Servet Aydın 2 Haziran 2015 Paylaş 2 Haziran 2015 Burdaki sohbetlere bakınca kuga alası geliyor insanın. ☺ Ortağımda 1.5 4x4 ecobost var, asvalta gömüp çıkarıyor bizi 2 Yorum bağlantısı
Cem Işık 2 Haziran 2015 Paylaş 2 Haziran 2015 Ortağımda 1.5 4x4 ecobost var, asvalta gömüp çıkarıyor bizi 185 beygir abi, dile kolay. Adamın içinden geçer,tavanında patinaj çeker. Nevşehire sulu götürür susuz getirir 3 Yorum bağlantısı
Ertuğrul Büber 18 Haziran 2015 Paylaş 18 Haziran 2015 Elinize sağlık,inşallah sorunsuz ve iktisatlı kullanmaya devam eder. 1 Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 18 Haziran 2015 Paylaş 18 Haziran 2015 Yusuf Bey sadece Kuga mı yoksa C-max, Mondeo 1,6 EB araçlara da uyuyormu sistem? 1 Yorum bağlantısı
Kemal Güllü 19 Haziran 2015 Paylaş 19 Haziran 2015 Yusuf Bey merhaba, Bu sistem ile ilgili kafamı kurcalayan esas husus benim için önemli olan bagaj hacminin törpüleniyor olmasıdır. Kullandığınız deponun bagaj hacmini azaltmayacak şekilde daha düşük hacimlisi yok mudur? 1 Yorum bağlantısı
Atakan Ulusoy 21 Haziran 2015 Paylaş 21 Haziran 2015 Prins ile iletişime geçilirse kuga için ince bir tank üretilebilir Kanımca. Sormadan bilemeyiz. Yorum bağlantısı
Turhan Onat 21 Haziran 2015 Paylaş 21 Haziran 2015 Yusuf bey, tank yuvaya oturduktan sonra, bagaj yüzeyinden tahmini kaç santimlik bir yükselti oluşturuyor. Yorum bağlantısı
Cemal Cangöner 22 Haziran 2015 Yazar Paylaş 22 Haziran 2015 Prins ile iletişime geçilirse kuga için ince bir tank üretilebilir Kanımca. Sormadan bilemeyiz. Atakan Bey. Bu sistemde tanklar biraz farklı. Tankın içinde likit pompası var. Takılan tank için kullanılabilir yakıt miktarı 38 litre ve bu da yaklaşık 300 km. lik menzil sağlıyor. Yusuf bey, tank yuvaya oturduktan sonra, bagaj yüzeyinden tahmini kaç santimlik bir yükselti oluşturuyor. Turhan Bey, İlave yükseklik tam olarak 7.5 cm. Bagaj tahtasının üst yükleme rafı hizasına geliyor. Aslında kaybedilen hacim çok ta fazla değil. Bagajdaki küçük boyutlu eşyaları altta oluşan boş alana depolayabiliyorsunuz. Böylece kapak açıldığında bagaj tamamen boş ve tertemiz gözüküyor. Tabii boş bölüme ben kutu yapıp yükselttim. Daha derli toplu duruyor. 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 11 Temmuz 2015 Paylaş 11 Temmuz 2015 Takın şu yeni mondilere. Mondimi çok sevdim. Yolda herkes bakıyor . 2.0 motor dan hiçbir farkı yok. Birde dizel kadar az yaksa. Buda lpg geçiyor. 1.5 ecoboost gelme tarihi hakkında bir bilgi yokmu acaba. Iyi çalışmalar. 2 Yorum bağlantısı
İsa Köse 11 Temmuz 2015 Paylaş 11 Temmuz 2015 Belki biraz saçma olacak ama bu sistem Ti-vct motora uygulanamaz mı? Bizimki de direk lpg ile çalışsın. Olmaz mı? Yorum bağlantısı
İlker Kaçmaz 15 Temmuz 2015 Paylaş 15 Temmuz 2015 (düzenlendi) Merhaba ben biraz bekleyeceğim.Aracımı yeni aldım. kuga 1,5 titanium cam tavan. şu an 14 litre/100 km yakıyor ve gerçekten çok. Ancak kugaya uygun harika bir sistem olduğu halde neden yakıt tankını stepne yerine tam uyacak şekilde yapmamışlar şaşırtıcı. Belki düzeltirler de bagaj örtüsüne müdahale etmek zorunda kalınmaz. Manisa da oturuyorum. Kısa bir süre sonra Yusuf usta ve cemal beye danışmak isterim. Herkese iyi bayramlar sağlıklı ve kazasız günler dilerim. 15 Temmuz 2015 tarihinde İlker Kaçmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cemal Cangöner 15 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 15 Temmuz 2015 Belki biraz saçma olacak ama bu sistem Ti-vct motora uygulanamaz mı? Bizimki de direk lpg ile çalışsın. Olmaz mı? Elbette güzel olurdu ama TI-VCT motorlarda turbo olmadığı için bu sistemin uygulanması mümkün görünmüyor. Yaklaşık %20 fazladan püskürtülen yakıt için gerekli havayı atmosferik motorlarda almak imkansız. 1 Yorum bağlantısı
Cemal Cangöner 15 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 15 Temmuz 2015 Evet bu liste uygulanabilecek araçlara ait. Ben taktıralı 27.000 km yi geçti. Ne arıza ışığı yandı - ne de her hangi bir tekleme oldu. 27.000 km boyunca aldığım benzin sadece 400 TL. O da gaz bittiğinde yeniden alana kadar geçen kullanımda tüketildi. Şu anda yakıt 13.5 lt/100 km LPG Deneyecek hiç bir şey kalmadı. Bana göre sistem mükemmel çalışıyor. Araç daha 11 aylık ve ben ucuz yakıtla zevkle geziyorum. 2 Yorum bağlantısı
Turhan Onat 15 Temmuz 2015 Paylaş 15 Temmuz 2015 Merhaba ben biraz bekleyeceğim.Aracımı yeni aldım. kuga 1,5 titanium cam tavan. şu an 14 litre/100 km yakıyor ve gerçekten çok. Ancak kugaya uygun harika bir sistem olduğu halde neden yakıt tankını stepne yerine tam uyacak şekilde yapmamışlar şaşırtıcı. Belki düzeltirler de bagaj örtüsüne müdahale etmek zorunda kalınmaz. Manisa da oturuyorum. Kısa bir süre sonra Yusuf usta ve cemal beye danışmak isterim. Herkese iyi bayramlar sağlıklı ve kazasız günler dilerim. Bende aracı yeni aldım.1,5 AWD titanium +cam tavan. Şu anda 1250 km civarında. Ortalama tüketim verisi 9,5-10,lt arasında geziniyor. Bende ilk zamanlarda 13-14 lt seviyelerinde kullanıyordum daha sonra tüketim düşme eğilimine girdi. Daha da düşecek bana göre. Tabii bu iş birazda kullanımla doğru orantılı. 2 Yorum bağlantısı
Serhat Çerçi 15 Temmuz 2015 Paylaş 15 Temmuz 2015 Bmw listede yok, sanırım onlarla ilgili çalışmanız yok Yusuf Bey? 1 Yorum bağlantısı
Atakan Ulusoy 17 Temmuz 2015 Paylaş 17 Temmuz 2015 1.5 kugalara ne zaman takılabilecek. 2015in Yarısı bitti halen ses seda yok:) Yorum bağlantısı
İsa Köse 17 Temmuz 2015 Paylaş 17 Temmuz 2015 Teşekkür ederim abi bilgilendirme için.Bir kaç yerde konuşurken mevzu oldu.Şu an halkımız atmosferiklere sıvı sistem takılıp takılmadıgı konusunda bilgi sahibi değil.Dolayısıyle ben i30 arkadaşım taktırdı deyince millet bi duruyor önce.Ama bunu sizin ağzınızdan duymak daha iyi oldu.Atmosferiklerede bu sıvı lpg takılıyor sonuçta.Daha iyi oluyor benzin gibi sıvı lpg yakmak motor içinde uzun dönem kullanıcılar içinde vazgeçilmez bir durum haline geliyor.Ağzına sağlık ustam. Atmosferik motorlara takılıyor mu? Yani benim C-max'a takılıyor mu bu sıvı sistem? Ti-vct 1.6 benzinli motor. Yorum bağlantısı
İsa Köse 17 Temmuz 2015 Paylaş 17 Temmuz 2015 Atmosferik i30 a takılıyorsa muhtemelen sizinkinde takılır.Yusuf ustam daha iyi bilgi verir bu konuda. Atmosferik i30 a takılıyorsa muhtemelen sizinkinde takılır.Yusuf ustam daha iyi bilgi verir bu konuda. Cemal Bey böyle demişti. Elbette güzel olurdu ama TI-VCT motorlarda turbo olmadığı için bu sistemin uygulanması mümkün görünmüyor. Yaklaşık %20 fazladan püskürtülen yakıt için gerekli havayı atmosferik motorlarda almak imkansız. Yorum bağlantısı
Necat Ertan 17 Temmuz 2015 Paylaş 17 Temmuz 2015 i30 lar için Gdi motorlara uygulanabilme durumu var. Biliyorsunuz gdi motorlara klasik sıralı sistem uygulanamıyordu, bunun üzerine bu sistem geliştirildi. Olsa iyi olurdu ama bugünün şartlarında klasik atmosferik motorlar için gereksiz pahalı da olurdu. 1 Yorum bağlantısı
Melih Akdeniz 17 Temmuz 2015 Paylaş 17 Temmuz 2015 Halen 1.5 ler için kit çıkmadı sanırım, gelişme var mı acaba? Bir de sistem aktüel fiyat nedir? 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 19 Temmuz 2015 Paylaş 19 Temmuz 2015 Herkese iyi bayramlar dilerim sevgili forum üyesi abilerim öncelikle 2 sene önce ben ilk i30 GDİ motora sıvısistem taktığım zaman ege bölgesinde büyük ses getirmişti araç sahibi İstanbul da bir ÖĞRETMEN hocamız idi kendisi hiç bir yerden somut bilgi alamamış ve bana ulaştı dedim böyle böyle dedi nasıl yaparız ben izmir deyim dedim ben dedi montaj için geleceğim dedi size güveniyorum dedi ve geldi sağolsun hala saat gibi Çalışıyor ve her bayram arar teşekkür eder bana şimdi cmaxx sahibi beyfendi Îsâ bey eğer aracınız 1.6 180 hp ecobost ise sizin Aracada uyguluyoruz bilginiz olsun istedim nezaman isterseniz bana ulaşabilirsiniz ve gelelim en önemli cevaba arakadaşlar 1.5 Kuga nezaman gelecek bu cevabı benden Hariç Türkiye de hiç bir servis bilemez 1 ay içerisinde geliyor Hollanda da testler bitmek üzere ve cihazlar gönderilecek bekleniyor buradan müjdeyi vermek isterim Türkiye de prıns de Güvenilir en iyi isminden net ve objektif olarak aldınız montaj için bekleyen 5 adet aracım var Kuga 1.5 sevgili arakadaşlar herkese selamlar sevgilerimi sunarımYusuf bey bu kugada 1.5 ecobooost için gelecek sistem mondeolar a olacakmi acaba. 1 Yorum bağlantısı
Serhat Çerçi 19 Temmuz 2015 Paylaş 19 Temmuz 2015 1.5 kuga tamamlandığında 1.5 mondeo da tamamdır diyebilir miyiz yusuf bey? 2 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 19 Temmuz 2015 Paylaş 19 Temmuz 2015 1.5 kuga tamamlandığında 1.5 mondeo da tamamdır diyebilir miyiz yusuf bey?Serhat hocam bende öyle düşündüm ama heralde bazı motor parçaları değişik heralde mondeo ile kuganin. 2 Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 21 Temmuz 2015 Paylaş 21 Temmuz 2015 Yusuf Bey, Aynı 1,5 motora doğrudan olmaması ilginç. Bahsedilen sistemin kullanıcılardan şu ana kadar hep olumlu yorumlar okuduk. LPG sisteminin başarılı sonuç vermesinin altında bu şekilde komplike ve araç modeline özel olması mı etkendir? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts