Selçuk Keleş 28 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 28 Ağustos 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Kaça aldın botları Bot kask mont. Güvenlik kıyafetlerinin bütçesi ne kadar ? Bot 7 lira. Komplesi 25i geçer herhal Hadi ya, kaskın yenisi 22 olmuş 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 28 Ağustos 2023 Paylaş 28 Ağustos 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: O kadar olmaz ya. . Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Ağustos 2023 Paylaş 28 Ağustos 2023 yatar bu iş.. Bir de onları giyinip soyunması var.. Ben bir tane suzuki 4x4 alayım.. 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 28 Ağustos 2023 Paylaş 28 Ağustos 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: yatar bu iş.. Bir de onları giyinip soyunması var.. Ben bir tane suzuki 4x4 alayım.. 30 bin verince çıkartmazsın abi onları zaten. Al sen motoru 1 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Eylül 2023 Paylaş 5 Eylül 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: yatar bu iş.. Bir de onları giyinip soyunması var.. Ben bir tane suzuki 4x4 alayım.. geçen sene olacaktı o iş Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 13 Eylül 2023 Yazar Paylaş 13 Eylül 2023 Mini kamp sandalyemiz de aramıza katıldı 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 8 Ekim 2023 Yazar Paylaş 8 Ekim 2023 Kısa gezimizden .... Enerji hattının altındayken motorun metal kısımları beni çarptı resmen 6 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 15 Ekim 2023 Yazar Paylaş 15 Ekim 2023 İlk gün. Hedefimiz Bursa Keles civarı. Çantamız hazır, yükseklerde olacağımız için kışlık iç montumu da ekledim. Topçular feribotu, keyifli rampalarıyla Yalova - Bursa yolu. Vardığımız Misi köyü sevimli, klasik Bursa köylerinden. Azcık dinlenip Uludağ'a doğru yola çıkıyoruz. Hafta içi olduğu için her yer oldukça sakin. Çobankaya'ya kadar gidiyoruz. Bölgede yeni otel inşaatları da devam ediyor. Öğle yemeğimizi burada yedikten sonra keyif çayı için Kirazlı yaylaya iniyoruz. Çok güzel güneşli bir hava var. Şarj adaptörü almayı unutmuşum, marketten bir tane alıp otele geri dönüyoruz. Hafif yorgunluk var erkenden uyumuşum. 5 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 15 Ekim 2023 Yazar Paylaş 15 Ekim 2023 İkinci gün Kahvaltı ve ardından köyde bir turlama. Fotoğraf müzesi de varmış. Ardından hazırlanıp yola çıkıyoruz. Benzini de yol üstünde bir yerden alırız diye düşünmüştüm ama malesef haritaya bakmadım. Ketenlik yaylasına doğru son köyde birinden 1.5 lt benzini depoya koyuyoruz, artık tırmanışa başlayabiliriz. Ketenlik yaylasına varıp otomobil geçişini izin verilmeyen yola devam ediyoruz ve bir çeşme başında yemek molası veriyoruz. Zamanımız azaldı karanlığa kalmamak için devam etmemiz lazım. Yolun daha ne kadar devam edeceğini de bilmiyorum. Bir yerlerden aşağıdaki köylerden bir tanesini ineceğiz. Uludağ'ın güney sırtlarından devam eden bu ara yol gerçekten çok ama çok güzeldi. Dağdan inen kar sularının açtığı yarıklardan geçiyoruz. İnişe geçilen son noktaya varıp aşağıya doğru köylere devam ediyorum. Belki daha da ilerlenebilirdi ama çok da riske etmiyorum. Bölgede yoğun miktarda ağaç kesimi var çok güzel gazlamalık yollardan geçtim. Videoları sonra derleyeceğim. Hava iyice soğudu ve güneş batmaya başladı artık otele geri dönüş zamanı. 8 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Ekim 2023 Paylaş 15 Ekim 2023 Kamera çalınmadı değil mi 😅 Gezi rotan çok güzelmiş. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 15 Ekim 2023 Paylaş 15 Ekim 2023 Çok güzel bir hobi olarak özendim resmen, gezdiğiniz yerleri düşündüğümde kış uçmaz kervan geçmez yerlerde var umarım yanlız gezmiyorsunuzdur. Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 15 Ekim 2023 Paylaş 15 Ekim 2023 Motosiklet Özgür Olmaktır... Bir motorcu deyişi vardı ''Nereye bakarsam oraya giderim'' 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 15 Ekim 2023 Paylaş 15 Ekim 2023 4 teker bedenimi 2 teker ruhumu taşır diye ekleyeyim o zaman 4 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 15 Ekim 2023 Paylaş 15 Ekim 2023 Çok güzel rota. Keşke aynı şehirde olsak. Ben burada sessiz sakin yerlere gidecek arkadaş bulamıyorum. Tek gitmek de bazı yerlerde ciddi risk oluyor. Yaban domuzu var mı? bizim buralarda baya fazla. 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 15 Ekim 2023 Yazar Paylaş 15 Ekim 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Kamera çalınmadı değil mi 😅 Gezi rotan çok güzelmiş. Yok insan olmadığı için sıkıntı olmadı İlk gün Uludağ zaman kaybı oldu keşke buraya gelseydim Metin Uzunoğlu yazdı: Çok güzel bir hobi olarak özendim resmen, gezdiğiniz yerleri düşündüğümde kış uçmaz kervan geçmez yerlerde var umarım yanlış gezmiyorsunuzdur. Yalnız gidiyorum, böyle daha iyi Beğenmenize sevindim. İlkay Başaran yazdı: Çok güzel rota. Keşke aynı şehirde olsak. Ben burada sessiz sakin yerlere gidecek arkadaş bulamıyorum. Tek gitmek de bazı yerlerde ciddi risk oluyor. Yaban domuzu var mı? bizim buralarda baya fazla. Ben gidebiliyorsam sen de gidersin, kötümser olma Domuz illa vardır, güvenli alanını, yavrusunu ya da yuvasını taciz etmedikten sonra bir sorun olacağını sanmıyorum. Bir de, ben doğada asla ateş yakıp sucuk et vesaire pişirmem. 3 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 15 Ekim 2023 Yazar Paylaş 15 Ekim 2023 Artık dönüş zamanı. 3.5 saat sürdü. 480 km yapmışım. 3.2 lt tüketim. 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Ekim 2023 Paylaş 15 Ekim 2023 Selçuk Keleş yazdı: 480 km yapmışım. 3.2 lt tüketim. Rotana göre tüketimin çok düşük.. İlkayınki en az 5 litre yakardı o rotada. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 15 Ekim 2023 Paylaş 15 Ekim 2023 (düzenlendi) Kaç kg bu motor Selçuk abi? Mehmet Ozyurek yazdı: Rotana göre tüketimin çok düşük.. İlkayınki en az 5 litre yakardı o rotada. Araziye bende giriyorum ama böyle ful rotada denemek lazım ama benim motor bunun girdiği yerlere girmez. Girer de çıkmaz. 15 Ekim 2023 tarihinde İlkay Başaran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 16 Ekim 2023 Yazar Paylaş 16 Ekim 2023 İlkay Başaran yazdı: Kaç kg bu motor Selçuk abi? Araziye bende giriyorum ama böyle ful rotada denemek lazım ama benim motor bunun girdiği yerlere girmez. Girer de çıkmaz. 145 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 4 Aralık 2023 Yazar Paylaş 4 Aralık 2023 Pastırma sıcakları geldi geçti. Sonra da hava birden kış soğuğuna dönüşünce bu ılık hava geçişini fırsat bildik. İstikametimiz Keles yaylaları. Aynı zamanda yeni sele pedini ve telefon tutacağını deneyeceğiz. İstanbul'dan en az 4-5 derece soğuk olacak umarın çok üşümeyiz. Hedef listemiz biraz kabarık nereden başlayıp nerde bitireceğimizi ben de bilemiyorum Ticari zeka Yaklaşık 4 saat yolumuz var. Feribot, Yalova, Bursa, Nilüfer'den Keles yönüne devam. Keles yolu çok keyifli bir yol. Sağda solda baraj manzaralıküçük arsalarda mini bungalov evler çoğalmaya başlamış. Keles meydanda demli çaylar içip, bişeyler atıştırıyoruz. Çok rüzgarlı ve kapalı hava yerini güneşe bırakıyor. Bir kaç saatimiz var ve bunu değerlendiriyoruz.. Kiraz bahçeleri elektrikli çitlerle korunmuş. Biraz foto video alıp, pansiyonunuza dönüyoruz. 7 Yorum bağlantısı
Recommended Posts