Atakan Ulusoy 17 Aralık 2015 Paylaş 17 Aralık 2015 11 aralık 2015 cuma günü sonunda Ankara'dan Prins uzman ekibinden Emrah Bey Aksaray'a geldi.Aracın lpg ile birlikte benzin kullandığını benzine hiç almadan benzin deposunun 4-5 ayda yarım depo eksildiğini belirttik. Aracı pc ye bağladı 5-6 tane saçma sapan sorun gösterdiğini söyledi. Yeni yazılımı geldi güncelleyelim düzelir dedi. yeni yazılımı yükledi. Hatta aynı gün Aksaray'dan doktor Rahmi Abiyi de telefonla arayıp aracın yazılımını güncellemişler. Emrah Bey bana aracta en ufak bir montaj hatası olmadığını yazılımsal bir hatadan dolayı aracın Lpg ekranı aktifken zaman zaman kendisini benzine aldığını benzin +lpg kullanımın bir arada kullanmasının mümkün olmadığını söyledi. Benzin almamı, aracı hep lpg de kullanmamı ve benzin göstergesini gözlemlememi istedi.Tamam dedim araca 70 tl benzin aldım benzin göstergesi çeyrek çizgisinin az üzerini gösteriyor. Fakat ertesi gün aracın arıza ışığı yandı. Prins servisini aradım getir Söndürelim dedi. Pc ye bağladı hata kodunu telefonda Emrah bey'e söyledi. o da biraz sonra döndü.Termostatın yanındaki devir-daim pompası(su Pompası) arızasıymış kugalarda olur demiş. Bu parçanın değişmesi gerekiyormuş . Servisi aradım araç garantisi devam ettiği için getirin aracı söküp bakalım kontrol edelim dediler. 2 yaşındaki arabanın devir daim pompası bozulur mu? Hem servis kabul eder mi böyle bir şeyi şaştım kaldım. Arıza lambasını söndürdü, vaktim yoktu ford servisine de gitmedim. Bugün 6. gün şimdilik arıza almbası yanmadı.Ayrıca tüp taktırdığım içinde devir daim pompası garanti dışı kalır mı onuda bilmiyorum.Sorun prinste mi yoksa araçtaki devir daim pompasında mı karar veremedim. eğer gerçekten LPG ile bahsi geçen arızanın alakası yok ise bunun hukuksal yollarını aramak gerek.. Servise gittikten sonra durumu bizimle paylaşırmısınız Yorum bağlantısı
Cemal Cangöner 17 Aralık 2015 Yazar Paylaş 17 Aralık 2015 depo hiçbir zaman boşalmaz. 60 litrelik depoya alacağınız hep 52-53 litredir. Aracı kullanan biri olarak deponun ne kadar aldığını çok iyi biliyorum zaten. Buradaki hesap teorik. 2 Yorum bağlantısı
Gokhan Arslan 18 Aralık 2015 Paylaş 18 Aralık 2015 1.6 ecoboost kitlerde tedarik sıkıntısı devam ediyormu son durum nedir acaba.Bugün taktırcam desem kaç gün sonra montaja başlanır. Yorum bağlantısı
Yusuf Koparan 18 Aralık 2015 Paylaş 18 Aralık 2015 Öyle bir sıkıntı olmadı buzamana kadar bana ulaşan Kuga montajı kitimiz 2 günde elimde olmuştur 1 Yorum bağlantısı
Atakan Ulusoy 18 Aralık 2015 Paylaş 18 Aralık 2015 Kapalı otoparklara giriyormusunuz bu kiti takınca? 1 Yorum bağlantısı
Yusuf Koparan 18 Aralık 2015 Paylaş 18 Aralık 2015 Atakan bey artık otopark durumu şehir efsanesi haline geldi bilginiz olsun problem yok Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 18 Aralık 2015 Paylaş 18 Aralık 2015 Atakan bey artık otopark durumu şehir efsanesi haline geldi bilginiz olsun problem yokAntep'te Sanko park hala LPGli araç almıyor içeri. [emoji17] 2 Yorum bağlantısı
Ali Eren 18 Aralık 2015 Paylaş 18 Aralık 2015 Antep'te Sanko park hala LPGli araç almıyor içeri. [emoji17]Forumda da almıyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Yusuf Koparan 18 Aralık 2015 Paylaş 18 Aralık 2015 Mehmet abi enteresan artık izmir de hiç sıkıntı yok ama kanun genelge yolda Yorum bağlantısı
Atakan Ulusoy 19 Aralık 2015 Paylaş 19 Aralık 2015 Prins takılınca LPG takılı olduğunu Nasıl anlıyorlar? Dolum yeri benzin kapağının altında olunca zaten anlaşılmıyordur sanırım.. Yorum bağlantısı
Gokhan Arslan 19 Aralık 2015 Paylaş 19 Aralık 2015 Öyle bir sıkıntı olmadı buzamana kadar bana ulaşan Kuga montajı kitimiz 2 günde elimde olmuştur Yorum bağlantısı
Selim Avcı 19 Aralık 2015 Paylaş 19 Aralık 2015 Ben 2 ay 5 gündür gelmeyen kit yüzünden taktırmaktan vazgeçtim sizi iyi formlar Yorum bağlantısı
Gokhan Arslan 19 Aralık 2015 Paylaş 19 Aralık 2015 Bir tedarik sorunu var ki , Selim bey 2 aydır bekliyor. Yorum bağlantısı
Yusuf Koparan 19 Aralık 2015 Paylaş 19 Aralık 2015 Selim abimizin aracı Volvo S80 maalesef ki Hollanda çok yoğunluk tempoda sistem ve yazılım ürettiği için kitin gelmesi uzaya biliyor size saygı duyarım vazgeçebilirsiniz Ama ona bakarsanız Opel İnsignia Sidi motor Türkiye de sadece 2 tane taktım kitin gelmesi agustos dedik marta kaldı fabrika yetiştiremiyor ama şuan 15 adet İnsignia benden montaj için bekliyor ve net montaj yaptırılacak efendim evet Gökhan beyin dediği gibi Kuga da Lpg olduğunu anlamaları için bagajı açıp tanka bakması gerekir Yorum bağlantısı
Atakan Ulusoy 19 Aralık 2015 Paylaş 19 Aralık 2015 (düzenlendi) Aslında bagajı açınca dahi anlayamaz ama işte Şu bagaj yükseltme sorununu çözseler on numara 5 yıldız olucak ama sanırım bunun için fordun stepne yerinin yüksekliğini değiştirmesi gerekiyor buda sanırım imkansız:) 19 Aralık 2015 tarihinde Atakan Ulusoy tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yusuf Koparan 19 Aralık 2015 Paylaş 19 Aralık 2015 Aynen öyle Atakan abi maalesef o yükseltiyi çözemeyiz çünkü tankın içindeki lpg pompası fix dair boy olarak kısaltılmaz o yükselti olayınızda bu şekilde yapabildik efendim Yorum bağlantısı
Misafir 19 Aralık 2015 Paylaş 19 Aralık 2015 İşçilik her zaman fark ettirir, ona sözüm yok. LPG ekonomiktir ya da değildir ona da bir sözüm yok. Ama her zaman demişimdir, bir bayanın iki eşi olmaz. LPG kullananlara saygım var ancak şahsi fikri uzun vadede ekonomik olduğunu düşünmüyorum. Yorum bağlantısı
Atakan Ulusoy 19 Aralık 2015 Paylaş 19 Aralık 2015 Uzun vadede ekonomik değildir ne demek? Nasıl uzun vadede ekonomik olmadığını merak ettim? 1 Yorum bağlantısı
Yusuf Koparan 19 Aralık 2015 Paylaş 19 Aralık 2015 Burak erdin bey uzun vadede değil derken 0 taktığımız araçlar 100 bin km yi geçen araçlar neredeyse 30 bin tel Den fazla kar ettiği için ozamana kadar sistem ve araç çalıştığı için o yüzden size saygı duyuyorum selamlar saygılar sunuyorum Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 21 Aralık 2015 Paylaş 21 Aralık 2015 Prins takılınca LPG takılı olduğunu Nasıl anlıyorlar? Dolum yeri benzin kapağının altında olunca zaten anlaşılmıyordur sanırım.. Bagaja bakıyorlar veya bazı yerlerde aracın altından ayna ile bakıyorlar. Yorum bağlantısı
Misafir 21 Aralık 2015 Paylaş 21 Aralık 2015 ... Merhaba Yusuf Bey, Bende stepne altta. Lpg tankını bagajda istemiyorum. Alta montaj mümkün mü? Riski/ tehlikesi var mı? Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Yusuf Koparan 21 Aralık 2015 Paylaş 21 Aralık 2015 Merhaba Yusuf Bey, Bende stepne altta. Lpg tankını bagajda istemiyorum. Alta montaj mümkün mü? Riski/ tehlikesi var mı? Teşekkürler. Maalesef ki tank olarak alta montajımız olmuyyor Kuga için tek tank olarak mevcut Yorum bağlantısı
Selim Avcı 22 Aralık 2015 Paylaş 22 Aralık 2015 2 ay çok uzun bir süre, bende taktırmayı düşünüyordum hatta bayi ile görüştüm hiç bana bu bekleme sürecinden bahsetmedi.Bunun bir sebebi olmalı acaba versiyon değişikliği yada kota uygulaması falan mı yapıyor prins. Ben açıkçası euro nun biraz daha düşmesini bekliyordum fakat tersine yükseliyor bekledikçe daha da zarardayız syn gakhan arslan 2 ay 10 gün önce yani bayramdan önce Yusuf bey vasıtasıyla İstanbul bölge müd ile görüştüm elimizde varmı depoya baktırayam dedi yani benim kit öyle insignia gibi veya 1.5 kuga gibi bir kit değil v60 la aynı yazılım olduğu anlaşıldı ve o kiti beklemeye başladık yani Yusuf beyin dediği gibi aylarca piyasada olmaya bir kiti beklemek gibi bir durum yok üretilmiş bir kiti bekliyorduk yani kelime oyunu yapmaya gerek yok bunları yazmayacaktım ama takmaktan vazgeçince insignia örneğini Yusuf bey verince samimi olmadığını düşündüm. insignia veya kuga 1.5 leneden kıyaslıyorsunuzki onlar çıkmamışveya üretim aşamasında kitler ayrıca takmaya niyetlenince hiç insignia örneği vermiyorsunuz aylarca bekleriz demiyorsunuz. benim derdim bekleme değil öncelikle 2 konuda kafam karıştı 1. ben Yusuf beye gelip size taktırıcam dedim tekirdağdayım gelebilirim dedim sonuçta volvoya ilk kez takılacak iyi veya kötü reklamınız yaparım dedim o beni istanbula yönlendirdi. 2. farz edelim taktırdık ecu arıza yaptı yedek parça ecu yani yazılımın olduğu kutunun gelmesi yine 3 aya yakın mı sürecek madem prins yoğun bu kadar. ben markayı vs kötülemek için yazmadım pazarlamada sıkıntı var ve başımın ağrımasını istemiyorum 2 Yorum bağlantısı
Yusuf Koparan 22 Aralık 2015 Paylaş 22 Aralık 2015 Selim abim İnsignia kiti piyasaya çıkmış ve üretilmiş ve montajı yapılmış bir araç ve kittir sadece 3 adet vardı ve montajını yaptım ama sizin araç farklı bir araç hiç takılmamış bir araç sizi İstanbul a yönledirmem sebebi şu eğerki sıkıntı halinde size çok yakın olması ve teknik müdürün orda olması ve montaja müdahil olması gibi bizim takmamızda sıkıntı yok bir sıkıntı olduğunda bendeki hizmet kalitesinin aynısını alamazsanız ben üzülürdüm o yüzden sizin açınızdan iyi olması için böyle bir teklif sundum sizde olumlu olacağını düşündünüz ben size net şu tarih şu Zaman takarım gibi bir net Zaman söylemedim Selim abi çünkü mahcup olmamak adına tekrar selam ve saygılarımı sunuyorum herkesin Kandil'ini kutluyorum sizin adınıza hayırlara vesile olsun inşallah Yorum bağlantısı
Recommended Posts