Selçuk Keleş 23 Aralık 2014 Yazar Paylaş 23 Aralık 2014 Bugün kısa bi ekip gezisi yapmayı kararlaştırdık. Önce Serkan geldi, ormana girdik bir tur atıp daha sonra gelen Serdar'la birlikte Alemdağ ormanında biraz daha turladık. Vasıfsız endurocular grubu şekillenmeye başladı Düşmeler, kalkmalar, kaymalar derken cumhuriyet parkındaki parkurdan geçerek Polonezköy'e mola vermeye geldik. O esnada benim dikkatsizliğim yüzünden düşmemle Atılgan'ın vites pedalı eğildi, 1. viteste kalakaldım iyi mi Kawasaki servisinin içler acısı hali... Ucuz insan gücü ve keserle düzeltilen vites pedalı Düzelt ve Atılgan'la devam et Kısa ama güzel bir gündü 5 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 güzelmiş ya,canım çekti yalnız bu enduro işi asfalt işinden çok farklı.ben senin düştüğün kadar düşsem töbe ederdim herhalde motora 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 Abi helal olsun iki teker ve arazi iyi cesaret. Kolay gelsin. 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 23 Aralık 2014 Yazar Paylaş 23 Aralık 2014 Önder Özcan yazdı: güzelmiş ya,canım çekti yalnız bu enduro işi asfalt işinden çok farklı.ben senin düştüğün kadar düşsem töbe ederdim herhalde motora Arazide düşmek yine de daha kontrollü olabiliyor, zaten yüksek hız yapamıyorsun. Bunun normali bu zaten bir süre sonra düşmekten keyif alır hale geliyorsun Atılgan arazide defalarca sola düşmesine rağmen asfaltta düştüğü için vites pedalı eğildi. Geçen c.tesi yalnızdım, yollar bol çamurluydu, düştüm düşecem kaydım kayacamderken çok eğlendik. Avcılar vardı, bir de domuzu vurmuşlar yolun kenarında yatıyordu 5 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 kardeşim normal motor alında ekip kuralım Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 Lokman abi sen bunlara katıl, mantar, kestane falan topluyor bunlar.. 2 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 Emmi katılırım'da; benim motor asfalt motoru. dağıtır gelirim sonra Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 ona varım işte, hamsi, çinekop, sarı kanat v.s. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 sahilde hamsi kovalasak? Ben de geleyim... ne zaman ? Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 emmi, yağmur, çamur, kar yoksa her zaman Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 24 Aralık 2014 Yazar Paylaş 24 Aralık 2014 kardeşim normal motor alında ekip kuralım Abi ben normal motor ekibinin gezilerinden keyif almıyorum. Senle gezsem bir yerlerde otursam sohbet etsek keyif alırım o ayrı olay. Ama sıkılıyorum asfaltta motor kullanmaktan, diğer araçlarla mücadele etmek keyfimi kaçırıyor. 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 24 Aralık 2014 Paylaş 24 Aralık 2014 sende haklısın, havalar güzel oldumu, çıkalım oturalım bir yerlerde, siz araziye çıkarsınız biz sizi izleriz, gidebildiğim yere kadar. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 29 Aralık 2014 Yazar Paylaş 29 Aralık 2014 Hava cumartesi açıktı ısı 9' olsa da bi kaçamak yapalım dedik. Serkan geldi, yukarıdaki nispeten düzgün orman yoluna çıkmak için mecburen bu balçıklı yoldan gitmek zorundayız. Yukarıya çıkıp kuzeye yöneliyoruz. Yolda domuz avlayan avcıların yanından geçiyoruz. Yine balçıklarla mücadele edip sonunda asfalta çıkıp çay molası veriyoruz. Güneş batmaya başladı ısı iyice düştü, geri dönüyoruz. Atılgan'ı çamurlar içinde bırakmak istemedim, hızlıca yıkıyorum. Botları temizleyim, giyiniyim derken hava kararıyor, gümüşaslanı alıp yüzümüzde tatlı bir gülümsemeyle dönüyoruz. 3 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 29 Aralık 2014 Paylaş 29 Aralık 2014 ne söylenir bilemedim bazılarıda ofroad yapıyoruz diye seviniyor görsünler nasıl oluyormuş. 1 Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 1 Ocak 2015 Paylaş 1 Ocak 2015 Vay beee. Geçliğim geldi aklıma.. Ne yanlardım ben bununla.. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Ocak 2015 Paylaş 1 Ocak 2015 Gece nobetinde serumu fazla kaçırdın galiba Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 2 Ocak 2015 Yazar Paylaş 2 Ocak 2015 Gopro'muz olsun daha bombaları gelicek. Bunlar video olarak çekilmedi. Ixus'un çok sevdiğim "özet film" özelliği ile bir foto çekmeden 4 sn önce kısa video çekiyor, ve bunları günlük olarak tek video haline getiriyor. İnanılmaz eğlenceli videolar ortaya çıkıyor. Bunlardan bir derleme yapayım dedim. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 2 Ocak 2015 Yazar Paylaş 2 Ocak 2015 Abim, karda gidiyor mu bu Atılgan? Denemedim ama gider bence Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 26 Ocak 2015 Yazar Paylaş 26 Ocak 2015 Soğuk havalar, yağmur falan derken bir süredir Atılgan'ı ihmal etmiştim. Şimdi yeniden ısınma zamanı. C.tesi günü klasik parkurumuzu yeniden gözden geçireyim bakalım ne durumda diye çıkıyorum, bir kaç hafta önce balçıklı olan virajlar artık daha uygun hale gelmiş amma velakin hiç ummadığum bir yerde Atılgan'ın arkası vıcık çamurdan kopması sonucunda küçük bir sürüklenme yaşıyoruz. Sonucunda ise sol elcik kısmı biraz eğiliyor bende çok şükür bir sıkıntı olmadı. Bir süre sonra Mehmet ve kardeşi Ümit'le buluşuyoruz, onlarla biraz laflıyoruz. Ertesi gün Serkan ve Mehmet'le buluşuyoruz, Alemdağ mesire alanından giriş, Ballıkaya, Çırçırsuyu mevkilerinden sonra güneye Taşdelen ormanı yönüne ilerliyoruz. Aşağılarda alternatif yollar deniyoruz. Daha sonra çevreye hakim bir tepeye çıkıyoruz. Buranın geleni gideni epey fazla. Bir kaç offroad cipi ile gelen gruplar var. Güneş batmaya başladı, tekrar kuzeye dönüp orman içinden Polonezköy merkeze çıktık, çay vs. molasından sonra normal yoldan aşağı iniyoruz, arkadaşları uğurladıktan sonra biz de yuvaya dönüyoruz. 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Ocak 2015 Paylaş 26 Ocak 2015 Arazi şartları çetin.. Lastik naapsın yaa Düşme anının videosunu istiyoruz.. 2 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 26 Ocak 2015 Paylaş 26 Ocak 2015 Motor almama sebep olacaksınız Lokman abiyle ikiniz.. 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 26 Ocak 2015 Yazar Paylaş 26 Ocak 2015 Arazi şartları çetin.. Lastik naapsın yaa Düşme anının videosunu istiyoruz.. Videosu malesef yok zaten ben düşünce arkadaşlar "hoop dur bakalım öyle kurtulamazsın" diyip ben davranmadan çekiverdiler O su birikintisinden (bize göre soldan) dümdüz bir şekilde düşük hızla onlar geçebilirken benim ön lastik gezinmeye başladı ve kaydı. Az ileride de azcık çamurlu virajda ön lastiğim yine kaymaya başladı, zor kurtardım, onlar ise gayet rahat geçebildiler. Onların lastikleri üzerinde orjinal gelen IRC, benimkiler ise Dunlop D605G. Bir önceki gündeki kayışım da normal değildi, şimdiye kadar hep kendi acemiliğime veriyordum ama bu karşılaştırmalar nedeniyle şimdi biraz durum değişti. Yorum bağlantısı
Recommended Posts