Alptuğ Özcan 17 Temmuz Paylaş 17 Temmuz Servet Aydın yazdı: Selam İki tekerin hayırlı olsun Servet abi her konuya göz kırpıyon selam diye Gizemli kişi sensin demek ki Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 Temmuz Paylaş 17 Temmuz Alptuğ Özcan yazdı: İki tekerin hayırlı olsun Servet abi her konuya göz kırpıyon selam diye Gizemli kişi sensin demek ki Gerilim yapıyom hedef saptırıyom 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 17 Temmuz Paylaş 17 Temmuz Servet Aydın yazdı: Gerilim yapıyom hedef saptırıyom land hs4? 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 Temmuz Paylaş 17 Temmuz Selçuk Bakış yazdı: land hs4? Döverim seni 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 27 Temmuz Yazar Paylaş 27 Temmuz Fotoğraf makinesini artık kullanmayacağım çünkü beklediğim kaliteyi veremiyor. Bu ikili ile istediğim yere tutturup telefonla çekim yapabilirim Daha da bu son artık 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 27 Temmuz Yazar Paylaş 27 Temmuz Bu montaj geçen yolculuğumda çok işime yaradı. Sağ ayna kalabalığından kurtulmuş oldum. Asfaltta aynayı kullanıyorum kamerayı kullanmıyorum , toprakta ise tam tersi olduğu için herhangi bir sorun da yaşamıyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 1 Eylül Yazar Paylaş 1 Eylül Orman başta bunalttı ancak bir kaç saat sonra normale döndü. 26'C üstü bana yaramıyor gerçekten. Stanley 0.4 lt. yemek termosumu ilk defa kullandım. Tam tek kişilik ayarlanmış. Ömerli barajının son durumu: 5 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 28 Ekim Yazar Paylaş 28 Ekim 4 günlük tatili değerlendirelim dedik. Hedefimiz İnegöl civarı. Karamürsel - İznik arası keyifliydi ama aşağısı için aynı şeyi söyleyemem. Epey kalabalık motor grupları gördüm hatta büyük çekme karavan grubu da vardı. 3 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 28 Ekim Yazar Paylaş 28 Ekim Bugün Boğazova'da rüzgar güllerinin oradaki 2000 mt rakımlı tepeye gitmek üzere yola çıktık. Asfalt güzel manzaralı yoldan tırmanışa başladık ancak santral yönetimi girişe izin vermedi. Geri dönüp Karanlık Gökyüzü tabiat parkına çıktık. Burada astrolojik gözlemler yapılabiliyormuş. Yemek, çay vs bitirip ikinci parkura geçiş yapıyoruz. 1200 rakımlı tepeler arasında enfes yerlerden geçiyoruz. Bir kaç yerde yapılan ağaç kesimleri yüzünden yolun keyfi bazen kaçabiliyor. Sararmış ağaçların altında güneş düşmeyen biraz da karanlık yolda gazlamak çok keyifliydi. Yolun sonuna doğru kornanın çalmadığını farkettim malesef bu akünün bitmek üzere olduğunun habercisi. Köye vardığımda durup akünün ve şarjın durumunu tespit ettim her şey normal gözüküyordu. Garip bir şekilde korna bazen çalışıp bazen çalışmıyor. Umarım bu sadece kornaya özel bir sorundur. 6 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 28 Ekim Paylaş 28 Ekim Düğmede oksiz olabilir, kornaya su da kaçmış olabilir. ÇAlarken sesi boğuk mu abi ve birde bilirsin üzerinde ayarı var biraz oynasan onunla? oksiz -> oksit 2 3 hafta yatsın benim korna da ilk 3 5 basışta çalışmıyor bazen. basılı tutuyorum kısık sesten normale geliyor 4 5 saniyede nem kaynaklı olabilir diye düşünüyorum en azından bendeki sorunu. 3 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş Salı 05:05 Yazar Paylaş Salı 05:05 İlkay Başaran yazdı: Düğmede oksiz olabilir, kornaya su da kaçmış olabilir. ÇAlarken sesi boğuk mu abi ve birde bilirsin üzerinde ayarı var biraz oynasan onunla? oksiz -> oksit 2 3 hafta yatsın benim korna da ilk 3 5 basışta çalışmıyor bazen. basılı tutuyorum kısık sesten normale geliyor 4 5 saniyede nem kaynaklı olabilir diye düşünüyorum en azından bendeki sorunu. Korna hafif oynuyordu , bana da oksitlenme gibi geliyor, wd40 aldım yanıma bir ara bağlantılarını çıkarıp temizlerim diye ama gerek kalmadı sorunsuz çalıştı bütün gün. 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş Salı 05:13 Yazar Paylaş Salı 05:13 Kahvaltı market alışverişi derken öğlen oluyor ve yola çıkıyoruz. Muratbey köyünü çok beğendim. Hayriye köyü'nden ormana giriş yapıp devam ediyoruz. Çok güzel seyir noktalarından geçtik. Böyle her yerde durursak ohooo Güneş görmeyen bayağı derin, soğuk noktalardan geçtik. Oylat şelalesi biraz aşağımızda. Acıkmanın da psikolojik etkisiyle ikinci parkura geçiş yapmadım Bugünü de güzel bir pide ile bitirelim. Sıcaklık İnegöl'den 5 derece düşük burda. 7 Yorum bağlantısı
Emin Önal Salı 05:57 Paylaş Salı 05:57 Adam yapıyor bu sporu. "Motorun hakkını vermek" deyiminin vücut bulmuş hali Selçuk abi 1 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş Çarşamba 06:57 Yazar Paylaş Çarşamba 06:57 Köy adlarına hastayım Oylat'ı ve civarını -özellikle bu mevsimde- görmenizi mutlaka tavsiye ediyorum. İnegöl'de Gülce Konaklama'dan çok memnun kaldım. Korna bir daha sorun çıkarmadı ama temizleyeceğim. Aslında şasenin tüm elektrik bağlantı noktalarını söküp temizlemek lazım, Atılgan'da yaştan mütevellit kireçlenmeler başladı galiba Yaklaşık 500 km süren yolculuğumuz 5 saatlik sürüşle sona erdi. 3 lt/100 km tüketim yapmışız. 6 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş Cuma 16:08 Yazar Paylaş Cuma 16:08 Korna soketlerini söküp temizledim, switchi wd40'ladım. Stop lambası switch yayı çıkmış sürekli yanıyordu düzelttim. Yola 22 psi ile çıkmıştık 19.5 olmuş, sorun değil. Akü şarjı fena değil. Son durum budur Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Cuma 16:13 Paylaş Cuma 16:13 Selçuk Keleş yazdı: Köy adlarına hastayım Oylat'ı ve civarını -özellikle bu mevsimde- görmenizi mutlaka tavsiye ediyorum. İnegöl'de Gülce Konaklama'dan çok memnun kaldım. Bunların hepsini adını bir kişi vermiş.. kesin 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Cuma 18:13 Paylaş Cuma 18:13 Gıpta ederek okudum, ayağınıza/tekerinize taş değmesin, maşallah. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts