFqKsLzylqc&index=11&list=UUNbbls2C5xRAHzqkWwyI9rw http://www.youtube.com/watch?v=YfE_TY7e0Z0&list=UUNbbls2C5xRAHzqkWwyI9rw&index=12 14 Ekim 2014 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Ekim 2014 Paylaş 14 Ekim 2014 Hyundai, Hyundai Türkiye ve hyundaiclubtr'yi tebrik ediyorum... Mükemmel bir organizasyon ve mükemmel bir reklam... Al buyur, fordclubtr'de hyundai konuşuyor ve övgüler yağdırıyoruz... Bir çok arkadaşımızın aklındaki hyundai imajı bir kademe daha arttı. Marka bilinirliği bir kademe daha arttı.. Helal olsun hyundai'a 7 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 14 Ekim 2014 Paylaş 14 Ekim 2014 Hyundai, Hyundai Türkiye ve hyundaiclubtr'yi tebrik ediyorum... Mükemmel bir organizasyon ve mükemmel bir reklam... Al buyur, fordclubtr'de hyundai konuşuyor ve övgüler yağdırıyoruz... Bir çok arkadaşımızın aklındaki hyundai imajı bir kademe daha arttı. Marka bilinirliği bir kademe daha arttı.. Helal olsun hyundai'a Tayland da şimdi bahar miş. Çiçekler açılmış kola içiyormuş millet. Emmi bizi taylanda götür. Kola içmek istiyorumm(zz) 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Ekim 2014 Paylaş 14 Ekim 2014 Tayland hep baharı yaşıyor len. Gideriz bi ara. 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 14 Ekim 2014 Yazar Paylaş 14 Ekim 2014 Tayland hep baharı yaşıyor len. Gideriz bi ara. Mehmet abi bu mevsimde pattaya güzeldir, bekarken(!) gitmiştim 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Ekim 2014 Paylaş 14 Ekim 2014 Mehmet abi bu mevsimde pattaya güzeldir, bekarken(!) gitmiştim Belli ki unutamamışsınız.. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 15 Ekim 2014 Yazar Paylaş 15 Ekim 2014 Belli ki unutamamışsınız.. Aman abi diyip konuyu değiştireyim Gezinin prof yapılan çekiminden özeti şeklindeki video(bize de dvd olarak hediye ettiler). Bizim çekim yapamadığımız yerler de var, izlemenizi tavsiye ederim. Youtube a yükleyebilmek için kalitesini düşürmek zorunda kaldım. 3 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 18 Ekim 2014 Yazar Paylaş 18 Ekim 2014 photobucket ın limit aşımı sonrası tekrar yüklemek zorunda kaldım, fotolar karışık olabilir 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Ekim 2014 Paylaş 18 Ekim 2014 muhteşem bir organizasyon tebrikler hyundai 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 19 Ekim 2014 Yazar Paylaş 19 Ekim 2014 (düzenlendi) Hediye vermediler mi? otomobil fabrikası çıkışı grandeur un maketini, çelik fabrikası çıkışı hyundai steel yazılı kutu şık bir kalem, veda yemeği sonrasında da aşağıdaki takı kutusunu hediye ettiler, el yapımı imiş. fotolara devam 19 Ekim 2014 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 24 Ekim 2014 Yazar Paylaş 24 Ekim 2014 Geçenlerde 2. Köprüden geçerken denk geldim 5 lt lik konsolosluk versiyonu 1 Yorum bağlantısı
Zekeriya Kahraman 6 Kasım 2014 Paylaş 6 Kasım 2014 Köksal bey gercekten,de süper gezi olmuş hyundaiclubtr paylışmışsınızdır ama tesadüf eseri gördüm 1 Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 7 Kasım 2014 Paylaş 7 Kasım 2014 Güzel ve zevkli bir gezi olmuş paylaştığın için teşekkürler... 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts