Selçuk Keleş 22 Mayıs Yazar Paylaş 22 Mayıs Konnektörlerimiz geldi. Aküden direk kablo alıp soketli yapacağız. Soğuk havada bi moka iyi gider Yıllardır tık demeyen usb şarj malesef bozuldu. "İyi usta illa başka bişeyi bozar" kaidesi yine değişmedi Hazır. Voltmetreyi uçlu yaptım soket takmadım belki başka bişeyi ölçmek gerekir, böyle çok kullanışlı oldu. Arrowhead konjektörü taktık. Eskisinin civatası da düşmüş, ondan yeterli soğumamış ve konnektörü gevşemiş, şase temassızlığı yapmış olması muhtemel. İyi kamufle olmuş muyum ? Hava baya rüzgarlı rahat vermedi. Led W16W ampul gündüz yeterli görünürlüğe sahip değil. Başka çözüm düşüneceğiz. 20 km kısa far kapalı kullanım sonucunda akü epey şarj oldu, 12.7V gösteriyordu. Konjektör ısınma yapmadı. Dönüşte far açık geldim, çok hafif ısınma oldu, şarj yine 12.7 olarak kaldı. Şimdilik bir sorun görünmüyor. Yine de kısa far tüketimini led ampul vs ile düşürüp konjektörü yormamak lazım. Şase bağlantılarında da oksitlenme olabilir bu da önemli bir etken. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 27 Mayıs Yazar Paylaş 27 Mayıs USB şarjımız geldi. Soketini taktım , hızlı şarj da yapabiliyormuş, aman ne güzel, çantaya koydum. Yine Darlık tarafına kendimizi attık. Ömerli barajı nerdeyse full. Bu ara yolu seviyorum. Akü artık hep full doluyor. 12.6V. Kısa farı aktif etmekte fayda var, Negatif bir etkisi yok artık, akü yine tam şarj olabiliyor. 4 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 9 Haziran Yazar Paylaş 9 Haziran Sınavdan olsa gerek sakin gibiydi ama dere kenarını kapmışlardı Sıcak terletiyor artık daha serinlere gitmek lazım. 4 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 20 Haziran Yazar Paylaş 20 Haziran Bir akşam üstü turu ... Bi hamak alsam mı Herkes kendini sahile vurmuş adım atacak yer yok. Şişe gevşemiş çantaları ıslatmış neyse içindekilerde bi sorun yok. 4 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 23 Haziran Yazar Paylaş 23 Haziran Selçuk Bakış yazdı: Servet yatıyor çantanın içinde 😊 4 çantam var. Elektronikler. Voltmetre, lastik hava ölçer, yedek bataryalar, yedek hafıza kartları, powerbank, kablolar. İlk yardım seti. Kremler vs. Avadanlık seti. Kovan düz anahtarlar, tornavidalar vs. Gergi ipleri, çekme halatı, ince hortum, yedek konjektör. 3 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 6 Temmuz Yazar Paylaş 6 Temmuz İlk ciddi aydınlatma modifikasyonumuz. Güç tüketimini azaltmak için Atılgan'ımızın far ve stop ampullerini değiştirdik. Sarı renkli H4 led ampuller burda bulunamadığından mecburen Osram H4 Ledriving HL Easy 6500K tercih ettik. Full Osram'lı olduk. Önce stop ampulunu değiştiriyoruz. Bu sayede güç tüketimi 25W'tan 2.5W'a düşecek. Işık gücü daha iyi olsa da geometri nedeniyle led ampul aynı yönde aynı yoğunluğu yakalayamıyor. Ama genel olarak yeterli. Sıra geldi fara. 55W halojen ampulu çıkarıp 20W'lık led ampulü taktık. Arkada yer olmadığından H4 duylu led tercih ettim. Gövdenin içindeki minik fan soğutmayı sağlıyor. Park ampulünü daha önce değiştirmiştim. Kesilme çizgisi fena değil. Yaklaşık aynı ışık gücüne sahip ama geometri nedeniyle aşağı kısımda saçılmalar mevcut. Frene basınca kadranın ışığı artık kısılmıyor 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Temmuz Paylaş 7 Temmuz Arazi testi ne oldu ? Bu arada.. konuyu 10 yıl önce bugün açmışsın.. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 7 Temmuz Yazar Paylaş 7 Temmuz Mehmet Ozyurek yazdı: Arazi testi ne oldu ? Bu arada.. konuyu 10 yıl önce bugün açmışsın.. 10 yıl , 20.000 km. Akü 12.7V gösteriyor, yeterli şarj olmuş. Bu haliyle gittiği kadar gider. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 7 Temmuz Yazar Paylaş 7 Temmuz Servet Aydın yazdı: Selçuk’a led taktıran hayat bize neler yapmaz Her an her şey olabilir Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 7 Temmuz Yazar Paylaş 7 Temmuz Bir akşam çayı turu. Esenceli tarafları.Diğer yere gidicektim ama işçiler kestikkeri odunları yığıp yolu kapatmışlar. Bol rüzgar güneşin sıcağını pek hissettirmedi. Tek tük araç vardı. Çantada kola varmış, fırından sıcak simitle iyi gitti Sonra da far testi yaptık. 4 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Temmuz Paylaş 7 Temmuz Selçuk Keleş yazdı: Her an her şey olabilir Evlenme! Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 7 Temmuz Yazar Paylaş 7 Temmuz Servet Aydın yazdı: Evlenme! İzdivaç programına çıkıcam "evim arabam emeklim var taliplerimi bekliyorum" diycem 4 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 Temmuz Paylaş 8 Temmuz (düzenlendi) ev+motür+araba+emekli= hayatını yaşa 8 Temmuz tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 16 Temmuz Yazar Paylaş 16 Temmuz Tarihi pınarlar, dereler, mıcırlı virajlı atraksiyonlu dağ yolları, vadiler, mağaralı kayalıklar, sıcak insanlar, çam ve kekik kokan yaylalar... ve Atılgan 💚 7 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Temmuz Paylaş 16 Temmuz Bizim köyder ne akan dere kaldı. Ne de arazide akan çeşme kaldı.. Hepsi de kurudu. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 16 Temmuz Paylaş 16 Temmuz Bazen imreniyorum ne güzel diye, sonra hemen kendime geliyorum iki teker çok riskli vazgeç diye..... 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 16 Temmuz Yazar Paylaş 16 Temmuz Mehmet Ozyurek yazdı: Bizim köyder ne akan dere kaldı. Ne de arazide akan çeşme kaldı.. Hepsi de kurudu. Sohbet ettiğim biri "istanbullular buradan gözü kapalı bakmadan tarla arazi alıyor" dedi. Metin Uzunoğlu yazdı: Bazen imreniyorum ne güzel diye, sonra hemen kendime geliyorum iki teker çok riskli vazgeç diye..... Yine de tavsiye ederim 2 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 17 Temmuz Paylaş 17 Temmuz Selçuk Keleş yazdı: Yine de tavsiye ederim Bende çok imreniyorum 2 tekere ama daha dün akşam konusu geçti evde herkes karşı çıktı. Tabi bu gelen tepkilerde bizim akrabanın yakın zamanda motor kazası geçirip kolunu bacağını kırmış olması da oldukça etkili oldu 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 17 Temmuz Paylaş 17 Temmuz Severim ama kullanmam, zamanında paket serviste yaptım, az çok güvenlik durumunu biliyorum. Otomobilde bile güvenliğe kaç yıldız olduğuna vs aşırı dikkat ediyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 17 Temmuz Paylaş 17 Temmuz Servet Aydın yazdı: Selam İki tekerin hayırlı olsun Servet abi her konuya göz kırpıyon selam diye Gizemli kişi sensin demek ki Yorum bağlantısı
Recommended Posts