Akan Belen 28 Ağustos 2014 Paylaş 28 Ağustos 2014 Zafer artık senin powerbank ihtiyacın kalmamıştır.[emoji48] 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 28 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 28 Ağustos 2014 Akan Belen yazdı: Zafer artık senin powerbank ihtiyacın kalmamıştır.[emoji48] Şimdilik yok gibi görünüyor evet Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 17 Eylül 2014 Yazar Paylaş 17 Eylül 2014 hTC M8'in galeri uygulamasını guncelledi. Google Play üzerinden yapılan guncelleme ile Ön Plana Alıcı ve Sezonlar efektlerine eklemeler geldi. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 17 Eylül 2014 Paylaş 17 Eylül 2014 (düzenlendi) Aaaa ne uyduruk özellikler öyle, senin telefonda birşey yapamıyormuş canım, sat sen bunu, kendine şöyle güzeel bir tf6 al, son model 2012 hemde, süper gider. 17 Eylül 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 17 Eylül 2014 Paylaş 17 Eylül 2014 (düzenlendi) Çok deli alet. M7 aldim ufak tefek kaliteli ayrıntılar ve sense in sağladığı incelikler hayret ettiriyor. Kamera M7de dehşet derken m8 cidden aşmış durumda. Zaten ön kamera açısı herkesi şaşırtıyor m9 çıksın da m8 alalım malum öğrencilik her seferinde takasa girerek ufak tefek üstünü tamamlayıp 2.el alabiliyoruz Düzenleme: eline sağlık abi yazı için çok faydalı olmuş. Bu arada şu kulakliklar dehşet cidden ses kalitesi çok iyi. Max seviyeye getiremiyorum bile 17 Eylül 2014 tarihinde Ozan Altundal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 17 Eylül 2014 Paylaş 17 Eylül 2014 (düzenlendi) Ozan Altundal yazdı: Çok deli alet. M7 aldim ufak tefek kaliteli ayrıntılar ve sense in sağladığı incelikler hayret ettiriyor. Kamera M7de dehşet derken m8 cidden aşmış durumda. Zaten ön kamera açısı herkesi şaşırtıyor m9 çıksın da m8 alalım malum öğrencilik her seferinde takasa girerek ufak tefek üstünü tamamlayıp 2.el alabiliyoruz Düzenleme: eline sağlık abi yazı için çok faydalı olmuş. Bu arada şu kulakliklar dehşet cidden ses kalitesi çok iyi. Max seviyeye getiremiyorum bile m8 i kulaklık ve ses kalitesinde tokatlar bu m7 haberin ola M9 un çıkması yakın olmasaydı M8 alırdım sanki, bekleyeceğiz artık yinede belli olmaz, dayanamayabilirim Bu arada Zafer in dediği galeri uygulaması market üzerinden M7 içinde gelmiş 17 Eylül 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek 3 Ekim 2014 Paylaş 3 Ekim 2014 (düzenlendi) Zafer Ayvacı yazdı: Bugün indirimde imişAklıma sen geldin http://www.shopandroid.com/htc-dot-view-case/4A22A17792A.htm?loc=us&utm_campaign=community-ac&utm_source=ac&utm_medium=dod 3 Ekim 2014 tarihinde Yılmaz Ertek tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 3 Ekim 2014 Paylaş 3 Ekim 2014 Ali Cihangiroğlu yazdı: Bu arada Zafer in dediği galeri uygulaması market üzerinden M7 içinde gelmiş Yoo m7 icin ben de yok o galeri efektleri Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 3 Ekim 2014 Yazar Paylaş 3 Ekim 2014 Yılmaz Ertek yazdı: Bugün indirimde imiş Aklıma sen geldin http://www.shopandroid.com/htc-dot-view-case/4A22A17792A.htm?loc=us&utm_campaign=community-ac&utm_source=ac&utm_medium=dod Abi teşekkür ederim. Siteyi bilmiyorum. Güvenilir mi ? Ürün gerçek orijinal mi? Biliyor musun siteyi? Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek 3 Ekim 2014 Paylaş 3 Ekim 2014 Zafer Ayvacı yazdı: Abi teşekkür ederim. Siteyi bilmiyorum. Güvenilir mi ? Ürün gerçek orijinal mi? Biliyor musun siteyi? daha önce alışveriş yapmadım. twitterdan denk geldi. bana orjinal gibi geldi ama, en ucuz 13usd kargo istiyor Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 3 Ekim 2014 Yazar Paylaş 3 Ekim 2014 Sordum çünkü sahteleri de çok benziyor orijinale. Görünüm ve işlev aynı. Sadece ekranın üzerini kapattiginda delikler tam olarak yazılara denk gelmiyor. Noktalı yazı şekli pek okunaklı olmuyor. Orijinal gibi olmuyor yani. 1 Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek 3 Ekim 2014 Paylaş 3 Ekim 2014 Zafer Ayvacı yazdı: Sordum çünkü sahteleri de çok benziyor orijinale. Görünüm ve işlev aynı. Sadece ekranın üzerini kapattiginda delikler tam olarak yazılara denk gelmiyor. Noktalı yazı şekli pek okunaklı olmuyor. Orijinal gibi olmuyor yani. hmmm, haklısın. emin değilim. boşver o zaman 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Ekim 2014 Paylaş 9 Ekim 2014 Mert Gülkokan yazdı: Taksitli telefon nasıl alıyoruz ya discovery artık hızıma cevap vermiyor gibi gelmeye başladı Hehhee sende gel bakalım überler takımına 2 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 9 Ekim 2014 Paylaş 9 Ekim 2014 Mert Gülkokan yazdı: Taksitli telefon nasıl alıyoruz ya discovery artık hızıma cevap vermiyor gibi gelmeye başladı Abi telefona taksit geri gelecek az bekle. Veya tüketici kredisi çekerek aldiriyorlar media markt anlaşmalı felan. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 9 Ekim 2014 Paylaş 9 Ekim 2014 http://www.milliyet.com.tr/cep-telefonlarinda-taksit-yasagi-sektorel-1936944/ Mert Gülkokan yazdı: Nasıl gelecek daha yeni ekonomik yaptırımlar geldi cari açık büyüyor diye eminsen bekleyip htc one m8 ya da yarım elma iphone 6 alayım sırf android en stabil ve en hızlı diye hatçe alacağım M8 candir. İphone 6 olmamış. 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 9 Ekim 2014 Paylaş 9 Ekim 2014 (düzenlendi) M8 ilk çıktığında çekmiştim. Bu da one max 9 Ekim 2014 tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Nuri Güngör 9 Ekim 2014 Paylaş 9 Ekim 2014 Ben de htc one alacağım M7 mi M8 mi almalıyım? Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 9 Ekim 2014 Paylaş 9 Ekim 2014 Nuri Güngör yazdı: Ben de htc one alacağım M7 mi M8 mi almalıyım? Bütçe meselesi. Eğer m7 bütçesi varsa hiç düşünmeyin. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Ekim 2014 Paylaş 9 Ekim 2014 (düzenlendi) Zafer Ayvacı yazdı: Boşa hTC demiyoruz, nexus gibi mübarek Zafer, güncelleme sonrası şebeke çekmemesi ve cepte yamulma, whatsuptan atma, kurcalamadan birşeyleri yapamama ve yarım yamalaklaşma gibi yan etkileri olmadı değilmi, bilelimde sonra yanlışlık olmasın, benzedi demesinler.... Bu arada bizimkilere 4.4.4 yoktu sanki, direk L ye mi geçiyorduk? hTC tokat edişın 9 Ekim 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Nuri Güngör 9 Ekim 2014 Paylaş 9 Ekim 2014 Mert Boran yazdı: Bütçe meselesi. Eğer m7 bütçesi varsa hiç düşünmeyin. Bütçe bağımsız düşünürsek M8 mi o zaman Yorum bağlantısı
Recommended Posts