Gokhan Arslan 19 Nisan 2016 Paylaş 19 Nisan 2016 Prins'in kendi sitesinde ki umumluluk (pdf dosyası) dokümanında 1.2 için uygun kitin olduğu bilgisine ulaşıyorum. Konu hakkında bilginiz var mı ? Ek olarak IX35 1.6 GDI motorlar için bir öneriniz mevcut mudur? Onlarada sıvı sistem takılabilir mi verim veya uyumluluk hakkında tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz? Teşekkürler iyi çalışmalar. Uzun zamandır 1.6 gdi motorlara sıvı sistem takılıyor.Genelde prins ve brc tavsiye ediliyor.Uyum konusuna gelince, sıvı sistemler lpg kitleri arasında en yeni ve benzine en yakın teknolojidir. Yorum bağlantısı
Yusuf Koparan 20 Nisan 2016 Paylaş 20 Nisan 2016 Prins'in kendi sitesinde ki umumluluk (pdf dosyası) dokümanında 1.2 için uygun kitin olduğu bilgisine ulaşıyorum. Konu hakkında bilginiz var mı ? Ek olarak IX35 1.6 GDI motorlar için bir öneriniz mevcut mudur? Onlarada sıvı sistem takılabilir mi verim veya uyumluluk hakkında tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz? Teşekkürler iyi çalışmalar. Merhabalar Metin bey evet şuan bugün 123.cü Prins sıvısistem kitimizi ix35 gdi aracımıza 2015 modele uyguluyorm hiç bir sıkıntı yok 1.2 dediğiniz tsi motor ise onlarda sıvısistem çalışmamız yok efendim Yorum bağlantısı
fikret yılmaz 21 Nisan 2016 Paylaş 21 Nisan 2016 herkese merhabalar buradan uzman kişilerre bir sorum olcaktı ben usta falan değilim elektrik otomasyon teknisyeniyim sadece aracım çok noktalı sıralı enjeksiyon ben bu araca kısa tabirle lpg tankı direk olarak bensin enjeksiyonuna direk lpg bağladım şu an testlerdeyim herhangi bir problem yok aksine çok iyi sonuçlar aldım videosuda var eleştiriğe açığım bu sistem hakkında neler düşünürsünüz vaye daha önce deneyen oldımu diye merak edyorum https://www.youtube.com/results?search_query=s%C4%B1v%C4%B1+sistem+lpg videom burda Yorum bağlantısı
İbrahim Bark 21 Nisan 2016 Paylaş 21 Nisan 2016 herkese merhabalar buradan uzman kişilerre bir sorum olcaktı ben usta falan değilim elektrik otomasyon teknisyeniyim sadece aracım çok noktalı sıralı enjeksiyon ben bu araca kısa tabirle lpg tankı direk olarak bensin enjeksiyonuna direk lpg bağladım şu an testlerdeyim herhangi bir problem yok aksine çok iyi sonuçlar aldım videosuda var eleştiriğe açığım bu sistem hakkında neler düşünürsünüz vaye daha önce deneyen oldımu diye merak edyorum https://www.youtube.com/results?search_query=s%C4%B1v%C4%B1+sistem+lpg videom burda İlginç!.. Yorum bağlantısı
Osman Çeçen 21 Nisan 2016 Paylaş 21 Nisan 2016 herkese merhabalar buradan uzman kişilerre bir sorum olcaktı ben usta falan değilim elektrik otomasyon teknisyeniyim sadece aracım çok noktalı sıralı enjeksiyon ben bu araca kısa tabirle lpg tankı direk olarak bensin enjeksiyonuna direk lpg bağladım şu an testlerdeyim herhangi bir problem yok aksine çok iyi sonuçlar aldım videosuda var eleştiriğe açığım bu sistem hakkında neler düşünürsünüz vaye daha önce deneyen oldımu diye merak edyorum https://www.youtube.com/results?search_query=s%C4%B1v%C4%B1+sistem+lpg videom burda yıllar önce kardeşimde aynısını yapmış ve arabayı çalıştırmıştı, ama sadece çalıştırmıştı. söylemeden edemiycem videoyu izlerken çok eğlendim, çok hoş bir üsup var :bravo: Yorum bağlantısı
Osman Çeçen 23 Nisan 2016 Paylaş 23 Nisan 2016 yusuf bey merhaba, Atikerin de sıvı sistem çıkaracağını duydum! 1,5 kuga için olacak mı acaba bilginiz var mı? Bir de 4-4.5 bin tl arasında fiyat bekleniyormuş, malum prins 6,5-7 arası. kuga için çıkarsa prinse rağmen tercih/tavsiye eder misiniz? performans/ yazılım ve parça kalitesi açısından aradaki 2,5 bin liralık fark var mıdır? son olarak çıkacaksa ne zaman çıkar? teşekkürler, saygılar... 1 Yorum bağlantısı
Yusuf Koparan 24 Nisan 2016 Paylaş 24 Nisan 2016 Merhabalar Osman bey evet bu güzel haberi öncelikle ben duyurmaya başladım ama burada yazmamıştım haklısınız Türkiye de otogazın en büyük köklü yerli firması Atiker Den bu süprizi bekiyorum şuan 32 farklı araçda testler başladı en geç ağustos da sistemimiz piyasaya çıkacak 1.5 Kuga dan tutun Mercedes Den opele BMW Volvo ya kadar 30 çeşit araçda sıvısıstem çıkacak sistem parçaları gayet kaliteli olacak çünkü Atiker in beklemesi bir çok yaşadığımız eksikleri sıvısıstem deki bunlaraın tedbirini aldı ve herşey daha iyi bir sistem için çalıştı nasip olursa 4 ile 4.5 bandında çıkacak fiyat ve şuan için bekleyen 5 adet aracım var montaj için bence çok iyi olacak diyorum herşey için bekleyip göreceğiz nasip olursa pazartesi Çarşamba ya kadar Konya merkezde olacağım Ömer Atiker bey ile görüştükten sonra sizlere daha detaylı bilgi verebilirim Türkiye ye Otomativ Lpg sektörümüze hayırlı olsun diyelim bu tarz markaları desteklememiz şart çünkü rekabet kaliteyi artırır Divriği'm Sent from my iPhone using Tapatalk Yorum bağlantısı
Yusuf Koparan 24 Nisan 2016 Paylaş 24 Nisan 2016 2015 model Ford Kuga 1.5 182hp Ecobost motor /90 sistemi yenilenen Prins directliqoumax 3.0 sıvısistem montajı ve parçaları Ford ailesine hayırlı olsun Sent from my iPad using Tapatalk 1 Yorum bağlantısı
Hakan Atuğ 24 Nisan 2016 Paylaş 24 Nisan 2016 Yusuf bey, LPG taktığınız araçlara servisten bedava motor yıkama hizmeti verip fotoğrafları çekseniz süper olacak [emoji3] paylaşımlarınız için teşekkürler 2 Yorum bağlantısı
Yusuf Koparan 24 Nisan 2016 Paylaş 24 Nisan 2016 Teşekkür ediyorum Hakan bey inşallah Sent from my iPad using Tapatalk Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 24 Nisan 2016 Paylaş 24 Nisan 2016 Teşekkür ediyorum Hakan bey inşallah Sent from my iPad using Tapatalk Yusuf Bey , Resmin en altına 1,5 ( 2015 model Ford Kuga 1.5 182hp Ecobost motor ) yazmışsınız bir yanlışlık yok değilmi? Yorum bağlantısı
Yusuf Koparan 24 Nisan 2016 Paylaş 24 Nisan 2016 Hayır yok efendim doğrudur yenilenen Prins sıvısistem directliqoumax sistemi ilk kez 1.5 Kuga da uygulanmaya başlandı hayırlı olsun Sent from my iPad using Tapatalk Yorum bağlantısı
Osman Çeçen 24 Nisan 2016 Paylaş 24 Nisan 2016 Hayır yok efendim doğrudur yenilenen Prins sıvısistem directliqoumax sistemi ilk kez 1.5 Kuga da uygulanmaya başlandı hayırlı olsun Sent from my iPad using Tapatalk yusuf bey, bu resimler daha önce hollandadan gelen yetkili ile takmış olduğunuz 1.5 mi yoksa yeni montajınız mı? bu arada ben hala bafradan kaşif ustadan haber bekliyorum... Yorum bağlantısı
Yusuf Koparan 24 Nisan 2016 Paylaş 24 Nisan 2016 Osman abim Kaşif usta ile bir görüşün geçende çok az bir kit geldi ve zor zoruna 1. Tane alabildim merkezden ve 2. Ci montajımızı uyguladık lütfen kendisi ile kontak kurun derim efendim selamlar saygılar sunuyorum Sent from my iPhone using Tapatalk Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 24 Nisan 2016 Paylaş 24 Nisan 2016 Mondeo 1,5 için bir çalışma varmıdır ? 1 Yorum bağlantısı
Gokhan Arslan 25 Nisan 2016 Paylaş 25 Nisan 2016 Bu hafta sonu İstanbul- Edirne arası seyahatim oldu otobandan 115-120 civarı hızla seyrettim.Bir ara deneme amaçlı kısa bir süre 190 a kadar çıktım.Sonuç km de 20 kuruş yaktı hala inanamıyorum tekrar tekrar hesaplıyorum (2013 kuga prins sıvı) 2 Yorum bağlantısı
Rahmi Ozçiftçi 25 Nisan 2016 Paylaş 25 Nisan 2016 Bu hafta sonu İstanbul- Edirne arası seyahatim oldu otobandan 115-120 civarı hızla seyrettim.Bir ara deneme amaçlı kısa bir süre 190 a kadar çıktım.Sonuç km de 20 kuruş yaktı hala inanamıyorum tekrar tekrar hesaplıyorum (2013 kuga prins sıvı) bir depoyu tam olarak bitirmeden veya bir istasyondan lpg alıp bitime yakın aynı lpg istasyonundan alınan lpg ve yapılan km ye göre hesaplamışsanız gayet iyi bir sonuç. 1 Yorum bağlantısı
Yusuf Koparan 25 Nisan 2016 Paylaş 25 Nisan 2016 Allah'a Çok şükür Ecobost Kuga da 13. Cü Prins sıvısıstem directlioumax montajımız 2013 model 1.6 Cc 182hp Kuga ailesine hayırlı olsun diyelim bol tasarruf dolu günler diliyorum Sent from my iPhone using Tapatalk Yorum bağlantısı
Gokhan Arslan 27 Nisan 2016 Paylaş 27 Nisan 2016 bir depoyu tam olarak bitirmeden veya bir istasyondan lpg alıp bitime yakın aynı lpg istasyonundan alınan lpg ve yapılan km ye göre hesaplamışsanız gayet iyi bir sonuç. Rahmi bey ikinci dediğiniz metodla hesapladım lpg fiyatı 1.95 tl olarak baz aldım.(istanbul P.O) 1 Yorum bağlantısı
Gokhan Arslan 27 Nisan 2016 Paylaş 27 Nisan 2016 Bu arada bir tespitimi daha belirteyim, Bilindiği üzere lpg yakıt hesabı yapılırken yol bilgisayarındakı benzin tüketimi 1.2 ile çarpılır.Bu değer benzin lpg arasındaki kalori farklarından hesaplanmış yaklaşık bir değer.Kuga da bu katsayı şehir içinde cuk oturuyor yani 12 litre benzin gösteriyors 14,4 litre gaz yakmış oluyorsun. Fakat şehir dışı lpg tüketimi yol bilgisayarına çok yakın neredeyse aynı denebilir. Şehir dışında yaklaşık 0.7 litre yol bilgisayarında fazla yaktı. 2 Yorum bağlantısı
Osman Çeçen 27 Nisan 2016 Paylaş 27 Nisan 2016 merhabalar, bugün yusuf beyin önerisi ile 1.5 otomatk aracımı montaja bıraktım. gelişmeleri buradan akarırım. 1 Yorum bağlantısı
Dinçer ÇABUK 28 Nisan 2016 Paylaş 28 Nisan 2016 Merhabalar, Benim sormak istediğim konu bu sistemde montajı yapılmış olan araçların videosunu izlediğimde bagaj içerisinden ses geldiğini farkettim. LPG tankının ordan geliyor sanırım. Bu ses seviyesi bana biraz fazla gibi geldi. Bunun nedeni bu sistemlerin eski tiplere göre yani normal sıralı sistem LPG göre farklı olmasından mı yoksa genel bir sesmi. Ses olması normalmi? Bu ses seviyesi ile ilgili bir ölçüm yada standart varmı ? Teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı
Yusuf Koparan 28 Nisan 2016 Paylaş 28 Nisan 2016 Osman abim hayırlı olsun hadi bakalım abim Allah utandırmasın diyelim Sent from my iPad using Tapatalk 13.cü Ecobost Prins sıvısistem totalde 125.ci araç Finish'e doğru son rütüşlar yavaş yavaş Sent from my iPad using Tapatalk 1 Yorum bağlantısı
Osman Çeçen 28 Nisan 2016 Paylaş 28 Nisan 2016 yusuf ustam, teşekkür ederim. bugün aracı aldım, sonrasında test sürüşüne çıktık herşey çok iyi idi. ustanın dükanından ayrıdıktan sonra bip-bip-bip şeklinde uyarı sesi gelince tekrar dükkana döndüm. bigisayardan baktılar, arıza kaydı vardı sanırım basınç ile ilgili bir hata olmuş, arıza kaydını sildikten sonra tekrar teste çıktım. yaklaşık 30 dk test ettim, bir sorun olmadı.sonrasında usta ile vedalaştık ve lpg alıp tekrar yola çıktım derken yine aynı sorun odu. tekrar dükkana döndüm, aynı arıza olmuş sanırım ama emin değilim, motorun arkalarnda bir parça ile oynuyorlardı basınç pompası sanırım düşük basınçta kalıyormuş. arıza kaydını sildiler. son 66 km dir sorun yok. usta yarın merkezle görüşeceğini söyedi, şimdilik beklemedeyim bakalım, umarım ciddi bir sorun olmaz. sizin bir öneriniz olur mu? Yorum bağlantısı
Yusuf Koparan 28 Nisan 2016 Paylaş 28 Nisan 2016 Hayırlı uğurlu olsun abim büyük ihtimalle Lpg nün basıncını ayarlayan müşürü var o arızalı olabilir diye düşünüyorum ama teknik ekip daha iyi bilir diyorum Emrah diye bir arkadaşımız var o bölgenin teknik sorumlusu hayırlısı diyelim efendim Sent from my iPhone using Tapatalk Yorum bağlantısı
Recommended Posts