Selçuk Keleş 23 Şubat 2015 Yazar Paylaş 23 Şubat 2015 Lokman Ceritlioğlu yazdı: Selçuk hayırlısı olsun, 800 km.de bir motor neden debriyaj değişti? yada bu başka birşeymi? Manetler değişti abi, hani benim kırdığım 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 23 Şubat 2015 Paylaş 23 Şubat 2015 Hayırlı olsun yeniden, maneti inan bilmiyordum, öğrenmiş oldum. Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 2 Mart 2015 Yazar Paylaş 2 Mart 2015 Yağışlı hava rahat bırakmıyor ama bu hafta sonu herkes kararlı, kısa da olsa gezilecek. Alternatif ve yeni bir rota planı öneriyorum, denemeye karar veriyoruz. Sabah erken 9 gibi Şile yolunda buluşulacak, Ömerli baraj gölü ve çevresi keşfedilecek. Orman yolu girişi de ücretliymiş bu arada. Önce mümkün olduğu kadar kuzeyden başlayalım diyoruz, zaman olursa aşağıları deneyeceğiz. Mehmet moladaki sigara fırsatlarını hiç kaçırmıyor birden kütüklerle de duygusal bir bağ oluşuyor aralarında Yer yer ağaç kesimleri var, işçilerin arasından geçiyoruz ve nihayetinde ağaçların yolu kapattığı bir noktaya geliyoruz, etrafından dolanarak ilerliyoruz. Bir süre devam eden bozuk asfalt yol bitiyor ve nihayet kaydırak gibi kayan toprak yola giriş yapıyoruz. Bir su molasından sonra deam ediyoruz ancak zaman azaldığından çıkışa devam ediyoruz. 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Mart 2015 Paylaş 2 Mart 2015 Kamera şart... Lastikte durum ne Selçuk.. Havalarını ayarlamış mıydın ? Sonuç ne ? Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 2 Mart 2015 Paylaş 2 Mart 2015 yahu ağaçlarla, tomruklarla ne işiniz var Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 3 Mart 2015 Yazar Paylaş 3 Mart 2015 Kamera şart... Lastikte durum ne Selçuk.. Havalarını ayarlamış mıydın ? Sonuç ne ? Lastikleri biraz aceleyle 17 psi'ya düşürdüm. Asfaltta darbeleri daha çok hissediyorum. Arazide ufak kaymaları CRF'ler gibi ben de yaşadım, su geçişlerinde sorun yaşamadım. Ancak sonuca varmak için erken. Daha da düşürsem iyi olur diye düşünüyorum. Sıcak bakmıyorum kamera olayına şimdilik yahu ağaçlarla, tomruklarla ne işiniz var Beklemediğim bişeydi, bir çok noktada kesim yapılıyordu. Rastladığımız iyi de oldu, koku muhteşemdi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Mart 2015 Paylaş 3 Mart 2015 Sıcak bakmıyorum kamera olayına şimdilik Hımm.. Ben de bazen çekiyorum fişini Beklemediğim bişeydi, bir çok noktada kesim yapılıyordu. Rastladığımız iyi de oldu, koku muhteşemdi Çevreciler görsün bunu... Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 3 Mart 2015 Yazar Paylaş 3 Mart 2015 Hımm.. Ben de bazen çekiyorum fişini Çevreciler görsün bunu... Taşıması, şarj süresi sorun olmasa quadcopter ile görüntü almak daha güzel olurdu. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 4 Mart 2015 Yazar Paylaş 4 Mart 2015 Kamera şart... Lastikte durum ne Selçuk.. Havalarını ayarlamış mıydın ? Sonuç ne ? KTM kullanıcı el kitabında arazi için 13/10, asfalt için 22/22 öneriyor. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Mart 2015 Paylaş 5 Mart 2015 Bence aynen uy... Bi bildikleri vardır... Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 29 Mart 2015 Yazar Paylaş 29 Mart 2015 Kış boyunca haftasonlarının yağışlı olması nedeniyle daha fazla paslanmadan Atılgan'la bir tur atalım diyoruz. Ancak öğlene doğru toparlanabiliyoruz. Kafamızda belli bir rota yoktu, Serdar'ın önerisiyle Polonezköy ormanındaki gözetleme kulesine gitmeye karar veriyoruz. Alemdağ mesire alanında Serdar ve Ümit'i bekliyorum. Ilık bir hava var, güneş henüz kendini göstermedi. Ekip toplanmaya başlıyor. Hafta içi yağan yağmurun balçığa çevirdiği yerlerden geçerek kuzeye yöneliyoruz. Istanbul tepesine göz atıp devam ediyoruz. Biraz daha devam edip kule yoluna sapıyoruz. çok yüksek olmasa da her yere hakim bir açısı var. Burada biraz takıldıktan sonra geri dönüp Taşdelen mesire alanından çıkıp evlere dağılıyoruz. 3 Yorum bağlantısı
Cem Işık 29 Mart 2015 Paylaş 29 Mart 2015 Abi bu kulenin yerini daha detaylı tarif imkanı var mı acaba? Gidip kontrol edelim bizde Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 31 Mart 2015 Yazar Paylaş 31 Mart 2015 Cem Işık yazdı: Abi bu kulenin yerini daha detaylı tarif imkanı var mı acaba? Gidip kontrol edelim bizde 41°6'26.27"K 29°12'8.26"D Okla gösterdiğim yerde bir tabela vs. yok. Hemen solunda görünen giriş Orman Bakanlığının üretim tesisi girişi ve kapalı. Oktan sona, ilk iki keskin virajın olduğu şu aralar yağmurun etkisiyle yer balçık olabilir, önünüzü iyi kontrol etmeden girmeyin saplanabilirsiniz. Katılımdan sonrası temiz. Aslında çok daha güzel bir seyir tepesi var aşağıda Taşdelen tarafında, çıkışı biraz kötü, ancak yüksek ciple falan gidilebilir, araba haşat olur Kamelya falan da koymuşlar, yazın bekçi duruyor olabilir giriş kapatılabilir. Şu anda açık ve kimse yok gördüğüm kadarıyla. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Nisan 2015 Paylaş 2 Nisan 2015 Harbi sinir olmuş hissediyorum.. Bir motor bir insana bu kadar mı imkan sağlar yaa.. Ben de alacağım.. 1 Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 2 Nisan 2015 Paylaş 2 Nisan 2015 Harbi sinir olmuş hissediyorum.. Bir motor bir insana bu kadar mı imkan sağlar yaa.. Ben de alacağım.. Al abi içinde kalmasın Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 2 Nisan 2015 Paylaş 2 Nisan 2015 Harbi sinir olmuş hissediyorum.. Bir motor bir insana bu kadar mı imkan sağlar yaa.. Ben de alacağım.. Havalar düzeldi, geç kalma, Nevşehir, ist. Yakınlaşır. 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 2 Nisan 2015 Yazar Paylaş 2 Nisan 2015 Harbi sinir olmuş hissediyorum.. Bir motor bir insana bu kadar mı imkan sağlar yaa.. Ben de alacağım.. Ne yapmak istiyorsun motorla ? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Nisan 2015 Paylaş 3 Nisan 2015 Havalar düzeldi, geç kalma, Nevşehir, ist. Yakınlaşır. Nevşehir istanbul işi yaş abi Dağ bayır gezecek bişey lazım bana 2 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 4 Nisan 2015 Paylaş 4 Nisan 2015 o zaman Selçuk ile derin görüşün 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 5 Nisan 2015 Yazar Paylaş 5 Nisan 2015 Nevşehir istanbul işi yaş abi Dağ bayır gezecek bişey lazım bana o zaman Selçuk ile derin görüşün Arabandan soğursun demedi deme 3 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 5 Nisan 2015 Yazar Paylaş 5 Nisan 2015 Atılgan'ın arka çamurluğuna sabit küçük bir çantası vardı, içinde küçük bir takım çantası ile geliyor. Küçük bir modifikasyonla bunu büyültmek istedim. Internette yaptığım kısa araştırma sonucu burdaki satıcılarda istediğim gibi bir ürün bulamadım, internette aradığımda sadece bir kaç çeşit "rear fender pack" bulabildim. Bana en mantıklı gelen Moose Racing'in çantası oldu. KTM'nin ürünü de çok iyiydi. Ebay'de 40$'a bulunabiliyor, gönderimi ise 26$. Diğerleri daha pahalıydı. Dolar patlamasından önce siparişi vermiştim, USPS üzerinden gelmesi iki hafta sürdü. Önce biraz ölçü alalım, mevcut çanta 12x16x6 cm boyutlarında. Moose ise 15x20x20 cm boyutlarında. Hacim 5 kat büyüyecek. Orjinal çantayı tutan dört civatayı söküyoruz. Yeni çantanın kendi tablası ve delikleri var tabii ki çamurluktaki deliklere uymuyor. Bu nedenle çamurluktaki delikleri çantanın alt tablasına işaretliyorum. Matkapla tablada ve çantanın altında yeni delikler açıyorum. Orjinal civatalarla yeni çantayı sabitliyorum. Çanta çok kullanışlı, suya dayanıklı olsa da içinde minik bir yağmurluğu ile geliyor. Dışında öne bakan fermuarlı bozuk para cebi, üstte mont vs tutturmak için klipsli kayışı var. İçinde ise harita cebi, anahtar tutacağı, fermuarlı bir göz bulunmakta. İçine konan şeyleri sabitlemek için bir de gergili kayışı bulunuyor. Daha eklenecek şeyler var, powerbank, toblerone, su vs vs Sırt çantasında taşımak istemediğiniz şeyler için ideal bir çanta. İlk sürüşümü yaptım, bir dezavantajı motora binip inerken ayağımın takılıyor oluşu, çekirge gibi zıplamayı öğrenmem lazım 5 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 5 Nisan 2015 Paylaş 5 Nisan 2015 bugün tura çıkmadınızmı? Maslakta sanki sizin ekipten birini gördüm, birilerini bekliyordu, üzeri çamur içindeydi. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Nisan 2015 Paylaş 5 Nisan 2015 (düzenlendi) Arabandan soğursun demedi deme Ustam sen fena soğumuş gibisin 406 yatıyorum diye üzülmesin bana yolla. Çift mercek ve Angel,sinyallerede mercek takarım ücretsiz olur. Sendeki Gen3 lerde kullanılır ne güzel. Nevşehir istanbul işi yaş abi Dağ bayır gezecek bişey lazım bana Emmi sana Harley lazım. 5 Nisan 2015 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 6 Nisan 2015 Paylaş 6 Nisan 2015 Kasklı motor üzerinde orman yolunda bir fotoyuda artık merakla bekleyebiliriz.Seni bu sevda fena sarmış Emmim. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts