Selçuk Keleş 26 Eylül 2016 Yazar Paylaş 26 Eylül 2016 Öğümce, Bozhane, Cumhuriyet köyü civarları... 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 20 Ekim 2016 Yazar Paylaş 20 Ekim 2016 Evde tamirat günü : 1- Debriyaj manetindeki boşluk alındı 2- Gidon sağa kaymıştı, ayarlanıp düzeltildi. 3- Elcik korumalar ayarlanıp düzeltildi. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 20 Ekim 2016 Yazar Paylaş 20 Ekim 2016 Eğimli bir yere (Behlül ve Bihter'in taş evi) Atılgan'ı park etmiştim. :-) Arkamı döndüğümde ne göreyim, motor öne oynamış ayak kapanmış sola gidonun üstüne daank diye yattı. :-( Viteste bırakmakta yarar var. :-) Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 20 Ekim 2016 Paylaş 20 Ekim 2016 kesin yatma videosu vardır ancak eklemez 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 5 Kasım 2016 Yazar Paylaş 5 Kasım 2016 hava soğuk muydu üşümeyesin Selçuk Değildi. 15' civarıydı bir ara güneşliydi hatta. Sürekli hareket halinde olmaktan ya da adrenalinden olsa gerek genelde ormanda üşümüyorum. Armor bunu sağlıyor da olabilir. Asfalta çıkınca hız arttığından -eğer bi de terlemişsen- üşünebiliyor onun için de yanımda polarım var. Sıcaklığın daha düştüğü zamanlarda termal içlik giyiyorum zaten. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 Kasım 2016 Paylaş 8 Kasım 2016 Selçuk video'ları editlemek için ne kullanıyorsun? Yorum bağlantısı
Recommended Posts