Zekeriya Kahraman 24 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 24 Mayıs 2015 Abi heyecan heyecan haldur huldur okudum konuyu. Vallaha bravo. Ben dört tane akvaryum hortumunu 5 tane fitile geçirdim diye başlık açdımıdım. Bu konuysa bizimki ne dedim. şimdiden sonra kral da sensin abi. Neyse bekliyoruz sonucu. Allah yardımcın olsun. Amin inşallah ibrahim bey Yorum bağlantısı
Mehmet YILMAZER 24 Mayıs 2015 Paylaş 24 Mayıs 2015 (düzenlendi) Yani dumur oldum. Bu cesaret ve azmin heykeli dikilir. Çoruma gelsek burada bir şıhımız (şeyh) var diye ziyaret edilecek adamsın. Bu arada yaptıklarına katlanan aileni de tebrik etmek gerek. Biz yapsak (farz-ı muhal) direk boşarlar billah. 24 Mayıs 2015 tarihinde Mehmet YILMAZER tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Zekeriya Kahraman 24 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 24 Mayıs 2015 Yani dumur oldum. Bu cesaret ve azmin heykeli dikilir. Çoruma gelsek burada bir şıhımız (şeyh) var diye ziyaret edilecek adamsın. Bu arada yaptıklarına katlanan aileni de tebrik etmek gerek. Biz yapsak (farz-ı muhal) direk boşarlar billah. Estağfurullah mehmet abi bir işi severek yaparsanız bal,dan daha tatlı oluyor kaderimdenmidir bilmiyorum kasa düzgün dedim motorda yapıldı dedi araca binince anladımda ben şanzuman zannediyordum neyse olan oldu . Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 24 Mayıs 2015 Paylaş 24 Mayıs 2015 Arkadaşlar 94 elantra,mı sattığımı ve 94 sonata aldığımı ayrı bir konu açıp duyurmuştum ve bu araçtada elantra ya benzer problemler var aracta yatak vurma sesi var aldığı kişi 1 sene oluyor motor yapıldı demişti fakak aracta kalkışlarda ve uğultu sesi vardı ben şanzuman sanmıştım aracın fiyatıta uygundu şanzumanda olsa birşekilde halladerim demiştim ama problem daha,da büyüyük cıktı . Yukarıda bahsettiğim gibi arac yatak vuruyor daha yeni başlamış dedi motorcu sami usta yani kısacası konuyu burdan mı devam edeyim ayrı bir konumu acayım . Genel olarak motor yapısı aynı fakat isim farklı , paylaşmaya gerek varmı Abi sen o kadar yap ondan sonra hemen sat oldu mu şimdi? Neyse geçmiş olsun, inşallah bundan sonrası çok kolay olur... 1 Yorum bağlantısı
Zekeriya Kahraman 25 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 25 Mayıs 2015 Abi sen o kadar yap ondan sonra hemen sat oldu mu şimdi? Neyse geçmiş olsun, inşallah bundan sonrası çok kolay olur... Çok tutulan bir arac olduğu için hemen satılıyor tabi motorun yapılı olmasıda cabası evet bu çok kolay olacak 1 Yorum bağlantısı
Zekeriya Kahraman 28 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 28 Mayıs 2015 Elantra,ya getittirdiğim orjinal bilyalar arka tekerlekler için 1 tekerde 2 toplam 4 bilya arac satıltı ama bilgi amaclı eklemek istedim - 1 Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 28 Mayıs 2015 Paylaş 28 Mayıs 2015 bravo valla ,sayfaları okurken yoruldum, siz yapıp bitirmişsiniz. 1 Yorum bağlantısı
Zekeriya Kahraman 28 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 28 Mayıs 2015 bravo valla ,sayfaları okurken yoruldum, siz yapıp bitirmişsiniz. Haluk bey bitirdim 2 ci araca başladım http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/271413-sonata-94-s%C4%B1f%C4%B1r-motor-yap%C4%B1m%C4%B1-how-is-made-sonata/ Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 29 Mayıs 2015 Paylaş 29 Mayıs 2015 Zekeriya bey şapka çıkartıyorum başka birşey demiyorum 1 Yorum bağlantısı
Alparslan Coban 11 Haziran 2015 Paylaş 11 Haziran 2015 ceketimi ilikledim tebrik ediyorum respect 1 Yorum bağlantısı
Zekeriya Kahraman 14 Haziran 2015 Yazar Paylaş 14 Haziran 2015 Bismillah diyip başlandıysa hayırlısıyla güzel sonuç alınır inşallah.. Not: Konu çok eskiymiş bu iş bitmiştir kmlerce yol yapılmıtşır sanırım.. Şimdi üzüldüm işte konun sonunu kaldığın için okumuş adam olmuş kadosturada iş sahibi olmuş bir adamdan motor hakkında yorum almak benim için de iyi olurdu gercekten çok üzüldüm belki başka sefer motor sökörsem seni,de yorumlarınla konuya katılırsan sevinirim umut bey Yorum bağlantısı
Recommended Posts