Mehmet Ozyurek 21 Kasım 2024 Paylaş 21 Kasım 2024 Selçuk Keleş yazdı: Sen bursa köylerini çok sevdin Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 Kasım 2024 Paylaş 21 Kasım 2024 Artık bu konu tad vermiyor. Düşmüyor etmiyor Selçuk Keleş yazdı: Yokuşu çıkmaya çalışırken atılgan patinaja düşüyor, benim de acemiliğim sayesinde ikimiz de yere yatmaktan kurtulamıyoruz Neymiş : Çamura, kanala yaklaşmayacaksın, önceden görüp kaçacaksın. Arazi acımasızdır, herkes yapamaz adamım Ne güzeldi o günler🍆 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Kasım 2024 Paylaş 22 Kasım 2024 Mehmet Ozyurek yazdı: Bence düşüyordur.. Kiriş’te düşüyor ama saklıyor. Burada yazdıklarına baksan sanırsın motogp yarışçısı 🍆 4 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 22 Kasım 2024 Paylaş 22 Kasım 2024 Servet Aydın yazdı: Kiriş’te düşüyor ama saklıyor. Burada yazdıklarına baksan sanırsın motogp yarışçısı 🍆 Yazdı ve düştü 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 22 Kasım 2024 Paylaş 22 Kasım 2024 Servet Aydın yazdı: Kiriş’te düşüyor ama saklıyor. Burada yazdıklarına baksan sanırsın motogp yarışçısı 🍆 İftira, bir gısgançlık seziyorum. 😎 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 23 Kasım 2024 Yazar Paylaş 23 Kasım 2024 Servet Aydın yazdı: Artık bu konu tad vermiyor. Düşmüyor etmiyor Ne güzeldi o günler🍆 Evett, ama her an her şey olabilir 😊 Mehmet Ozyurek yazdı: Bence düşüyordur.. Olsa paylaşacağıma emin olabilirsiniz 😊 1 Yorum bağlantısı
Serkan Derya 5 Aralık 2024 Paylaş 5 Aralık 2024 Motosiklet özgürlüktür. Harika rotalar, tekerinize taş değmesin. darısı başımıza. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 9 Aralık 2024 Yazar Paylaş 9 Aralık 2024 Kış moduna geçtik , yapraklar da döküldü Pek kimse yoktu. Ara ara beliren güneş ve su şırıltısı eşliğinde moladayız. Kaç haftadır yıkamamıştım 7 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Aralık 2024 Paylaş 9 Aralık 2024 Tür: macera gerilim Yapım yılı: 2024 Maliyet:350bin tl Gişe hasılatı:🍆 İmdb: 2.2 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 9 Aralık 2024 Yazar Paylaş 9 Aralık 2024 Selçuk Keleş yazdı: Alarmlı disk kilidin pil terminalleri oksit yapmış çalışmıyormuş yeni farkettim. Sadece terminal değil hoparlörü de bozuktu. Alarm mekanizması komple değiştirildi. 1.300 TL ödedim. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 9 Aralık 2024 Yazar Paylaş 9 Aralık 2024 Servet Aydın yazdı: Tür: macera gerilim Yapım yılı: 2024 Maliyet:350bin tl Gişe hasılatı:🍆 İmdb: 2.2 O ne ola ki? Ne zaman vizyona gircek? Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 16 Aralık 2024 Yazar Paylaş 16 Aralık 2024 Bazen 5 C'lere düşen sıcaklık (soğukluk ) yüzünden termosu ellemedim bile güneş görüyodur hem de taze çay içeriz diye Bozhane'ye de uğradık. Tchibo ürünlerini seviyorum, boyunluğunu kullanıyordum termal iç katmanını da denedim, çok beğendim, boğaz kısmını çok güzel yapmışlar. Ekipman kullanımı için kullandığım skalaya (26,22,16) artık 10'C ve altını da eklemem gerekiyor, kışlık eldiven ve kışlık çorap olmalı vs. 6 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 18 Aralık 2024 Yazar Paylaş 18 Aralık 2024 Mehmet Ozyurek yazdı: Yakınlardasın galiba.. Zaman az olduğu için Çekmeköy civarında dolandım. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 2 Ocak Yazar Paylaş 2 Ocak Karacabey taraflarındayız. Sıcaklık 10-12 civarında değişiyor. Kurşunlu - Mudanya - Trilye sahil şeridinden devam ederek bir kaç yerde toprak yola girdik. Epey çamurlu olan antik liman manastır yolunu ve çayı takip ettik. Bol bol zeytinlik ve buğday tarlası geçtik. Meyve de vardır tabii de bu mevsimde bişey çıkmaz. Plajların olduğu bölgeler derme çatma bitşik kulübelerin olduğu tuhaf bir görüntüye sahipti. 4 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 2 Ocak Yazar Paylaş 2 Ocak Kahvaltıdan sonra Atılgan'la benzin takviyesi yapıp Güngörmez köyünden orman yoluna giriyoruz. Minnaklara dikkat etmek lazım Daha sonra sapa bir yola ayrılıyoruz ve hoş bir sürprizle karşılaşıyoruz. Burası çok keyifliydi ayrılmak istemedim. Devam edip Bayramdere köyünü geçerek longoz ormanına varıyoruz. Ölü sezon olduğu için pek kimse yok. Baharda buralar bambaşka olur. Biraz da kuleye çıkıp gözlem yapalım. Yemek molası derken saat neredeyse 5 oldu. Aslında daha ilerlerde planladığım rotalar vardı ama güneş bir saate kadar batmaya başlayacak ve hava iyice soğudu. Otele dönüş zamanı, yolda denk getirirsen bir yerlerde çay içerim. Yarın hava iyi görünüyor ama daha sonrak gün yağışlar başlayacak o yüzden yarın geri döneceğiz. 7 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 2 Ocak Paylaş 2 Ocak Büyük cesaret l,tek başına hele de motosiklet ile 🏍️🛵👏 Piknik için yer arıyoruz işte tam yeri konumları da paylaşsan 😉📍🧭 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 4 Ocak Yazar Paylaş 4 Ocak Dönüş yolumu Uluabat gölü + Çınarcık göletini dolanarak yapacaktık ancak geçeceğimiz köprü uzun zaman önce yıkıldığından (google'a rapor ettim) devam edemedik. Biraz canım sıkıldı tabii, neyse. Güneş çok güzel ısıtıyor bugün ancak yarın yağış geliyor erken bitirmek zorundayız. Bursa - Topçular feribotu hattından 530 km. süren gezimizi tamamlıyoruz. Adnan Çakır yazdı: Büyük cesaret l,tek başına hele de motosiklet ile 🏍️🛵👏 Piknik için yer arıyoruz işte tam yeri konumları da paylaşsan 😉📍🧭 Rotayı paylaşıyorum ama pek pikniklik değil 🫢 5 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 Ocak Paylaş 4 Ocak Bursa çok güzel memleket. Boşuna yeşil bursa değil adı. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts