Selçuk Keleş 14 Nisan Yazar Paylaş 14 Nisan Biraz dolaştık, bir iki drone testi yaptık (olmadı), sahil fena rüzgarlıydı çayımızı içip döndük. 4 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 14 Nisan Paylaş 14 Nisan Deli biraz kendine gelmiş. Ayrıca video benim youtube ana sayfama düştü oradan izledim forumda sonra gördüm. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 20 Nisan Paylaş 20 Nisan Bugün dede ile düşecektim. Asfalta kum taşınmış sahilde baya sert görünüyordu. 10 cm varmış. Ben 20 25 km ile girdim motor ben bu tarafa gidecem banane dedi. Zor toparladım. Allahtan vites uygundu. 5 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 24 Nisan Paylaş 24 Nisan Mehmet Ozyurek yazdı: Tam gezme mevsimi keşke bir motorum olsaydı Genişlet Ne çeşit lazımdı, motörcü geldi motörcü, halı kenarı paspas kenarı…. 😎 İlkay Başaran yazdı: Bugün dede ile düşecektim. Asfalta kum taşınmış sahilde baya sert görünüyordu. 10 cm varmış. Ben 20 25 km ile girdim motor ben bu tarafa gidecem banane dedi. Zor toparladım. Allahtan vites uygundu. Genişlet Dikkat et dede bu, sele boyu special edition. 😁 2 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Cumartesi 03:25 Paylaş Cumartesi 03:25 Benim favori konu burada kalp kalp kalp 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts