Ünal Doğar 27 Ağustos 2014 Paylaş 27 Ağustos 2014 Arkadaşlar bugün uzun yol dönüşü bir anda motor sistem arızası verdi, ışığa bakarken hararetin de sona geldiğini farkettim.Hemen sağa çektim.Kaputu açtığımda, plastik lpg t sinin çatladığını ve motor soğutma suyunun bittiğini gördüm.Suyun aktığı yerde hala ıslaklıklar vardı.Lpg t lerini iptal edip hortumu seri bağlayıp 5 litre kadar su ilave ettim.Arıza ışığını kodu okuyup sildim.50 km kadar benzinle geldim aracı sıkıştırmama rağmen hararet hiç sona gelmedi.Hararetle aracı ne kadar kullandığımı bilmiyorum.Yalnız motor sistem arızası ışığı yanar yanmaz sağa çektim.Conta yakmış olabilir miyim?Yapmam gerekenler neler? Yorum bağlantısı
Ünal Doğar 28 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 28 Ağustos 2014 Sanayiye gidip kontrol ettireceğiz anlaşılan. Yorum bağlantısı
Cem Yilmaz 28 Ağustos 2014 Paylaş 28 Ağustos 2014 Yağa su karışmış ise.... iyi bir rektifiyeci arayışına girseniz iyi olur. Yorum bağlantısı
Ünal Doğar 28 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 28 Ağustos 2014 (düzenlendi) Bu sabah ustaya gösterdim.Arabayı çalıştırıp su kabını açtı, herhangi bir kabarcık, suya yağ karıştığını görmediğini söyledi.Usta bir süre takip edilmesi gerektiğini belirtti.Ucuz atlattık galiba. 28 Ağustos 2014 tarihinde Ünal Doğar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cem Yilmaz 29 Ağustos 2014 Paylaş 29 Ağustos 2014 ünal bey, Yanlış anladınız sanırım. Yağın içine su karışmaması önemli. Yağ çubugunu çekip kontrol edebilirsiniz. Yorum bağlantısı
Ünal Doğar 29 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 29 Ağustos 2014 Yağda su veya köpüklenme yok, takip ediyorum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts