İçeriğe Yönlendir

Bmw 520İ Business Alınır Mı ?

Bayram Aktaş

Recommended Posts

Bayram Aktaş

Merhabalar abilerim kardeşlerim,

Uzun zamandır aktif olarak formu takip edemiyorum işlerimden dolayı, öncelikle herkese merhabalar.

Geçenlerde babamın yanına uğradım pastaneye arkadaşı vardı birtane BMW 520 İ Businessı var kendisinde.Konu açıldı öyle konuştuk biraz sohbet havasında.Arabayı gördüm canavar gibi 98 model 157.000'de servis bakımlı.Adam da aynı babam gibi pimpirikli aracına bakan koruyan cinslerden :) Gel sana veriyim bu arabayı dedi bende beni aşar bu dedim.Muhtelif sitede ilan açmış 31.850 yazmış babam diyor 27 28 e kapatırım ben diyor.Sizlere bir danışmak istedim.Maksat almak değil bilgi sahibi olmak istiyorum siz ne diyorsunuz bu araç hakkında ?

Çok teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Oğuz Erdem

Dostum ilan linkini yollasana bakalım. 98 model olması biraz dezavantaj motor tipi eski tip oluyor 98 e39'larda.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Onur Bulut

Ulan gene mi villa  :D

Villa olunca sakat Bir gözü topraga bakan Laguna geldi aklıma  :crazy:

pYjbNz.png 

• Beğen 9
Yorum bağlantısı
Muhammed İkbal Dübek

pYjbNz.png

Kimin gelmez?  :biggrin:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Osman Nuri Köknar

pYjbNz.png

bu villa gözüme tanıdık geliyor ama Tuzla tarafında bir yerde mi acaba?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Onur Bulut

bu villa gözüme tanıdık geliyor ama Tuzla tarafında bir yerde mi acaba?

Yerini bilmiyorum ama Umut Taşlı biliyordur. :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Oğuz Erdem

Kardeşim bu araba makyajsız kasa m50 motor o para fazla gelir bence bu arabaya. Koltuk ısıtma çoğu e39'da olur, bunda oda yok. Ama senin bileceğin iş tabi.  :biggrin:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel

Yine mi gol değil. Şaka bir yana fiyatı çok en fazla 25-26 birde fazla tutulan model 99 ve sonrası

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Bayram Aktaş

Sen harikasın dostum hemen bulmuşsun :)

Villa olayı sıkıntı değil arkadaşlar adam babamın arkadaşı olduğundan sıkıntı yok.

Ev kendi evi sanırsam,şimdi audi aldı onun için satıyor.Motor olayı nasıl anlamadım peki sıkıntı çıkarır mı ? Araç nasıl bir araçtır beni çok üzer mi ? Çok teşekkürler saolun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Burak Fidan

Nacizane hiç düşünme bile :) çok büyük ve çok eski görünüyor. Onun yerine 2002-2003 model 3.16 bak daha iyi.

Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal

Villa olayı sıkıntı değil arkadaşlar adam babamın arkadaşı olduğundan sıkıntı yok.

Ev kendi evi sanırsam,şimdi audi aldı onun için satıyor.Motor olayı nasıl anlamadım peki sıkıntı çıkarır mı ? Araç nasıl bir araçtır beni çok üzer mi ? Çok teşekkürler saolun.

çok samimi arkadaşımdan araba almıştım. servise gösterme ihtiyacı bile duymamıştım. o derece. km oynanmış çıktı. ve 3000TL ye yakın bana masrafı oldu. aklıma geldikçe hala saygıyla anarım.

Yorum bağlantısı
Murat Atagenç

Kardeşim bu araba makyajsız kasa m50 motor o para fazla gelir bence bu arabaya. Koltuk ısıtma çoğu e39'da olur, bunda oda yok. Ama senin bileceğin iş tabi.  :biggrin:

Bu konudaki 2.mesajın, çok hakim olmadığın konularda çok kesin cevaplar verme bence.

Motorun tutulmama ya da sıkıntılı olmak gibi bir durumu yok, 99 öncesinde tek vanoslu, sonrası çift vanoslu aynı motor.

2001 sonrası motor değişti 2.2 170bg motor geldi (ama 525 vergisi verip 520 binmek ne kadar mantıklı tartışılır)

Kilometresi çok çok düşük ve hiç inandırıcı değil ama kondisyonu iyi görünüyor, ilanda yazıldığı gibiyse pek önemli değil.

30.000'e kadar alınır...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğuz Erdem

Bu konudaki 2.mesajın, çok hakim olmadığın konularda çok kesin cevaplar verme bence.

2. mesaj olması ne alaka ? Bu zamana kadar onlarca Bmw ile haşır neşir olmuşum,  Bmw'yi iyi bilirim. Ayrıca dediklerim doğru ve nettir. Makyajsız kasa 98 model olan eski görünüm tip. Eski tip motor ve fiyatı yüksek.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...