Hamza Kuri 22 Eylül 2014 Paylaş 22 Eylül 2014 merhaba arkadaşlar.aracım 1999 focus ghia..aracımın gazı bitmişti biraz benzinde kullanmak istedim.seyir halinde iken birden şıkırtı sesi gelmeye başladı.sözüm ona ustya götürdüm benzin şamandıra sistemini komple değişti ses baya azaldı,zamanlada geçeceğini söyledi ama nafile...aracı yüke bindirdiğim zaman tabi benzindeyken ses normal olarak duyuluyor.ilk çalıştırdığım zaman ise gaz yemiyo yada bazen stop ediyo..ben enjektörlerden şüpeleniyorum ama bu arızaların hepsi birden neyi işaret ediyo olabilir..izmirde tavsiye edeceğiniz nokta atışı yapan usta ismi varsa çok sevinirim...şimdiden teşekkürler... Yorum bağlantısı
Gökhan Ünal 22 Eylül 2014 Paylaş 22 Eylül 2014 Hamza Kuri Üye 5 Mesaj Ülke: Türkiye Şehir: İzmir Araç: focus 1 ghia Doğum Yılı: 1979 Meslek: şoför Gönderilen Bugün, 23:45 merhaba arkadaşlar.aracım 1999 focus ghia..aracımın gazı bitmişti biraz benzinde kullanmak istedim.seyir halinde iken birden şıkırtı sesi gelmeye başladı.sözüm ona ustya götürdüm benzin şamandıra sistemini komple değişti ses baya azaldı,zamanlada geçeceğini söyledi ama nafile...aracı yüke bindirdiğim zaman tabi benzindeyken ses normal olarak duyuluyor.ilk çalıştırdığım zaman ise gaz yemiyo yada bazen stop ediyo..ben enjektörlerden şüpeleniyorum ama bu arızaların hepsi birden neyi işaret ediyo olabilir..izmirde tavsiye edeceğiniz nokta atışı yapan usta ismi varsa çok sevinirim...şimdiden teşekkürler... izmir ustaeller forumda anlaşmalı işyerilerinde adres ve telefonu mevcut bu işi sabri usta nokta atışıyla çözer. geçmiş olsun Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 22 Eylül 2014 Paylaş 22 Eylül 2014 http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/182127-sbap-sesi-%C5%9F%C4%B1k%C4%B1rt%C4%B1-vb-sesler/page-2 Tek konudan devam edelim lütfen Hamza bey. Yorum bağlantısı
Recommended Posts