Konuralp Aracı 19 Eylül 2014 Paylaş 19 Eylül 2014 Herkese merhaba, Malum önümüz kış, kauçuk paspas ve bagaj havuzu almak istiyorum. ( Kesip biçmek gerekenlerden değil de doğrudan araca göre üretilmiş olanlardan - 2012 mondeo sedan) Ford servise sormadım, muhtemelen uçuk kaçık bi fiyat söylerler diye düşündüm. Önerebileceğiniz internet sitesi, satıcı, mağaza, ürün vs. var mıdır? Bilindik sitelere baktım ama elleyip, koklamadan karar vermek zor Alıp kullanıp tavsiye edebilecek olan var ise süper olur. Selamlar... Yorum bağlantısı
Misafir 19 Eylül 2014 Paylaş 19 Eylül 2014 Herkese merhaba, Malum önümüz kış, kauçuk paspas ve bagaj havuzu almak istiyorum. ( Kesip biçmek gerekenlerden değil de doğrudan araca göre üretilmiş olanlardan - 2012 mondeo sedan) Ford servise sormadım, muhtemelen uçuk kaçık bi fiyat söylerler diye düşündüm. Önerebileceğiniz internet sitesi, satıcı, mağaza, ürün vs. var mıdır? Bilindik sitelere baktım ama elleyip, koklamadan karar vermek zor Alıp kullanıp tavsiye edebilecek olan var ise süper olur. Selamlar... Abim, görüşemedik bir türlü. Çorlu yeni sanayi, Tuna Tuning. Ben oradan aldım. Hem internete göre daha ucuz, hem görerek alıyorsun. Ellerinde yoksada 2-3 günde getiriyorlar. İnternette 75 lira ike ben 50 liraya almıştım bagaj havuzunu.. Yorum bağlantısı
Enes Ayan 19 Eylül 2014 Paylaş 19 Eylül 2014 Ben daha önce linkteki ürünü aldım ve gelir gelmez geri yolladım malzemesi pek hoşuma gitmedi tavsiyem görüp dokunmadan almayın. Yorum bağlantısı
Konuralp Aracı 19 Eylül 2014 Yazar Paylaş 19 Eylül 2014 Abim, görüşemedik bir türlü. Çorlu yeni sanayi, Tuna Tuning. Ben oradan aldım. Hem internete göre daha ucuz, hem görerek alıyorsun. Ellerinde yoksada 2-3 günde getiriyorlar. İnternette 75 lira ike ben 50 liraya almıştım bagaj havuzunu.. Evet ya bir türlü kısmet olmadı. Mesajı yazarken, buna ilk Kerem cevap verir diye içimden geçirdim, gerçekten öyle oldu. Çorlu'ya doğru gelemiyorum hiç bu aralar ama fırsat olursa eğer buluşur beraber gidip bakarız. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Eylül 2014 Paylaş 19 Eylül 2014 Evet ya bir türlü kısmet olmadı. Mesajı yazarken, buna ilk Kerem cevap verir diye içimden geçirdim, gerçekten öyle oldu. Çorlu'ya doğru gelemiyorum hiç bu aralar ama fırsat olursa eğer buluşur beraber gidip bakarız. Bu arada haftaya Bim e çıtçıtlı üniversal paspas gelecek. Geçen sene kaçırdım ama alan arkadaşların ki fena değildi. Uyarsa bakarsınız. Yorum bağlantısı
Konuralp Aracı 19 Eylül 2014 Yazar Paylaş 19 Eylül 2014 Ben daha önce linkteki ürünü aldım ve gelir gelmez geri yolladım malzemesi pek hoşuma gitmedi tavsiyem görüp dokunmadan almayın. Benim endişemde internetten alıp beğenmemek, sonrasında da iade ile filan uğraşıp sinir olmak . Belki alıp, kullanıp memnun kalan bir arkadaş vardır. Teşekkür ettim bilgi için. Selamlar. Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 19 Eylül 2014 Paylaş 19 Eylül 2014 Bu arada haftaya Bim e çıtçıtlı üniversal paspas gelecek. Geçen sene kaçırdım ama alan arkadaşların ki fena değildi. Uyarsa bakarsınız. Arkadaş şu bim de ne satacağını şaşırdı vallahi, tablet bile satıyorlar 2 Yorum bağlantısı
Konuralp Aracı 19 Eylül 2014 Yazar Paylaş 19 Eylül 2014 Bu arada haftaya Bim e çıtçıtlı üniversal paspas gelecek. Geçen sene kaçırdım ama alan arkadaşların ki fena değildi. Uyarsa bakarsınız. Bim'in sitesine baktım ama haftaya gelecekleri bulamadım, internette görülebiliyor mu? Yorum bağlantısı
Misafir 19 Eylül 2014 Paylaş 19 Eylül 2014 Arkadaş şu bim de ne satacağını şaşırdı vallahi, tablet bile satıyorlar Eskiden, Bim yokken ne yapıyormuşuz merak ediyorum. Servisten önünde iniyorum, evime 20 mt. Bir gün girmeyeyim, elim ayağım titriyor.. Bim'in sitesine baktım ama haftaya gelecekleri bulamadım, internette görülebiliyor mu? Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 19 Eylül 2014 Paylaş 19 Eylül 2014 Eskiden, Bim yokken ne yapıyormuşuz merak ediyorum. Servisten önünde iniyorum, evime 20 mt. Bir gün girmeyeyim, elim ayağım titriyor.. vallahi mümkün olduğunca girmemeye çalışıyorum ama bazen ağır tahrik oluyor Yorum bağlantısı
Murat Kavuk 19 Eylül 2014 Paylaş 19 Eylül 2014 Kauçuk paspası servise sorun, fiyatı piyasa ile aynı oluyor, hem de orjinal oluyor. Bagaj havuzunun yerli üretimi olmadığından, serviste pahalı. Yorum bağlantısı
Konuralp Aracı 19 Eylül 2014 Yazar Paylaş 19 Eylül 2014 Kauçuk paspası servise sorun, fiyatı piyasa ile aynı oluyor, hem de orjinal oluyor. Bagaj havuzunun yerli üretimi olmadığından, serviste pahalı. Murat bey merhaba, Servisi arayıp sordum şimdi, paspaslar için 160TL bagaj havuzu için de 200 TL dediler. Sipariş verirsem 7-10 gün için de getirtiyorlamış. Bi bakalım piyasada ne fiyata ne bulabileceğiz, olmaz ise servisten alırız. Teşekkür ettim tavsiyeniz için. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Eylül 2014 Paylaş 19 Eylül 2014 Murat bey merhaba, Servisi arayıp sordum şimdi, paspaslar için 160TL bagaj havuzu için de 200 TL dediler. Sipariş verirsem 7-10 gün için de getirtiyorlamış. Bi bakalım piyasada ne fiyata ne bulabileceğiz, olmaz ise servisten alırız. Teşekkür ettim tavsiyeniz için. orjinal ürün için fiyat iyi. Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 19 Eylül 2014 Paylaş 19 Eylül 2014 http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/258039-bagaj-havuzu-ve-3d-paspas-hakkinda/page-2 Yorum bağlantısı
Hami Erışık 19 Eylül 2014 Paylaş 19 Eylül 2014 park sensörü 50 tl,5 senedir kullanıyorum bunu çok kullanışlı,seli mesafe ikazlı..bunu 2 ay önce 70e aldım (2. kez) aracıma taktım...toplam 5 araca taktım yardım amaçlı. yangın tüpü (sattıgım arabaya bırakmıştım,,,,).akü takviye kablosu (kayınçonun aküsü bitmişti uzun yola çıktı,stop eder diye verdim,geri gelmedi,,,,,) taşlama aleti-güzelse alırım,,,eskisi bozuldu... paspaslar sanki c max a uyar gibi,uyar ise alırım,biraz kaliteli ise bu hafta güzel şeyler var.. sagol kerem Yorum bağlantısı
Misafir 19 Eylül 2014 Paylaş 19 Eylül 2014 25 ve 26 Eylüle hatırlatma kurdum bu fırsat kaçmamalı... Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 19 Eylül 2014 Paylaş 19 Eylül 2014 Arkadaş şu bim de ne satacağını şaşırdı vallahi, tablet bile satıyorlar Ali Bey dikkat edin Bim,A101 bunlar her türlü şey satarlar,malum arkaları çok sağlamdır 2 Yorum bağlantısı
Gürkan Çakıroğlu 19 Eylül 2014 Paylaş 19 Eylül 2014 Herkese merhaba, Malum önümüz kış, kauçuk paspas ve bagaj havuzu almak istiyorum. ( Kesip biçmek gerekenlerden değil de doğrudan araca göre üretilmiş olanlardan - 2012 mondeo sedan) Ford servise sormadım, muhtemelen uçuk kaçık bi fiyat söylerler diye düşündüm. Önerebileceğiniz internet sitesi, satıcı, mağaza, ürün vs. var mıdır? Bilindik sitelere baktım ama elleyip, koklamadan karar vermek zor Alıp kullanıp tavsiye edebilecek olan var ise süper olur. Selamlar... Servise mutlaka fiyat sorun, 2 ay önce arkadaşımın F3 üne 15 tl ye orjinal kauçuk paspas aldık evet 15 tl yanlışlık yok!!!Benim C-Max a sordum 135 dediler Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 19 Eylül 2014 Paylaş 19 Eylül 2014 Ali Bey dikkat edin Bim,A101 bunlar her türlü şey satarlar,malum arkaları çok sağlamdır Fena fena hiç sormayin şok da gitti Yorum bağlantısı
Osman Nuri Köknar 19 Eylül 2014 Paylaş 19 Eylül 2014 Bimde satılan paspaslardan geçen yıl diğer araca almıştık. Gerçekten fiyatına göre çok güzel. Ayrıca temizlemesi de bir o kolay. Bu yılda yetişirsem alacağım yine. Yorum bağlantısı
Soner Alp 20 Eylül 2014 Paylaş 20 Eylül 2014 Uzun süredir bagaj havuzu düşünüyorum ama bir türlü görerek almak kısmet olmadı ürün bütün boşlukları kapamadıktan sonra almak faydasız, Denemeden ve görmeden kesinlikle almayın. Yorum bağlantısı
Konuralp Aracı 30 Ekim 2014 Yazar Paylaş 30 Ekim 2014 Tekirdağ ve Çorlu'da mondeoya uygun 3D paspas ve bagaj havuzu bulamayınca, gözümü karartıp n11 den geçtiğimiz Cuma sipariş verdim. 3D paspas 110+5,90TL bagaj havuzu da 79,50TL. 25 TL de indirim kuponu kullanınca toplamda 170TL 9 taksit ile aldım. Ürünlerin her ikisi de pazartesi geldi ve dün araca taktım.Malzeme kalitesi oldukça tatminkar, ölçüler birebir olduğu için paspaslar da havuz da tam oturdu. (Paspasların ilanın da sabitleme klipsleri için yer olduğu yazıyordu ama benimkilerde yok)Benim gibi görerek alma şansı olmayan arkadaşlara tavsiye edebilirim. Fotoğraf çekme fırsatım olunca fotoğraflarını da yükleyebilirim.http://www.n11.com/bod-ford-mondeo-sedan-2008-ve-sonrasi-bagaj-havuzu-P26986026http://www.n11.com/ford-mondeo-3d-paspas-07-P16727340 Yorum bağlantısı
Recommended Posts