Atilla Yılmaz 25 Eylül 2014 Paylaş 25 Eylül 2014 başlıkta belittiğim araçtan almak istiyorum arkadaşlar ankara piyasası 13.000 ile 15.250 arası fiyat olarak yuksek geldiler km 130 ile 180 bin arasında değişmekte kısacası bu araç alınıp kullanılırmı şehir içinde bazende uzun yol için kullanan bu aracı bilen varmıdır yakıt tüketimi iyimidir şehir içi motor 1.4 cc 90 hp motora sahip gia daha bir pahalı yorumları bekliyorum alınıp alınmıyacağı konusunda motorda veya başka bir yerinde kronik sorunları varmıdır Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 25 Eylül 2014 Paylaş 25 Eylül 2014 bence hiç düşünmeden al bizde 1.25 var yakıyor abi diyecek bişi yok. 1.4 ler daha az yakar daha tatminkar olurlar. kronik sorunları var tabiki. Klima kontrol ünitesi arıza yapabilir.ama tamiri var. arka lastiklerdeki kumaşımsı çamurluk var genelde sarkma yapar onu bahane edip fiyat düşürebilirsiniz. arka camlardaki köşede üçgen bakalit var zamanla plastik çürür kırılır.aldığınızda hemen söküp siyah silikonla yapıştırın.tanesi 60-90 tl arasında çıkmacılarda çok olmaz bulursanız 15 20 tl arasıdır. şu sıralar yaşından olsa gerek klima giderleri tıkanıyor. açtırması kolay. içeriye sıcak hava üfleyen mekanizması var motorun üstünde silecek motorlarının altında zamanla arıza yapıyor bozuluyor tanesi 90 tl civarında. sinyal kolu arıza yapabilir 120 150 tl arası. kapı döşemeleri jelimsi yapışkanla yapıştırılmış zamanla kalkma kabarcıklanma yapabilir. disk frenler sanırım malzeme kalitesi ile alakalı yamuluyorlar sürekli. aracı alırsanız bunları kontrol edin.Pazarlıkta işinize yarayabilir.Bunun haricinde aklıma gelmiyor sorun. aldığınıza pişman olmazsınız. Yorum bağlantısı
Uğur Gürkan 25 Eylül 2014 Paylaş 25 Eylül 2014 bence hiç düşünmeden al bizde 1.25 var yakıyor abi diyecek bişi yok. 1.4 ler daha az yakar daha tatminkar olurlar. kronik sorunları var tabiki. Klima kontrol ünitesi arıza yapabilir.ama tamiri var. arka lastiklerdeki kumaşımsı çamurluk var genelde sarkma yapar onu bahane edip fiyat düşürebilirsiniz. arka camlardaki köşede üçgen bakalit var zamanla plastik çürür kırılır.aldığınızda hemen söküp siyah silikonla yapıştırın.tanesi 60-90 tl arasında çıkmacılarda çok olmaz bulursanız 15 20 tl arasıdır. şu sıralar yaşından olsa gerek klima giderleri tıkanıyor. açtırması kolay. içeriye sıcak hava üfleyen mekanizması var motorun üstünde silecek motorlarının altında zamanla arıza yapıyor bozuluyor tanesi 90 tl civarında. sinyal kolu arıza yapabilir 120 150 tl arası. kapı döşemeleri jelimsi yapışkanla yapıştırılmış zamanla kalkma kabarcıklanma yapabilir. disk frenler sanırım malzeme kalitesi ile alakalı yamuluyorlar sürekli. aracı alırsanız bunları kontrol edin.Pazarlıkta işinize yarayabilir.Bunun haricinde aklıma gelmiyor sorun. aldığınıza pişman olmazsınız. Maaşallah.. Arabanın bütün kronik hatalarını saydı abim Ford kendi ürettiği araçta bu kadar hata olduğunu bilmediğine eminim Benim bile alasım geldi Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 25 Eylül 2014 Paylaş 25 Eylül 2014 13 yıldır bir fiil içli dışlı olunca arabayla normal Yorum bağlantısı
Misafir 25 Eylül 2014 Paylaş 25 Eylül 2014 (düzenlendi) Arkadaşlar gerekli açıklamayı yapmışlar zaten. Fiyat normal bence uçuk değil ben 130.000 de klimalı flairi 14.500 e satıyordum. El sıkıştık. Ancak kişisel nedenlerimden dolayı vazgeçtim. Temiz klimalı fun bence 15.000 tl rahat eder 25 Eylül 2014 tarihinde Beyazıt Gündem tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
süleyman karakuzu 25 Eylül 2014 Paylaş 25 Eylül 2014 Bence de bu rakamlara alınabilecek en keyifli ve sorunsuz araba. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Eylül 2014 Paylaş 25 Eylül 2014 Çok keyifli arabadır da. 2000 modeller nedense km leri bir türlü yükselemeyior. bu konuya çok dikkat edin. Yorum bağlantısı
Atilla Yılmaz 25 Eylül 2014 Yazar Paylaş 25 Eylül 2014 tüm cevep veren form arkadaşlarım ayrı ayrı teşekkür ediyorum çok açıklayıcı olmuş artık bu yorumlarla bir fun alınır alınca buraya resimleri eklerim anlaşabilirsek 1,4 16 v 2000model gia var 15,500 demiş bakalım kaça bağlaya bileceğim Yorum bağlantısı
Misafir 25 Eylül 2014 Paylaş 25 Eylül 2014 tüm cevep veren form arkadaşlarım ayrı ayrı teşekkür ediyorum çok açıklayıcı olmuş artık bu yorumlarla bir fun alınır alınca buraya resimleri eklerim anlaşabilirsek 1,4 16 v 2000model gia var 15,500 demiş bakalım kaça bağlaya bileceğim 1.4 Ghia var mıymış ya? ben görmedim hiç 1.4 ler fun hepsi Yorum bağlantısı
Atilla Yılmaz 25 Eylül 2014 Yazar Paylaş 25 Eylül 2014 (düzenlendi) 1.4 Ghia var mıymış ya? ben görmedim hiç 1.4 ler fun hepsi evet varmış link bunlarda gia yokmu acaba ? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-orjinal-2000-ford-fiesta-1.4-ghia-en-dolusuuu-180711296/detay 25 Eylül 2014 tarihinde Atilla Yılmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 25 Eylül 2014 Paylaş 25 Eylül 2014 İlginç içi fun bende ilk defa gördüm yok biliyordum Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 25 Eylül 2014 Paylaş 25 Eylül 2014 evet varmış link bunlarda gia yokmu acaba ? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-orjinal-2000-ford-fiesta-1.4-ghia-en-dolusuuu-180711296/detay ghia değil o. fun. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Eylül 2014 Paylaş 25 Eylül 2014 ghia: maun konsol ve cd li 6000teyp. klima standarttır. Yorum bağlantısı
Misafir 25 Eylül 2014 Paylaş 25 Eylül 2014 bence de resimdeki ilan güvenlik paketli fun mıdır acaba Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 25 Eylül 2014 Paylaş 25 Eylül 2014 bence de resimdeki ilan güvenlik paketli fun mıdır acaba evet Yorum bağlantısı
Atilla Yılmaz 25 Eylül 2014 Yazar Paylaş 25 Eylül 2014 bu fiesta modellerinde gia yokmu ruhsata bakmak gereklı acaba ruhsatta ne yazıyor bencede güvenlik pakatlısı olabilir Yorum bağlantısı
Atilla Yılmaz 26 Eylül 2014 Yazar Paylaş 26 Eylül 2014 (düzenlendi) arkadaşlar ankaradaki arkadaşla fiyat konusunda anlaşamadık malesef istanbula bakıyorum sizden öğrenmek istediğim bir konu daha var bu araca lpg olmaz taktırsanız aracınız yağyakmaya başlar problem cıkarır araç falan diyorlar ne kadar doğrudur acaba doğruluk payı nedir 26 Eylül 2014 tarihinde Atilla Yılmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 26 Eylül 2014 Paylaş 26 Eylül 2014 (düzenlendi) arkadaşlar ankaradaki arkadaşla fiyat konusunda anlaşamadık malesef istanbula bakıyorum sizden öğrenmek istediğim bir konu daha var bu araca lpg olmaz taktırsanız aracınız yağyakmaya başlar problem cıkarır araç falan diyorlar ne kadar doğrudur acaba doğruluk payı nedir Merhaba resmen saçmalamışlar ne olmazı ya 1.5 yıldır kullanıyorum ne yağ eksiltme ne bir sorun lpg kaynaklı güldürmesinler beni 26 Eylül 2014 tarihinde Beyazıt Gündem tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hüseyin Çolak 26 Eylül 2014 Paylaş 26 Eylül 2014 Ankara etimegutta galeriler vardi bildigim kadariyla. Ne cok etimesgut ilani var gozume batan. Yorum bağlantısı
Misafir 26 Eylül 2014 Paylaş 26 Eylül 2014 ben etimesguttayım 1-2 tane gördüm galeride istasyon caddesinde Yorum bağlantısı
Atilla Yılmaz 26 Eylül 2014 Yazar Paylaş 26 Eylül 2014 Merhaba resmen saçmalamışlar ne olmazı ya 1.5 yıldır kullanıyorum ne yağ eksiltme ne bir sorun lpg kaynaklı güldürmesinler beni teşekürler beyazıt kafamdaki bir soru işareti gitti gecen bindim araç çok seri atak bir araç yorumun için teşekkürler Yorum bağlantısı
Misafir 26 Eylül 2014 Paylaş 26 Eylül 2014 teşekürler beyazıt kafamdaki bir soru işareti gitti gecen bindim araç çok seri atak bir araç yorumun için teşekkürler ne demek elimden geldiğince yardımcı olurum her zaman müsait olduğumuzda beraberde bakabiliriz etimesgutta fln Yorum bağlantısı
Atilla Yılmaz 26 Eylül 2014 Yazar Paylaş 26 Eylül 2014 ne kadar kaliteli bir form ve form arkadaşlarımız var ismini vermek istemediğim formlara üyeliklerim var verilen sorulara hızlı cevep veren ik form üyeligim tüm form arkadaşlarıma gönülden teşekkür ediyorum verdikleri yorumlar için Yorum bağlantısı
Atilla Yılmaz 26 Eylül 2014 Yazar Paylaş 26 Eylül 2014 (düzenlendi) ne demek elimden geldiğince yardımcı olurum her zaman müsait olduğumuzda beraberde bakabiliriz etimesgutta fln çok menmun olurum beyazıt yarın için bu araca bakacağım fakat araçta kılima lpg yok sanırım biraz konuştum 12,500 bırakır gibi sen nedersin kılıma şarmıdır http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-galaksinin-tek-kirmizi-cekirgesini-satiyorum-180323312/detay gia modeli bu galiba sanırım ankara dışında http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ilk-sahibinden-hatasiz-180975713/detay/ 26 Eylül 2014 tarihinde Atilla Yılmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts