Serhat Işık 21 Ekim 2020 Paylaş 21 Ekim 2020 Çağlar Bayur yazdı: alalal , açalım için merak ettim ben deAbi hiçbiryerde yok bulamadım Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Ekim 2020 Paylaş 21 Ekim 2020 Serhat Işık yazdı: Abi hiçbiryerde yok bulamadım Genişlet n11 linki verdik? satıcı yok mu? Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 21 Ekim 2020 Paylaş 21 Ekim 2020 Çağlar Bayur yazdı: n11 linki verdik? satıcı yok mu?Yok kaçmış yurt dışına 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Ekim 2020 Paylaş 21 Ekim 2020 Fatih Keskin yazdı: Yok kaçmış yurt dışına Genişlet bizde 250 maksat müşteri memnuniyeti 1 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 21 Ekim 2020 Paylaş 21 Ekim 2020 Çağlar Bayur yazdı: n11 linki verdik? satıcı yok mu?Çağlar abi satıcıya mesaj gönderdim, ellerinde kalmamış. Başka satıcıda bulamadım. Satıcıya ürünü sordum ‘ mükemmel’ dedi. Fatih Keskin yazdı: Yok kaçmış yurt dışınaSatıcıların ne bir yorumu var nede puanlaması. Ürün ellerinde olsa bile almak riskli olabilirdi. Fatih Keskin yazdı: Yok kaçmış yurt dışınaSatıcıların ne bir yorumu var nede puanlaması. Ürün ellerinde olsa bile almak riskli olabilirdi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Ekim 2020 Paylaş 21 Ekim 2020 Serhat Işık yazdı: Çağlar abi satıcıya mesaj gönderdim, ellerinde kalmamış. Başka satıcıda bulamadım. Satıcıya ürünü sordum ‘ mükemmel’ dedi. Satıcıların ne bir yorumu var nede puanlaması. Ürün ellerinde olsa bile almak riskli olabilirdi. Satıcıların ne bir yorumu var nede puanlaması. Ürün ellerinde olsa bile almak riskli olabilirdi. Genişlet uyanmışlar demek tüh... haftaya 350 olur 1 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 21 Ekim 2020 Paylaş 21 Ekim 2020 Çağlar Bayur yazdı: uyanmışlar demek tüh... haftaya 350 olurYeni mi çıktı ki bu ürün? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Ekim 2020 Paylaş 21 Ekim 2020 Serhat Işık yazdı: Yeni mi çıktı ki bu ürün? Genişlet taze düştü, https://urun.n11.com/teyp-cd-dvd-mp3-calar/ads-ad-7388-4x60w-oto-teyp-P400097099 bunun da ses seviyesi iyi diolar. özelikleri az ama öz edit: bu teyp te 129 TL idi .... Yorum bağlantısı
Serhat Işık 21 Ekim 2020 Paylaş 21 Ekim 2020 Çağlar abi senin gönderdiğin linkte belirli bir ürün yok. Liste halinde ürünler çıkıyor. Cadente diye bir marka var. Ona ne diyorsun?Çağlar abi senin gönderdiğin linkte belirli bir ürün yok. Liste halinde ürünler çıkıyor. Cadente diye bir marka var. Ona ne diyorsun?Çağlar abi senin gönderdiğin linkte belirli bir ürün yok. Liste halinde ürünler çıkıyor. Cadente diye bir marka var. Ona ne diyorsun? https://www.hepsiburada.com/cadence-oto-teyp-cd8300-bt-universal-renk-degisimli-4-60-ses-cikisli-pm-HB00000TCQQL Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Ekim 2020 Paylaş 21 Ekim 2020 Serhat Işık yazdı: Çağlar abi senin gönderdiğin linkte belirli bir ürün yok. Liste halinde ürünler çıkıyor. Cadente diye bir marka var. Ona ne diyorsun? Çağlar abi senin gönderdiğin linkte belirli bir ürün yok. Liste halinde ürünler çıkıyor. Cadente diye bir marka var. Ona ne diyorsun? Genişlet vardı da satışa kapanmış... uyanıyorlar bir bir, cadence eski köklü bir firma idi, onun ismini kullanan çin malı bir teyp o. sesi hakkında bilgim yok 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Ekim 2020 Paylaş 21 Ekim 2020 https://www.hepsiburada.com/ads-ad-7388-4x60w-oto-teyp-pm-HB00000P4Y3B satışa açık Yorum bağlantısı
Serhat Işık 21 Ekim 2020 Paylaş 21 Ekim 2020 Çağlar Bayur yazdı: https://www.hepsiburada.com/ads-ad-7388-4x60w-oto-teyp-pm-HB00000P4Y3B satışa açıkBu ürün bizi hüsrana uğratmasın? Bende şu an bir teyp var işkence çekiyorum. Ses gidiyor geliyor hoparlör arasında ses gidiyor geliyor. Bunun gibi olursa sıkıntı çekerim [emoji17] Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Ekim 2020 Paylaş 21 Ekim 2020 kabloda hoparlörde sıkıntı varsa teyp ne yapsın Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 21 Ekim 2020 Paylaş 21 Ekim 2020 blütüt amfi takmak daha iyi değil mi ben bi tane aldım ama daha takmadım. gizli lokasyon. tabi yeri boş kalmayacak ise. Yorum bağlantısı
Serhat Işık 22 Ekim 2020 Paylaş 22 Ekim 2020 Çağlar Bayur yazdı: kabloda hoparlörde sıkıntı varsa teyp ne yapsın Genişlet Bunu tespit etmek için bir tesisatçıya gitmek gerekecek. o zaman her şey netleşir. Mehmet Göktürk yazdı: blütüt amfi takmak daha iyi değil mi ben bi tane aldım ama daha takmadım. gizli lokasyon. tabi yeri boş kalmayacak ise. Genişlet bu tür aparat takmam için sorunu iyi tespit ettirmem gerekiyor. kablo tesisat sorunu varsa teyp ve aparata ihtiyaç duymayabilirim Yorum bağlantısı
Recommended Posts