Mehmet Ozyurek 3 Temmuz 2023 Paylaş 3 Temmuz 2023 Görüntülere göre yalnız çıkmışsın.. Güzel gezi olmuş.. Dağ bayıra rağmen çok az yakmışsın.. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Temmuz 2023 Paylaş 3 Temmuz 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Görüntülere göre yalnız çıkmışsın.. Güzel gezi olmuş.. Dağ bayıra rağmen çok az yakmışsın.. Çıkmış olsa kaç sefer yuvarlanıyor ve ekip belgeliyor🍆 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 3 Temmuz 2023 Paylaş 3 Temmuz 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Görüntülere göre yalnız çıkmışsın.. Güzel gezi olmuş.. Dağ bayıra rağmen çok az yakmışsın.. Motorda fransız parmağı olabilir, kim bilir. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Temmuz 2023 Paylaş 3 Temmuz 2023 Servet Aydın yazdı: Çıkmış olsa kaç sefer yuvarlanıyor ve ekip belgeliyor🍆 Aynen.. kesin düşüyordur da göstermiyordur 1 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 10 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 10 Temmuz 2023 9. yıl muayenesi. Debriyaj manetinin ucunda top yok diye ağır kusurdan kaldı malesef. Elimde yedeği da vardı ama hiç aklıma gelmedi açıkçası, tamponla plakayla uğraşırken unutmuşum Neyse yedeğini taktım muayene tekrarı alıp götüreceğiz bakalım. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 11 Temmuz 2023 Paylaş 11 Temmuz 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Motora binmeye hazırlanmak bu kadar zor olmasa hemen alırım. Ben üşenmiyorum sana ne oluyor, bilmesem yaşlandı iyice diyeceğim. 😁 Selçuk Keleş yazdı: 2. gün İyi bir kahvaltı olmadan yola çıkılmaz Bu bölge genel olarak Samanlı dağları avlağı imiş. Gökçedere göletinin etrafından dolanıp orman yoluna çıkıyoruz. Beğendiğimiz yerlerde çay ve atıştırma molaları Merak ettiğimiz noktalara gidip biraz keşif yapıyoruz. Sıcak devam ediyor epey de yükselmişiz. Bu yollara bayıldım Neredeyse tamamı offroad olan 50 kilometre yol 5 saatten fazla sürdü. Otele dönüp duş aldıktan sonra bir pide ve güzel bir çoban salata patlatıyoruz. Otelin sahibi Atilla abi motosiklet ve enduro hastası çıktı sağ olsun fazlasıyla ilgi gösterdi motoru gece içeriye aldık. Günün sürprizi de bu oldu sezonun ilk amele yanığı Ecza çantama nemlendirici krem ve güneş kremi eklemem gerekecek. Acil baf takmaya başlanmalı ✌️ 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 11 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 11 Temmuz 2023 Ahmet Kiriş yazdı: 😁cil baf takmaya başlanmalı Evet ben de düşündüm de ormanda çok bunaltır gibi geliyo bana Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 23 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 23 Temmuz 2023 Muayeneyi tamamladık. Her muayeneden sonra yaptıklarımı geri almak işi bazen yorucu oluyor Aynaları sök, maneti eskisi ile değiştir, manet korumaları tak, kamera montajını yap, arka çamurluğun montajını değiştir, plakalığı değiştir. Ama bu sefer kısa kuyruğa geçmeyeceğim orijinal çamurluk dursun, şehir dışına giderim yine gerekecek. Bayıltıcı bir sıcak var ama burası serin çalışmaya başlamak için kendimi motive etmeye çalışıyorum 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Temmuz 2023 Paylaş 23 Temmuz 2023 Ayna kullanmıyor musun sen. Muhittin komutanda 5 tane ayna var. 😅 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Temmuz 2023 Paylaş 23 Temmuz 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Ayna kullanmıyor musun sen. Muhittin komutanda 5 tane ayna var. 😅 Komtan yuvarlanıp durmuyor ki 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 23 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 23 Temmuz 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Ayna kullanmıyor musun sen. Muhittin komutanda 5 tane ayna var. 😅 Normalde kullanmıyorum. Asfaltta çok süreceksem takıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 23 Temmuz 2023 Paylaş 23 Temmuz 2023 Atılgan'ı takip eden yok ki gittiği yollarda, kime bakacak aynadan 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Temmuz 2023 Paylaş 23 Temmuz 2023 Emin Önal yazdı: Atılgan'ı takip eden yok ki gittiği yollarda, kime bakacak aynadan Kovalayan kuçular? 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 23 Temmuz 2023 Paylaş 23 Temmuz 2023 (düzenlendi) Selçuk Keleş yazdı: Sağol, evet sadece direksiyon sınavına girdim. 350 TL kurs 60 TL sınav 220 TL ehliyet çıkarma (Gelişim Sürücü Kursu) Güncelleme vereyim mi ? (B sınıfı varken A sınıfı alma) Mayıs 2023 kayıt - Haziran 2023 Sınav A Sınıfı 4.000 TL kurs 300 TL sınav 1900 küsür TL ehliyet çıkarma Servet Aydın yazdı: Kovalayan kuçular? Onlar Kapadokya'ya gitmişler 23 Temmuz 2023 tarihinde Emin Önal tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 24 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 24 Temmuz 2023 Emin Önal yazdı: Güncelleme vereyim mi ? (B sınıfı varken A sınıfı alma) Mayıs 2023 kayıt - Haziran 2023 Sınav A Sınıfı 4.000 TL kurs 300 TL sınav 1900 küsür TL ehliyet çıkarma Onlar Kapadokya'ya gitmişler Paraya bak bee Hayırlı olsun, motor aldın mı alıcak mısın? Yorum bağlantısı
Emin Önal 24 Temmuz 2023 Paylaş 24 Temmuz 2023 Selçuk Keleş yazdı: Paraya bak bee Hayırlı olsun, motor aldın mı alıcak mısın? Teşekkürler abi. Henüz almadım, alacağım inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 5 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 5 Ağustos 2023 En son yağ değiştirilmesinden sonra 2 yıldan fazla olmuş. Filtre ile yağı değiştirme zamanı geldi. Bu sefer hiflo muadil bir filtre kullandım motor yağı Castrol 10/40. 1.4 litre kullanacağız. Yeni yağı motor ve şanzımana gönderiyoruz. 3 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 11 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 11 Ağustos 2023 Botlarımı yeniledim, aynı markanın (Forma Adv) kahve rengini aldım. 7 lira. Eskisi neredeyse 8 yaşında ve çok memnundum, üstteki kıvrılma yeri yarılmıştı bazen su kaçırıyordu. Yazın giyilebilir durumda. Şu seksi fotoğrafı da buraya bırakayım 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Ağustos 2023 Paylaş 11 Ağustos 2023 Kaça aldın.. arşivde bulunsun 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 27 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 27 Ağustos 2023 Güya ormana giriş yasağı var ama kimse iplememiş dolmuş her yer. Biz biraz daha uzaktaki güzel ara yolumuza gidip biraz takıldık yine de beklediğim kadar serin değildi. Yeni botlara da alıştım biraz. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Ağustos 2023 Paylaş 27 Ağustos 2023 Kaça aldın botları Bot kask mont. Güvenlik kıyafetlerinin bütçesi ne kadar ? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 27 Ağustos 2023 Paylaş 27 Ağustos 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Kaça akdın botları Bot kask mont. Güvenlik kıyafetlerinin bütçesi ne kadar ? 12 depo c5 mazotu 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Ağustos 2023 Paylaş 27 Ağustos 2023 İlkay Başaran yazdı: 12 depo c5 mazotu O kadar olmaz ya. Yorum bağlantısı
Recommended Posts