Rahmi Ozçiftçi 3 Ekim 2015 Paylaş 3 Ekim 2015 Merhaba Rahmi Bey, Konuyu ilk açtığım zaman zaten bu sistemi taktırmaya kararlıydım ve sipariş vermiştim. Aracım Türkiye'deki ilklerden biriydi ve denememiş bir sistemdi. Deneyen ben oldum ve deneyimlerimi, konu hakkındaki bilgilerimi burada paylaştım. Zamanımı da harcadım. Ama bu bilgilendirmelerden hiç bir karşılık beklemediğim gibi - konunun ticari yönüyle de ilgim bulunmamaktadır. Yusuf arkadaşımız da reklam yapmadan bilgilendirme yapsa konuya ilgi duyan arkadaşlarımızla daha iyi ilişkiler kurabilir. Forumu ticarethane vitrini olarak görmemek lazım. Siz de kullanıcı olarak zaman zaman deneyimlerinizi paylaştınız. Hepimiz aynı şeyi yapacak olursak ilgi duyan arkadaşlara kaynak sağlamış oluruz. Cemal Bey merhabalar.Ben de araç alırken sizin lpg deneyiminizi takip ettim vede lpg taktırmak üzere ford kugayı aldım.Aracıma 2 ay sonra lpg taktırdım.Reklam yapan diye bahsettiğim kişi siz değil Yusuf beydi.Belki cümle düşük olmuş.Ben sizler gibi teknik bilgilere sahip değilim.Sizlerin teknik bilgilerinden yararlanıyorum.Forumun bu bölümünü kullanan arkadaşlarında çok yaralandığını düşünüyorum.Yusuf bey dende çok yararlı bilgiler aldık.Ancak forum kuralları gereği sıkıntılar olmuş.Kişisel görüşüm yusuf beyin foruma katkılarının olduğu yönünde.benim sağlıkçı olarak bu teknik forumda katkılarım ne olabilir ki.Ancak Yusuf bey ve sizlerin konumuz farklı.Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim.Yusuf beyin de tekrar forumda yazılarını görmek dileğiyle. Yorum bağlantısı
Hakan Aydin 3 Ekim 2015 Paylaş 3 Ekim 2015 Merhaba arkadaşlar . 1.6 ecoboost mondeo ya lpg araştırıyorum sıvı siztemler çok pahalı. Bu nedenle %80 lpg %20 ye kadar da benzin tüketen iki yakıtlı lpg sistemleri var mesela prins vsi-di, lovato easy fas direct injection landi renzo diirect injection gibi. Bu sistemler sıvı siztemlere göre yarı fiyat. Ama çoğunda uyum listesin ecoboost yok tsi gdi lere takıyorlar ama mesela lovatoyla görüştüm ecoboost için çalışıyorlar 1 aya kadar sonuç alınır dediler. Bu konuda bilgisi olan var mı? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Ekim 2015 Paylaş 4 Ekim 2015 Merhaba arkadaşlar . 1.6 ecoboost mondeo ya lpg araştırıyorum sıvı siztemler çok pahalı. Bu nedenle %80 lpg %20 ye kadar da benzin tüketen iki yakıtlı lpg sistemleri var mesela prins vsi-di, lovato easy fas direct injection landi renzo diirect injection gibi. Bu sistemler sıvı siztemlere göre yarı fiyat. Ama çoğunda uyum listesin ecoboost yok tsi gdi lere takıyorlar ama mesela lovatoyla görüştüm ecoboost için çalışıyorlar 1 aya kadar sonuç alınır dediler. Bu konuda bilgisi olan var mı? Merhaba, Konunuzu birleştirdim. Bu konuda aradığınız tüm cevaplar mevcut. Mutlaka okumanızı öneririm. Yorum bağlantısı
Hakan Aydin 4 Ekim 2015 Paylaş 4 Ekim 2015 Ben prins dlm yi biliyorum fakat şu an euro kurunun yüksek olması nedeniyle 8000 tl. Fiyat veriyorlar. Fakat mesela prinsin vsi-di lpg sistemi tsi lara takılıyor ve fiyatı aşağı yukarı dlm nin yarısı kadar. Bu sistemler hem lpg hem benzini aynı anda kullanıyormuş tasarruf oranı dlm ye göre daha az fakat yatırım maliyeti de düşük olduğu için birbirini dengeliyor. Benim sorum ise bu karma sistem ecoboostlara da uygulanabilir mi? Bu konuda bir çalışma var mı? Yorum bağlantısı
Kerem Kılıç 5 Ekim 2015 Paylaş 5 Ekim 2015 Arkadaşlar merhaba.Kuga almaya karar verdiğimden beri yazıları baştan sona okudum.Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.Yazılar bilimsel ve gerçekçi.Çok faydası dokundu.1.5 ecoboost motor için LPG dönüşüm kiti geldi mi acaba?Bilgisi olan var mı?Ayrıca bu araçla ilgili fikirlerinizi de alırsam çok sevinirim.2. el alıp lpg dönüşümü yaptırmak istiyorum.Kullananlar 4*4 özelliğini karlı günlerde test etmişlerdir.Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Saygılar Yorum bağlantısı
Hakan Aydin 5 Ekim 2015 Paylaş 5 Ekim 2015 Kerem bey landirenzo direct injection karma lpg sistemi var onu araştırın isterseniz. Fiyat 3700tl. Civarı. Yorum bağlantısı
Nail Çalışkan 6 Ekim 2015 Paylaş 6 Ekim 2015 Hakan bey ben 1.6 ecoboost grand cmax aracim icin prinse mail atmıştım.bana peşin 6040 taksitli 6400 fiyat verildi. Fiyatla ilgili kararli iseniz gorusebiliriz siye yazmislar. Ben de kararsizim cunku yakin zamanda dlm sistemi ile ilgili bir site gordugumu yorumlarını merak ettigimi yazdım. Geri dönüş olmadı. Siteyi merak edenler için yaziyorum. Prinsdirectliquimax.wordpress.com Sizinde yorumlarinizi merak ediyorum. Yorum bağlantısı
Fazlı Özdemir 6 Ekim 2015 Paylaş 6 Ekim 2015 (düzenlendi) Böyle bir site yokmuş. İsminde mi hata var acaba? Buldum galiba bahsedilen bu site. 6 Ekim 2015 tarihinde Fazlı Özdemir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cemal Cangöner 6 Ekim 2015 Yazar Paylaş 6 Ekim 2015 Cemal Bey merhabalar.Ben de araç alırken sizin lpg deneyiminizi takip ettim vede lpg taktırmak üzere ford kugayı aldım.Aracıma 2 ay sonra lpg taktırdım.Reklam yapan diye bahsettiğim kişi siz değil Yusuf beydi.Belki cümle düşük olmuş.Ben sizler gibi teknik bilgilere sahip değilim.Sizlerin teknik bilgilerinden yararlanıyorum.Forumun bu bölümünü kullanan arkadaşlarında çok yaralandığını düşünüyorum.Yusuf bey dende çok yararlı bilgiler aldık.Ancak forum kuralları gereği sıkıntılar olmuş.Kişisel görüşüm yusuf beyin foruma katkılarının olduğu yönünde.benim sağlıkçı olarak bu teknik forumda katkılarım ne olabilir ki.Ancak Yusuf bey ve sizlerin konumuz farklı.Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim.Yusuf beyin de tekrar forumda yazılarını görmek dileğiyle. Rahmi Bey, Merhaba. Elbette sizi yanlış anlamadım. Burada size de sitem etmedim. Asıl konumuz Yusuf arkadaşımızın reklam yapmasıydı. Biraz daha az reklam yaparak foruma katkıları olacağı düşüncesindeyim. Bu arada kullanıcı olarak deneyimlerinizi paylaşmanız çok önemli. Bence foruma en iyi katkı bu şekilde olur. Zaten bu forumda bir şeyleri ispatlamaya çalışmıyoruz. Amacımız deneyim ve bilgilerimizi paylaşarak dostça sohbet ve arkadaşlık ortamını yaratmak. Araçlar bahane - onlar sadece kullandığımız birer makine Şu kapalı otoparklara girme olayını çözseler çok iyi olacak. Bu yüzden birçok kişi bu sistemleri tercih etmem diyor. Cemal Bey, bu bilgi önemli çünkü Avrupa'da R115 sertifikalı ürünlerde garantinin devam etme durumu söz konusu, yani aracınız LPG kitli ve ben servise alamam" diyemez demek olmuyor mu bu? Bu arada kafama takılan ve sizin bilgi birikiminizden faydalanabileceğim naçizane birkaç sorum olacak. Bu konu içerisinde dile getiriyorum çünkü kuga ile ilgili diğer konularda deneyimimden biliyorum, bu konudaki kadar paylaşım olmuyor. Aracımın süspansiyonları o kadar ilginç ki küçük değişimleri kabine aktarırken düşük frekanslı ama şiddetli değişimleri kabinde hissettirmiyor. Özellikle uzun yolda yüksek süratlerde büyük çukurlarda vs binek bir araç ile süspansiyonlardan vurma sesi beklenecek yerlerde kuga hissettirmeden geçiyor. Yine uzun yolda binek araçla seyahat ederken içim dışıma çıkan yollarda gerçekten çok iyi sönümleme performansı gösteriyor. Yani bu süspansiyonlar uzun yolda bir avantaj, bunu biliyorum ama ağırlıklı olarak kullandığım yerlerde keşke süspansiyonlar biraz daha yumuşak olsaydı tadından yenmezdi diyorum. Bu amaçla yapabileceğimi düşündüklerimi sizinle paylaşmak istiyorum. 1. Aracımın orijinal lastik ebatları 235x55x17. Bunun yerine 225 tabanlı ve 60-65 yanaklı bir lastiğe geçmek sorun yaratır mı? 16" janta geçip alternatif lastiklere yönelmek ne derece mantıklı?Aracın kasisli yollardaki sönümlemesi bu değişimlerden ne derece etkilenir? 2. Servisteki ustabaşından aldığım bilgiye göre aracın yayları sertmiş biraz. Bu yaylar yerine daha yumuşak yay takmak bir başka seçenek olabilir mi? Kemal Bey, Merhaba. Maalesef lastik konusunda deneyimim yok. Bu güne kadar yirminin üzerinde araç değiştirmeme rağmen, lastik ve süspansiyon konusunda hiç bir değişiklik yapmadım. Fabrikasyon ölçülere sadık kaldım. Yumuşak süspansiyonun aracın yol tutuşunu olumsuz etkileyeceğini düşünüyorum. Hakan bey ben 1.6 ecoboost grand cmax aracim icin prinse mail atmıştım.bana peşin 6040 taksitli 6400 fiyat verildi. Fiyatla ilgili kararli iseniz gorusebiliriz siye yazmislar. Ben de kararsizim cunku yakin zamanda dlm sistemi ile ilgili bir site gordugumu yorumlarını merak ettigimi yazdım. Geri dönüş olmadı. Siteyi merak edenler için yaziyorum. Prinsdirectliquimax.wordpress.com Sizinde yorumlarinizi merak ediyorum. Nail Bey, Merhaba. O sitede yazılanlar alıntı olarak bu konunun içinde var zaten. Yazının içeriğine baktığınızda tamamen asılsız bir karalama kampanyası olduğunu anlayabilirsiniz. Gerçeklerden uzak ve çocukça yazılmış Ben prins dlm yi biliyorum fakat şu an euro kurunun yüksek olması nedeniyle 8000 tl. Fiyat veriyorlar. Fakat mesela prinsin vsi-di lpg sistemi tsi lara takılıyor ve fiyatı aşağı yukarı dlm nin yarısı kadar. Bu sistemler hem lpg hem benzini aynı anda kullanıyormuş tasarruf oranı dlm ye göre daha az fakat yatırım maliyeti de düşük olduğu için birbirini dengeliyor. Benim sorum ise bu karma sistem ecoboostlara da uygulanabilir mi? Bu konuda bir çalışma var mı? Hakan Bey, Merhaba. Bu karma sistemlerle - DLM sistemin ilgisi yok. Motora yazık edersiniz. Arkadaşlar merhaba.Kuga almaya karar verdiğimden beri yazıları baştan sona okudum.Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.Yazılar bilimsel ve gerçekçi.Çok faydası dokundu.1.5 ecoboost motor için LPG dönüşüm kiti geldi mi acaba?Bilgisi olan var mı?Ayrıca bu araçla ilgili fikirlerinizi de alırsam çok sevinirim.2. el alıp lpg dönüşümü yaptırmak istiyorum.Kullananlar 4*4 özelliğini karlı günlerde test etmişlerdir.Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Saygılar Kerem Bey, Merhaba. 1.5 ecoboost (150 Hp) için dönüşüm kiti Hollanda da yeni çıktı. 182 Hp için henüz yok. İzmir' e kar yağmadığı için karlı hava deneyimim yok maalesef 2. el alacaksanız 1,6 motoru tercih edebilirsiniz. Sonuçta araç aynı - motor hacmi farklı. Yakıt tüketimindeki fark SS özelliğinden dolayı sadece. Yorum bağlantısı
Kerem Kılıç 6 Ekim 2015 Paylaş 6 Ekim 2015 Cemal bey bilgilendirmeniz icin tesekkur ederim. Bende 1.6 ya yoneldim. Su an arac arastiriyorim,bakalim kisa surede alip lpg taktiririm. Tesekkurler,saygilarimla Yorum bağlantısı
Hakan Aydin 6 Ekim 2015 Paylaş 6 Ekim 2015 Çok çetrefilli bir durum. Bazı sitelerde sıvı sistemler için ilk marşta zor çalışma gibi problemlerden bahsediliyor vialle nin yüksek basınç pompasından kaynaklana uyumsuzluktan enjektör sıkıntılarından bahsediliyor. Son 1 haftadır çok çeşitli sitelerden okuduğum şeyler hangisine ne derece güvenilir bilmiyorum. Karma sistemde en son landirenzo omegas direct için 3700 tl.fiyat verdiler. Prinsin vsi-di sistemi ecoboost için yok dedi doğaner kardeşler Konya ve uysa bizde takarız maceraya girmeyin dedi karma lpg ile. Sıvı sistem 8000 tl. Konya doğaner kardeşler. Bu parayı verip bir de üstüne sıkıntı yaşamak istemiyorum. Yorum bağlantısı
Hakan Aydin 6 Ekim 2015 Paylaş 6 Ekim 2015 Cemal Bey siz makine mühendisiydiniz yanılmıyorsam. Bu karma sistemde manifold delinip klasik çok nokta enjeksiyonludaki gibi lpg enjektörleriyle hava girişinden lpg verilecek ve motorun benzin enjektörleri susturulacak sadece belirli aralıklarla soğutma için benzin püskürtecek. Faka yüksek basınç pompası nasıl olacak devreye girecek devreden çıkacak sürekli en büyük zararı o mu görür. Sistem böyle mi çalışıyo? Sizce karma sistemin sıkıntıları nelerdir veya neler olabilir? Yorum bağlantısı
Kerem Kılıç 6 Ekim 2015 Paylaş 6 Ekim 2015 1.6 selective modelini düşünüyorum.bu modele ek olarak gelen şerit takip sistemi nasıldır?navigasyonu çok önemsemiyorum ancak xenon,panoramik tavan,geri görüş kam gibi özellikler olsun istiyorum.sizce tekno paket olmazsa olmazmıdır.kullanıcılardan tecrübelerini rica ederim.alıp lpg taktırmayı ve uzun süre kullanmayı düşünüyorum o yüzden full olsun istiyorum. teşekkürler Yorum bağlantısı
Cemal Cangöner 6 Ekim 2015 Yazar Paylaş 6 Ekim 2015 Çok çetrefilli bir durum. Bazı sitelerde sıvı sistemler için ilk marşta zor çalışma gibi problemlerden bahsediliyor vialle nin yüksek basınç pompasından kaynaklana uyumsuzluktan enjektör sıkıntılarından bahsediliyor. Son 1 haftadır çok çeşitli sitelerden okuduğum şeyler hangisine ne derece güvenilir bilmiyorum. Karma sistemde en son landirenzo omegas direct için 3700 tl.fiyat verdiler. Prinsin vsi-di sistemi ecoboost için yok dedi doğaner kardeşler Konya ve uysa bizde takarız maceraya girmeyin dedi karma lpg ile. Sıvı sistem 8000 tl. Konya doğaner kardeşler. Bu parayı verip bir de üstüne sıkıntı yaşamak istemiyorum. Aracı almadan önce Vialle'yi ben de araştırmıştım. Sorunlar Vialle'nin kullandığı yüksek basınç pompasının kalitesinden kaynaklı. Prins'in kullandığı pompa orijinal pompa ile bire bir aynı ve oem üretici Bosch tarafından üretilmiş. 40 bin km ye yakın LPG ile kullandım. Geç çalışma veya tekleme problemim olmadı. Bu arada tekrarlamakta fayda görüyorum karma sistemlerle maceraya girmeyin. Kesinlikle motor elden gider. Prins vsi-di sistemi önermedikleri halde bir diğer bayi landirenzo'yu nasıl önerebiliyor ? Çalışma prensipleri aynı halbuki. Forumda "kuga motor arıza" diye konusu var - incelemenizi öneririm. Yorum bağlantısı
Cemal Cangöner 6 Ekim 2015 Yazar Paylaş 6 Ekim 2015 1.6 selective modelini düşünüyorum.bu modele ek olarak gelen şerit takip sistemi nasıldır?navigasyonu çok önemsemiyorum ancak xenon,panoramik tavan,geri görüş kam gibi özellikler olsun istiyorum.sizce tekno paket olmazsa olmazmıdır.kullanıcılardan tecrübelerini rica ederim.alıp lpg taktırmayı ve uzun süre kullanmayı düşünüyorum o yüzden full olsun istiyorum. teşekkürler Benim aracım trend. Ek aksesuarlar tercih meselesi tabii Ödediğiniz paraya değecekse ve mutlu olacaksanız elbette hepsini istemek hakkınız. Yorum bağlantısı
Cemal Cangöner 6 Ekim 2015 Yazar Paylaş 6 Ekim 2015 Cemal Bey siz makine mühendisiydiniz yanılmıyorsam. Bu karma sistemde manifold delinip klasik çok nokta enjeksiyonludaki gibi lpg enjektörleriyle hava girişinden lpg verilecek ve motorun benzin enjektörleri susturulacak sadece belirli aralıklarla soğutma için benzin püskürtecek. Faka yüksek basınç pompası nasıl olacak devreye girecek devreden çıkacak sürekli en büyük zararı o mu görür. Sistem böyle mi çalışıyo? Sizce karma sistemin sıkıntıları nelerdir veya neler olabilir? Ecoboost motorun özelliklerinin büyük bölümü yok edersiniz. Benim gözümde karbüratörlü araçtan farkı kalmaz. Uygun yakıt hava karışımını her devirde sağlamak mümkün olmayacaktır. Sürekli zengin veya fakir karışım söz konusu olur. Değişken kam zamanlamasının da önemi kalmayacağı için aracın düşük devirlerde başlayıp max devire kadar giden sürekli sabit torkunu da sağlayamazsınız. Ayrıca yüksek basınç pompası devreden çıkmayacak ve sürekli çalışacak (kam milinden tahrikli olduğu için) Büyük ihtimalle çok az yakıtla çalışan enjektörler de kısa sürede tahrip olur. Likit sistemler haricinde turbo beslemeli motorlarda düzgün çalışan bir LPG sistemi maalesef yok. Araçlara montajı yapılamaz mı ? Elbette yapılır ve araç çalışır. Ancak nereye kadar ve hangi verimle ? Motor gücünden ciddi oranda kayıp olacağı da tartışılamaz ( en az %20) 2 Yorum bağlantısı
Rahmi Ozçiftçi 7 Ekim 2015 Paylaş 7 Ekim 2015 Arkadaşlar merhaba. 11000 km lik lpg kullanımım sonucu genel izlenimlerimi sizlerle paylaşmak istedim.4000 km kullanım sonucunda forumda da bahsetmiş olduğum aracın lpg ye geçme problemi yaşadım araç benzinle çalışıyor maximum 50 km/h hız yapıyordu.Eco pomp denen parça arızalanmış.Yenisi ile değiştirdiler.gerçi bu arıza olabiliyormuş ama ben araçla Adanaya gezmeye gitmiştim aracı başkası kullanmıştı aracı çalıştırma esnasında bekleme süresine dikkat etmemiş direk frene basıp aracı çalıştırmış.buna bağlı veya lpg aldığım istasyonlar dan kaynaklanmış olabilir.daha sonra lpg sistemim iki defa daha uyarı yaptı.kontrole gittiğimde sistemde tıkanıklık olduğu ve deponun çıkşını tarif ediyordu.oradaki valf açıldı sıkıntı çözüldü.ikinci defa yine sistem arızası gösterdi bilgisayara bağlandı yine tıkanıklık görüldü.usta lpg aldığım istasyonları biliyordu.iki istasyonda bildiğimiz bu sitede önerilen istasyonlar olmasına rağmen bir tanesinden sık sık benzer şikayetler olduğunu ve istasyonu değiştirmemi önerdiler.şimdilik tek bir istasyondan lpg alıyorum sıkıntı olmuyor.bence en önemli konu lpg aldığımız ana bayii değilde lpg aldığımız istasyonun genel bakımını düzenli yapıp yapmadığı ve de filtrelerini düzenli değiştirmeleri.ben 1996 yılından buyana lpg li araçlar kullanırım lpg istasyonu sıkıntısı ve lpg den kaynaklı sıkıntı yaşamamıştım.direk sıvı sistemli lpg ler biraz daha hassas olduğundan dolayı sistem kendini korumaya alıyor.yukarıda firma ismi vermedim sanırım yöneticiler firma isimi belirtilmesinden rahatsız oluyorlar.herkesin kalitesine güvendiği belirli istasyonlardan lpg alması gerekir hatta başkasını zan altında bırakmamak için tek bir istasyondan alıp sıkıntı yaşarsa diğerini tercih etmeleri gerekmektedir.bu arada ban aracımla mart ayında erciyeste kayak tesislerine çıktım.hava sıcaklığı -10/-15 leri görmüştür.lpg yönünden sıkıntı da yaşamadım.bilginize 3 Yorum bağlantısı
Hakan Aydin 8 Ekim 2015 Paylaş 8 Ekim 2015 Ecoboost motorun özelliklerinin büyük bölümü yok edersiniz. Benim gözümde karbüratörlü araçtan farkı kalmaz. Uygun yakıt hava karışımını her devirde sağlamak mümkün olmayacaktır. Sürekli zengin veya fakir karışım söz konusu olur. Değişken kam zamanlamasının da önemi kalmayacağı için aracın düşük devirlerde başlayıp max devire kadar giden sürekli sabit torkunu da sağlayamazsınız. Ayrıca yüksek basınç pompası devreden çıkmayacak ve sürekli çalışacak (kam milinden tahrikli olduğu için) Büyük ihtimalle çok az yakıtla çalışan enjektörler de kısa sürede tahrip olur. Likit sistemler haricinde turbo beslemeli motorlarda düzgün çalışan bir LPG sistemi maalesef yok. Araçlara montajı yapılamaz mı ? Elbette yapılır ve araç çalışır. Ancak nereye kadar ve hangi verimle ? Motor gücünden ciddi oranda kayıp olacağı da tartışılamaz ( en az %20) Teşekkürler Cemal Bey. 2 Yorum bağlantısı
Yusuf Koparan 11 Ekim 2015 Paylaş 11 Ekim 2015 Bütün forum üyesi arkadaşlarıma sevgili dostlarıma herkese tekrardan merhaba herkese çok teşekkürler eder selam ve saygılarımı sunarım 5 Yorum bağlantısı
Kadir ER 12 Ekim 2015 Paylaş 12 Ekim 2015 Bütün forum üyesi arkadaşlarıma sevgili dostlarıma herkese tekrardan merhaba herkese çok teşekkürler eder selam ve saygılarımı sunarım K.Maraş orjin olmak üzere Antep veya yakın Adana çevresinde Kuga için bu sistemi takan bir Prins bayimiz mevcutmu arastırdım genelde takan çıkmamiş Yorum bağlantısı
Selim Avcı 14 Ekim 2015 Paylaş 14 Ekim 2015 bugün Yusuf beyle beraber ford ecoboost motorlu volvomuza sıvı sistem lpg taktırmak üzere ilk girişimlerimizi başlattık kendisine yardımlarından dolayı ve İstanbul bölge müdürününe yönlendirmesi ve takılma aşamasında Yusuf bey istanbulda olmadığından müdürümüzün nezaret etmesini rica etmesi çok sevindirici. siparişi verdik sanırım 15-20 gün içinde takılacak kendisine yeniden teşekkürlerimi sunuyorum 1 Yorum bağlantısı
Yusuf Koparan 14 Ekim 2015 Paylaş 14 Ekim 2015 Değerli yorumların için çok teşekkür ederim Selim abi herzaman hiç bir menfaat beklemeden herkese elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorum gördüğün gibi uzun zamandır sizin ile görüşüyorduk biliyorsunuz sizin aracınız türkiye de ilk olacak volvo S80 ecobost sivissitem lpg uygulayacağız hayırlısı olsun inşallah tekrar teşekkür ederim Selim abi herzaman hizmete hazırım Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 14 Ekim 2015 Paylaş 14 Ekim 2015 Değerli yorumların için çok teşekkür ederim Selim abi herzaman hiç bir menfaat beklemeden herkese elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorum gördüğün gibi uzun zamandır sizin ile görüşüyorduk biliyorsunuz sizin aracınız türkiye de ilk olacak volvo S80 ecobost sivissitem lpg uygulayacağız hayırlısı olsun inşallah tekrar teşekkür ederim Selim abi herzaman hizmete hazırım 2011-2015 yılları s80 yada s60 2,0 volvo 203 hp olan motorada uygulanıyor değilmi? 240hp motora sanırım uygulanmıyor mondeo'da olduğu gibi... bugün Yusuf beyle beraber ford ecoboost motorlu volvomuza sıvı sistem lpg taktırmak üzere ilk girişimlerimizi başlattık kendisine yardımlarından dolayı ve İstanbul bölge müdürününe yönlendirmesi ve takılma aşamasında Yusuf bey istanbulda olmadığından müdürümüzün nezaret etmesini rica etmesi çok sevindirici. siparişi verdik sanırım 15-20 gün içinde takılacak kendisine yeniden teşekkürlerimi sunuyorum Hayırlısı olsun. Sizin aracın istetmesi tam boymu? depo orayamı konulacak ? 1 Yorum bağlantısı
Selim Avcı 14 Ekim 2015 Paylaş 14 Ekim 2015 teşekkürler Yusuf bey tüm bunları hiçbir çıkarınız olmadan yapmanız ayrıca çok güzel. fatih bey benim araç Volvo s80 1.6 180 hp motor kodu b4164t 132kw stepne yanidepo olayında sağolsun aracın bagaj fotolarını çekip Yusuf beyden onay aldıktan sonra karar verdik stepne tam boy değil ince stepne 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts