Arda Bülent Güzel 8 Eylül 2015 Paylaş 8 Eylül 2015 Değerli yorumlarınız için herkese çok teşekkür ediyorum sevgili forum arkadaşlarımmondeolarda bir gelişme varmı 1 Yorum bağlantısı
Yusuf Koparan 9 Eylül 2015 Paylaş 9 Eylül 2015 Mondeo 1.5 de daha bir gelişme yok yakın zamanda bekliyoruz 1.6 cc160 hp de 2012 model de var Prins sıvısistem olarak mevcut ama yakın zamanda 1.5 Kuga ve Mondeo ya gelecek bekliyorum selamlar saygılar Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 9 Eylül 2015 Paylaş 9 Eylül 2015 Mondeo 1.5 de daha bir gelişme yok yakın zamanda bekliyoruz 1.6 cc160 hp de 2012 model de var Prins sıvısistem olarak mevcut ama yakın zamanda 1.5 Kuga ve Mondeo ya gelecek bekliyorum selamlar saygılaryusuf bey çalışma varmı bu konuda birde yakın zamandan kastınız ne kadar yakın[emoji3] 1 Yorum bağlantısı
Yusuf Koparan 9 Eylül 2015 Paylaş 9 Eylül 2015 Tahminim büyük ihtıimal Aralık gibi gelecek diye tahmin ediyorum çünkü Prins yazılım mühendısı büyük bir kaza atlattı ve şuan daha yeni sahalara döndü ve çalışmalar başladı bilgilerinize Kuga ve mondeo 1.5 için Yorum bağlantısı
İbrahim Bark 10 Eylül 2015 Paylaş 10 Eylül 2015 Bir sorum var. Prins Liquimax LPG kiti takılan 2013 1.6 Ford Kuga için hangi motor yağ kullanılmalı? Değerleri ne olmalı? Yaz kış fark eder mi? Şu anda Ford servislerinin ecobost motorlara uyguladığı FLY 5/30 yağ var sanırım. Tavsiyeniz benim için önemli. Şimdiden teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Cemal Cangöner 11 Eylül 2015 Yazar Paylaş 11 Eylül 2015 Bir sorum var. Prins Liquimax LPG kiti takılan 2013 1.6 Ford Kuga için hangi motor yağ kullanılmalı? Değerleri ne olmalı? Yaz kış fark eder mi? Şu anda Ford servislerinin ecobost motorlara uyguladığı FLY 5/30 yağ var sanırım. Tavsiyeniz benim için önemli. Şimdiden teşekkür ederim. İbrahim Bey, Ecoboost motorlar için orijinal yağ Castrol 5W 20, Ford servisleri FMY 5W 20 kullanıyor. Kullanma kılavuzuna göre 5W 30 yağ alternatif olarak kullanılabilir. LPG için ekstra özellikte olduğu söylenen yağlara bakmayın bile. Yorum bağlantısı
Yusuf Koparan 11 Eylül 2015 Paylaş 11 Eylül 2015 5/20 bencede ideal derim Cemal abime Katılıyorum bence zaten sistem Sıvılaştırılmış lpg nin benzine oranla çok büyük farklar yaratacağını zannetmiyorum tabiki bu konuda Cemal abi daha bilgilidir teşekkür ederim Yorum bağlantısı
İbrahim Bark 11 Eylül 2015 Paylaş 11 Eylül 2015 Cemal bey ve Yusuf bey verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Önerilerinizi dikkate alıyorum... 1 Yorum bağlantısı
Rahmi Ozçiftçi 12 Eylül 2015 Paylaş 12 Eylül 2015 Tahminim büyük ihtıimal Aralık gibi gelecek diye tahmin ediyorum çünkü Prins yazılım mühendısı büyük bir kaza atlattı ve şuan daha yeni sahalara döndü ve çalışmalar başladı bilgilerinize Kuga ve mondeo 1.5 için Yusuf bey merhaba.Acaba mondeo 2.0 ecobost /240 beygir içinde uygulama varmı?olacakmı? 1 Yorum bağlantısı
Yusuf Koparan 12 Eylül 2015 Paylaş 12 Eylül 2015 Say'ın Rahmi hocam merhaba efendim şuan yeni gelecek olan listemiz var ve o yeni çalışmalar içerisinde beklediğimiz bir çok araç var 1.5 Kuga mondeo Opel Astra İnsignia motorlara sıvısistem kitimizi bekliyoruz tabiki bunun içinde bir çok yeni araç gelecek ama şuan 2.0 mondeo yok sadece 1.6 mondeo var zaten yeni gelen araç listelerini burada paylaşacağız inşallah hocam sevgi ve selamlar sunarım 1 Yorum bağlantısı
Akif Özkan 12 Eylül 2015 Paylaş 12 Eylül 2015 Ben kuga için özel üretim yapıldığına inanmıyorum. Özel üretim olduğunu idda edenlerin farklı iki araç için üretilmiş ve üzerinde marka ve logolarının bulunduğu ürünlerin fotolarını paylaşmasını bekliyorum. Yorum bağlantısı
Yusuf Koparan 12 Eylül 2015 Paylaş 12 Eylül 2015 Akif kardeşim bilip bilmeden gene konuşuyorsun lütfen ilgi alanına girmeyen olmayan bir sistemden bahsediyoruz şimdi sana özel yazılımı olan Kuga nın Prins için Üretilen beynin fotosunu atayımmı peki nerdesin Yorum bağlantısı
Akif Özkan 12 Eylül 2015 Paylaş 12 Eylül 2015 üstteki mesajımda da belirttiğim gibi lütfen özel üretilmiş ürünlerin fotolarını atarmısınız. Yorum bağlantısı
Yusuf Koparan 12 Eylül 2015 Paylaş 12 Eylül 2015 Atarım tabiki senimi kırıcam hiç olurmu öyle şey Yorum bağlantısı
Akif Özkan 12 Eylül 2015 Paylaş 12 Eylül 2015 Yusuf bey durumu şahsileştirmeyin. Reklamını yaptığınız ürünün idda edildiği gibi modele özel kit imal etmediğini düşündüğümü belirttim.Bu sebeple ilk mesajımda da bu ürünleri bizimle paylaşmanızı istedim. Durum bu. Yorum bağlantısı
Cemal Cangöner 12 Eylül 2015 Yazar Paylaş 12 Eylül 2015 Akif kardeşim bilip bilmeden gene konuşuyorsun lütfen ilgi alanına girmeyen olmayan bir sistemden bahsediyoruz şimdi sana özel yazılımı olan Kuga nın Prins için Üretilen beynin fotosunu atayımmı peki nerdesin üstteki mesajımda da belirttiğim gibi lütfen özel üretilmiş ürünlerin fotolarını atarmısınız. Atarım tabiki senimi kırıcam hiç olurmu öyle şey Yusuf bey durumu şahsileştirmeyin. Reklamını yaptığınız ürünün idda edildiği gibi modele özel kit imal etmediğini düşündüğümü belirttim.Bu sebeple ilk mesajımda da bu ürünleri bizimle paylaşmanızı istedim. Durum bu. Akif Bey, Daha önce Yusuf Koparan ile aranızda çıkan problemden ötürü bu soruları sorduğunuz belli. Siz neye inanmak istiyorsanız inanabilirsiniz elbette. Niçin size bir şeyleri ispat etmek gerekiyor ? Özel olmadığını düşünüyorsanız demek ki her araca olur. Siz de herhangi bir araç alıp takın o zaman. Hem de hepimiz için denemiş olursunuz. 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 12 Eylül 2015 Paylaş 12 Eylül 2015 Akif Bey, Daha önce Yusuf Koparan ile aranızda çıkan problemden ötürü bu soruları sorduğunuz belli. Siz neye inanmak istiyorsanız inanabilirsiniz elbette. Niçin size bir şeyleri ispat etmek gerekiyor ? Özel olmadığını düşünüyorsanız demek ki her araca olur. Siz de herhangi bir araç alıp takın o zaman. Hem de hepimiz için denemiş olursunuz. Cemal bey Akif bey içinden geceni soruyor. Bu bence çok güzel birşey bu sizi neden ilgilendirip Akif beye cevap verme gereksinimi duydunuz bunu ben anlamadım. Ve ben benim mondeoma Yusuf beye Lpg taktırmayı düşünüyorum. Sorulan her soru benim için çok önemli. Yusuf beyi sizin kadar tanımayabilirim onun için her cevap biraz daha Yusuf beyi tanımama yardımcı oluyor. 1 Yorum bağlantısı
Necat Ertan 13 Eylül 2015 Paylaş 13 Eylül 2015 Kar maksimizasyonu denilen olguyu bilen bilir, bilmeyende açar iktisada giriş kitaplarından okur, ya da internet elinin altında vikipediye bakar. Kuga ya uygulanan sistem tüm araçlara uyacakta, Prins bunu başka araçlara uygulamayacak (!). Bu forumdaki herkesin ortalama bir zeka seviyesinin üzerinde olduğunu düşünüyorum. Bilhassa eğitimci diye bildiğim Akif Özkan'ın. Yusuf Koparan Bey burada reklam yapıyor ya da yapmıyordur ayrı konu, ama bir diğeri de çıkıp durduk yere bu soruyu soruyorsa altında art niyet ararım. 2 Yorum bağlantısı
Cemal Cangöner 13 Eylül 2015 Yazar Paylaş 13 Eylül 2015 Cemal bey Akif bey içinden geceni soruyor. Bu bence çok güzel birşey bu sizi neden ilgilendirip Akif beye cevap verme gereksinimi duydunuz bunu ben anlamadım. Ve ben benim mondeoma Yusuf beye Lpg taktırmayı düşünüyorum. Sorulan her soru benim için çok önemli. Yusuf beyi sizin kadar tanımayabilirim onun için her cevap biraz daha Yusuf beyi tanımama yardımcı oluyor. Arda Bey, Konuyu açıp, araştırıp, bilgi ve deneyimlerimi tüm forum üyeleri ile paylaştığım için beni de ilgilendiriyor elbette. Bu sistemi takıp uygulayan ve kullanan birisi olarak ortaya sorulan bir soruya da cevap verme hakkım olduğuna inanıyorum. Bilmem anlayabildiniz mi ? Akif Bey daha önce Yusuf Bey'le sorun yaşayıp bunu da alakasız bir şekilde bu konu başlığına taşımıştı. Okuyan bütün forum üyeleri bunu biliyordur. Akif Bey bu soruyu neden sordu acaba ? Amacı bilgi sahibi olmak mı? Yoksa karalama kampanyasına devam mı? 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 13 Eylül 2015 Paylaş 13 Eylül 2015 Arda Bey, Konuyu açıp, araştırıp, bilgi ve deneyimlerimi tüm forum üyeleri ile paylaştığım için beni de ilgilendiriyor elbette. Bu sistemi takıp uygulayan ve kullanan birisi olarak ortaya sorulan bir soruya da cevap verme hakkım olduğuna inanıyorum. Bilmem anlayabildiniz mi ? Akif Bey daha önce Yusuf Bey'le sorun yaşayıp bunu da alakasız bir şekilde bu konu başlığına taşımıştı. Okuyan bütün forum üyeleri bunu biliyordur. Akif Bey bu soruyu neden sordu acaba ? Amacı bilgi sahibi olmak mı? Yoksa karalama kampanyasına devam mı? cemal bey, Akif bey Yusuf beyle sorun yaşamış olabilir ve bu sorunu size göre alakasız bir şekilde buraya yansıtmış olabilir ama size göre. Bırakın insanlar burda istek ve fikirlerini paylaşsın bunun doğru yada yanlış Olduğunu bizler karar verelim. Burası sonuçta kimseyi Yargılama yeri değil. Bunuda inşallah siz anlayabilmişsinizdir. Benim anlamam biraz kıttır çünkü. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 13 Eylül 2015 Paylaş 13 Eylül 2015 Prins bu Tür özel yapıdaki motorlarda motora özel kit çıkarmadan takmıyor. Örneğin ablam sportage almıştı. Bir çok motora göre yapılmış kit varken özellikle sportage göre yapılanı bekledik. Yazılım ve yapı olarak o motora uygun olmadan takmıyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 13 Eylül 2015 Paylaş 13 Eylül 2015 Ben mesala Yusuf Bey'le sürekli iletişim halindeyim. Çünkü benim araca taktırma taraftarıyım. Sağolsun şuanda benim araca olmadığını ama Aralık gibi 1.5 ecoboost Mondeoya yeni sistemin çıkabileceğini söylüyor. Yoksa istese 1.6 ecoboost olan sistemi takar Parasını alır dı. Benim demek istediğim herkes. Konuşmaları Görsün yorumu ona göre yapsın. Yoksa benim gözümde Yusuf bey tam bir esnaf . Teşekkür ederim Yusuf bey. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 13 Eylül 2015 Paylaş 13 Eylül 2015 Ben mesala Yusuf Bey'le sürekli iletişim halindeyim. Çünkü benim araca taktırma taraftarıyım. Sağolsun şuanda benim araca olmadığını ama Aralık gibi 1.5 ecoboost Mondeoya yeni sistemin çıkabileceğini söylüyor. Yoksa istese 1.6 ecoboost olan sistemi takar Parasını alır dı. Benim demek istediğim herkes. Konuşmaları Görsün yorumu ona göre yapsın. Yoksa benim gözümde Yusuf bey tam bir esnaf . Teşekkür ederim Yusuf bey.Demek istediğim bu abi. Yani farklı her motor yapısına göre farklı kit veya yazılım üretiliyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts