Emre Demir 29 Ağustos 2014 Paylaş 29 Ağustos 2014 (düzenlendi) Aşağı yukarı her üyemizin araba konusu var bizim de eksik kalmasın. Günlük gibi olur belki ; bugün gaz aldım , yıkadım lastiklerin havasına baktım Yanıklarımla sevin beni Araç 210 bin de darbesiz, boyasız hal böyle olunca bir boyatmamalıyım diyorum diğer tarafdan boyat bin diyorum. Ah bu bizim boya takıntımız olmasa ne güzel olur foruma konu açıyoruz çoğunluk boyat ama fotoğrafını Çek gösterirsin diyor , kime neyi ispat ediyoruz yazık bize. 29 Ağustos 2014 tarihinde Emre Demir 48 tarafından düzenlendi 7 Yorum bağlantısı
Naim Durmaz 29 Ağustos 2014 Paylaş 29 Ağustos 2014 Maşallah uzun süre binecekseniz boyatın gitsin ve haklısınız satarken sürekli birşeylerin ispatlanması gerekiyor maalesef. İnsanlar araçlarını satarken her türlü eksiğini göstermek yerine orjinal garaj aracı diye satmaya devam ettiği sürece dürüst satıcılar her zaman bu tür zorluklarla karşılaşacaktır. 1 Yorum bağlantısı
Ümit Mavigöz 29 Ağustos 2014 Paylaş 29 Ağustos 2014 güle güle binin hayırlı olsun ancak jantlar bu arabaya gitmiyor 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 29 Ağustos 2014 Paylaş 29 Ağustos 2014 Emre satmayı düşünmüyorsan boyat derim, ben anında boyatırdım. Arabaya kocaman bir Maşallah. 1 Yorum bağlantısı
Emre Demir 29 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 29 Ağustos 2014 güle güle binin hayırlı olsun ancak jantlar bu arabaya gitmiyor Ben de bilakis çok sevdim 1 ay önce Mustafa arkadaşımızdan aldım memnunum araca ayrı bir hava kattı Emre satmayı düşünmüyorsan boyat derim, ben anında boyatırdım. Arabaya kocaman bir Maşallah. Lokman Abi'm satmayı düşünmüyorum dersem yalan olur fakat ,hatta ilanı da koydum ama yüksek rakam yazdım temiz diye sanırım satılması o rakama zor. Bir bakarız öncesi sonrası diye jilet gibi fotoğraflarını atarım. 1 Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 29 Ağustos 2014 Paylaş 29 Ağustos 2014 Jantlar çok güzel,sedanlara çok yakışıyor,maşallah. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 29 Ağustos 2014 Paylaş 29 Ağustos 2014 bencede jantlar güzel beyenmiyorsa ben hemen alabilirim Yorum bağlantısı
Emre Demir 29 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 29 Ağustos 2014 bencede jantlar güzel beyenmiyorsa ben hemen alabilirim Makam arabası gibi oldu ben beğeniyorum.Jantlar çok yakışmış Yakışmaz mı hiç teşekkürler. Yorum bağlantısı
Serkan Turan 29 Ağustos 2014 Paylaş 29 Ağustos 2014 Maşallah güzel duruyor.. Aklınıza yatanı yapın uzun süre binecekseniz boyatın gitsin.. 1 Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle 30 Ağustos 2014 Paylaş 30 Ağustos 2014 Maşallah,jantları bende beğendim. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Ergezer 30 Ağustos 2014 Paylaş 30 Ağustos 2014 Maşallah, güle güle kullanın .. Bizim araçta da güneş yanıkları mevcut.. Bizde kararsısız boyatma konusunda 1 Yorum bağlantısı
Emre Demir 30 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 30 Ağustos 2014 Maşallah, güle güle kullanın .. Bizim araçta da güneş yanıkları mevcut.. Bizde kararsısız boyatma konusunda Tek çekincem parça boyanacağı için ton farkı ne kadar çok olur sırıtır mı diye düşünmem. Yorum bağlantısı
Emre Demir 30 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 30 Ağustos 2014 Kim maşallah demedi Kendileri lastik patlatmak için özel dizayn edilmiş gibi duruyor. Sıcak asfalt da şık şık ses geliyordu taş sıkışmıştır diye düşündüm park ederken bir ileri bir geri yaptım acaba ne var diye kendisi ile göz göze gelmem ile bir irkildim Soluğu lastikçi de aldım ; yama + azotlu gaz+ balans yaptırdım 20 lira verdik . 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Eylül 2014 Paylaş 7 Eylül 2014 1. ben böyle binmezdim, hele ki sonraki sahibini düşünüp te kullanmam tercihim o yöndedir 2. satın alacak olan , bu hali ile kullanmayıp boyatacaksa zaten boyalı olarak nitelendirecek 3. boyanmış bagaj en çok bir daha boyanır , bakımsız mekanik fena cüzdan yakar. 2 Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 17 Eylül 2014 Paylaş 17 Eylül 2014 (düzenlendi) Hayırlı olsun, yıkatsanız bile araba pis görünüyor, ben olsam hemen boyatırdım. 17 Eylül 2014 tarihinde Hakan Gürsu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 17 Eylül 2014 Paylaş 17 Eylül 2014 Boya şart.. İnanın sizde iyiki boyatmışım diyeceksiniz.. Yorum bağlantısı
Emre Demir 23 Aralık 2014 Yazar Paylaş 23 Aralık 2014 Park halinde gümmmm Anca fırsat oldu resimleri koymak Bu vesile ile güneş yanıklarının da icabına bakılacak Yorum bağlantısı
Recommended Posts