Mehmet Ozyurek 21 Kasım Paylaş 21 Kasım Selçuk Keleş yazdı: Sen bursa köylerini çok sevdin Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 Kasım Paylaş 21 Kasım Artık bu konu tad vermiyor. Düşmüyor etmiyor Selçuk Keleş yazdı: Yokuşu çıkmaya çalışırken atılgan patinaja düşüyor, benim de acemiliğim sayesinde ikimiz de yere yatmaktan kurtulamıyoruz Neymiş : Çamura, kanala yaklaşmayacaksın, önceden görüp kaçacaksın. Arazi acımasızdır, herkes yapamaz adamım Ne güzeldi o günler🍆 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Kasım Paylaş 22 Kasım Mehmet Ozyurek yazdı: Bence düşüyordur.. Kiriş’te düşüyor ama saklıyor. Burada yazdıklarına baksan sanırsın motogp yarışçısı 🍆 4 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 22 Kasım Paylaş 22 Kasım Servet Aydın yazdı: Kiriş’te düşüyor ama saklıyor. Burada yazdıklarına baksan sanırsın motogp yarışçısı 🍆 Yazdı ve düştü 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 22 Kasım Paylaş 22 Kasım Servet Aydın yazdı: Kiriş’te düşüyor ama saklıyor. Burada yazdıklarına baksan sanırsın motogp yarışçısı 🍆 İftira, bir gısgançlık seziyorum. 😎 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 23 Kasım Yazar Paylaş 23 Kasım Servet Aydın yazdı: Artık bu konu tad vermiyor. Düşmüyor etmiyor Ne güzeldi o günler🍆 Evett, ama her an her şey olabilir 😊 Mehmet Ozyurek yazdı: Bence düşüyordur.. Olsa paylaşacağıma emin olabilirsiniz 😊 1 Yorum bağlantısı
Serkan Derya 5 Aralık Paylaş 5 Aralık Motosiklet özgürlüktür. Harika rotalar, tekerinize taş değmesin. darısı başımıza. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 9 Aralık Yazar Paylaş 9 Aralık Kış moduna geçtik , yapraklar da döküldü Pek kimse yoktu. Ara ara beliren güneş ve su şırıltısı eşliğinde moladayız. Kaç haftadır yıkamamıştım 7 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Aralık Paylaş 9 Aralık Tür: macera gerilim Yapım yılı: 2024 Maliyet:350bin tl Gişe hasılatı:🍆 İmdb: 2.2 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 9 Aralık Yazar Paylaş 9 Aralık Selçuk Keleş yazdı: Alarmlı disk kilidin pil terminalleri oksit yapmış çalışmıyormuş yeni farkettim. Sadece terminal değil hoparlörü de bozuktu. Alarm mekanizması komple değiştirildi. 1.300 TL ödedim. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 9 Aralık Yazar Paylaş 9 Aralık Servet Aydın yazdı: Tür: macera gerilim Yapım yılı: 2024 Maliyet:350bin tl Gişe hasılatı:🍆 İmdb: 2.2 O ne ola ki? Ne zaman vizyona gircek? Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 16 Aralık Yazar Paylaş 16 Aralık Bazen 5 C'lere düşen sıcaklık (soğukluk ) yüzünden termosu ellemedim bile güneş görüyodur hem de taze çay içeriz diye Bozhane'ye de uğradık. Tchibo ürünlerini seviyorum, boyunluğunu kullanıyordum termal iç katmanını da denedim, çok beğendim, boğaz kısmını çok güzel yapmışlar. Ekipman kullanımı için kullandığım skalaya (26,22,16) artık 10'C ve altını da eklemem gerekiyor, kışlık eldiven ve kışlık çorap olmalı vs. 5 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş Çarşamba 08:03 Yazar Paylaş Çarşamba 08:03 Mehmet Ozyurek yazdı: Yakınlardasın galiba.. Zaman az olduğu için Çekmeköy civarında dolandım. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts