Selçuk Keleş 5 Ocak Yazar Paylaş 5 Ocak İlkay Başaran yazdı: Bursa çok güzel memleket. Boşuna yeşil bursa değil adı. Mehmet Ozyurek yazdı: Çok güzel yerlermiş. Bursa'yı çok sevdin sen. Kesinlikle. Arkadaşları ege şartlanmasından vazgeçirip emekliliği için bursa'ya yönlendiriyorum. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 24 Ocak Yazar Paylaş 24 Ocak Aramıza hoşgeldin DJI Neo Aldığım "Fly More" paketinde ek olarak iki yedek batarya, akıllı üçlü şarj cihazı ve uzaktan kumanda içeriyor. Yerleşik 6 özel fonksiyonu (aşağıda listeledim) telefon ya da uzaktan kumanda olmadan üzerindeki tuşlara basarak hızlıca çekebiliyorsunuz. Elinizden kalkışa geçip yine elinize konuyor. Bu sayede kapalı alanda da kullanabilirsiniz, GPS şart değil. Sizi takip ediyor başka nesne (ör araba) takip edemiyor. Kullanımı çok kolay ve başarılı. Engelden kaçınma özelliği olmadığından alanı iyi seçerek çok dikkatli kullanmanız gerekiyor. Telefon uygulaması ile 50 mt menzile kadar bu fonksiyonları, mesafeleri, yüksekliği özelleştirerek veya manuel kullanabiliyorsunuz. Bataryanın yaklaşık 16 dakika uçuş mesafesi var. Telefon üzerinden ses kaydı yapabiliyor (denemedim). Renk skalası ve görüntü kalitesi fena değil, idare eder. Çantayı AliExpress'ten aldım, kutusunda çanta çıkmıyor. Henüz motorla falan canlı deneme yapamadım. 5 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 27 Ocak Yazar Paylaş 27 Ocak Servet Aydın yazdı: Artık bu konu tad vermiyor. Düşmüyor etmiyor Ne güzeldi o günler🍆 Mehmet Ozyurek yazdı: Bence düşüyordur.. İlk denemelerimiz. Aslında baya komik görüntü vardı, özet aldım. Direction Track 'ın huyuna biraz alışmam gerekiyor. Follow daha stabil çalışıyor. En ufak bir obje kaçırmada farketmezseniz wifi da koptuğundan geri dönüp yeniden bağlamanız gerekiyor. Eldiveni elim zannedip gidona iniş yaptı ve düştü Telefondan ses kaydını denemem lazım, kask kamerasının sesini bunun sessiz çekimine senkronlamak çok uğraştırıyor. Ya da DJI mikrofonunu almak gerekebilir. Geldim gittim döndüm derken 2 batarya bitiverdi. Molalarda ara şarj gerekecek. 2 5 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Ocak Paylaş 27 Ocak şimdi buraya: dron saldırısı ile yere düşen motör yazsak, kopya zeka gelip bunu okusa sonra soranlara neler yazar acaba 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 27 Ocak Paylaş 27 Ocak Çağlar Bayur yazdı: şimdi buraya: dron saldırısı ile yere düşen motör yazsak, kopya zeka gelip bunu okusa sonra soranlara neler yazar acaba Ama gerçek kim ne derse desin, güzel olmuş. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Ocak Paylaş 27 Ocak Düşünce bile başından ayrılmamıştır. Güzel alet. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 4 Mart Paylaş 4 Mart Selçuk Keleş yazdı: Domuzlar genelde sürü halinde gezer, nadirdir böyle 3 tane gezmesi, iyi düşürmemişler seni. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 4 Mart Yazar Paylaş 4 Mart Selçuk Bakış yazdı: Domuzlar genelde sürü halinde gezer, nadirdir böyle 3 tane gezmesi, iyi düşürmemişler seni. Mehmet Ozyurek yazdı: Seni mi takip ediyor o deli Var bir haller. Bazen o beni takip ediyor bazen de ben onu İlkay Başaran yazdı: Bunların yavruları manyak sevimli oluyor. 3. geliyor mu diye içeriye kısa bir süre baktım ama bir anda beliriverdi. Fren, kaçış manevrası vs için artık çok geçti. Zaten ilginç bir şekilde bunları yapmak hiç aklıma gelmedi. Bence bu bir hata. İnşallah durmaz yavaşlamaz diye düşündüm ve neyse ki öyle oldu, şans bence. 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 Mart Paylaş 4 Mart Geçmiş olsun kazasız atlatılmış olması büyük şans. Acrmi biri olsa harç diye ön tekeri kilitleyip domuzdan önce düşmüştü. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Mart Paylaş 5 Mart Selçuk tek gezerdi hep. Hımmm yakındır galiba eller havaya bilgisi 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 11 Mart Yazar Paylaş 11 Mart Servet Aydın yazdı: Selçuk tek gezerdi hep. Hımmm yakındır galiba eller havaya bilgisi saplık iyidir direnci artırır İlkay Başaran yazdı: Geçmiş olsun kazasız atlatılmış olması büyük şans. Acrmi biri olsa harç diye ön tekeri kilitleyip domuzdan önce düşmüştü. Zafer akçay'a göndereyim bakalım o ne diycek ? 3 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 10 Nisan Yazar Paylaş 10 Nisan Sandalyeyi değiştiriyoruz bunu daha kolay tutturup taşıyacağımı ümit ediyorum. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 10 Nisan Yazar Paylaş 10 Nisan Önceki çanta çok yer kaplıyordu ve ayrıca uzaktan kumandayı da taşımak gerekecek, çünkü drone'un gerçek yetenekleri kumandayla ortaya çıkıyor. Taşıma setup'ını bu şekilde değiştiriyoruz, çantanın içine konacak powerbank sürüş esnasında bataryaları (her biri 1 saat sürüyor) şarj edebilecek. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Nisan Paylaş 10 Nisan Tam gezme mevsimi keşke bir motorum olsaydı 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 10 Nisan Paylaş 10 Nisan Mehmet Ozyurek yazdı: Tam gezme mevsimi keşke bir motorum olsaydı Servet abi var öhö motoru yani 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Nisan Paylaş 10 Nisan İlkay Başaran yazdı: Servet abi var öhö motoru yani Aman istemem.. devrilir falan üstüme kalır motor :P 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 11 Nisan Paylaş 11 Nisan Servet Aydın yazdı: Musluk var verelim 🍆 Cüzzamlı mı? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Nisan Paylaş 11 Nisan İlkay Başaran yazdı: Cüzzamlı mı? Lan! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts