İçeriğe Yönlendir

Chery Kimo 1.3 Lusso

Ümit Mavigöz

Recommended Posts

Ümit Mavigöz

Chery Kimo 1.3 lusso varmıdır bilen kullanan sanırım benzin li turbolu bu araç ve dehşet gidiyor ( fiestayla yetişemedim de  :blush: )

Yorum bağlantısı
Murat Dere
  Kerem Minaz yazdı:

Gidiyorda... Nasıl duruyor? Duruyor mu? Durunca noluyor? Durmazsa noluyor?  ;)

Bi dakka dursan olmaz. Geveze herif! :punish:

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)
  Murat Dere yazdı:

Bi dakka dursan olmaz. Geveze herif! :punish:

Hız= Ben  :biggrin: Şişmanım ama hızlıyım.  :p Bide herşeyi biliyom lanet olsun.. Oww şet..  :biggrin:

tarihinde Kerem Minaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ümit Mavigöz

tipine baksan araba değil ama deli gibi gidiyo otobanda yetişemedim yaa ona yetişeyim diye fiestayı yakıyodum az daha :D

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

kimo mu yav ne arar onda turbo iman power açmıştır o fiesta 1.4 de zaten ahım şahım gitmediğinden size hızlı gelmiştir :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ümit Mavigöz
  Eray Alicikoğlu yazdı:

kimo mu yav ne arar onda turbo iman power açmıştır o fiesta 1.4 de zaten ahım şahım gitmediğinden size hızlı gelmiştir :D

hızlı gelmiştir mi 170 le gittim yetişemedim fark açtı 200 den aşagıya gitmiyodu o araba :D

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu
  Ümit Mavigöz yazdı:

hızlı gelmiştir mi 170 le gittim yetişemedim fark açtı 200 den aşagıya gitmiyodu o araba :D

çorluya kuzu yemeğe giderken otobanda 180 le gidiyorum arkamdan baktım Şafak abi geliyo 1.0 ecobost vın dye geçti yanımda dedim bu kaçla gidiyoki geçti beni meğerse 193 le geçmiş video var yüksek hızda fazla gibi gözüküyo ama değil sonuçta benzinli araç uygun şartlar olduğunda fiestadan yüksek hızlara çıkabilir 0-100 yapsanız ne kadar hantal olduğunu o aracın görürsünüz

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ümit Mavigöz
  Onur Bulut yazdı:

Kimm o ya gelsin alayim anahtarını :D

bul bitane chery kimo kapış :D :D anlarsın  beni 

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

teknik verilerle gerçek pek uyuşmuyor örn 0-100 daha erken de çıkabilirsiniz siz daha geç de vw caddy 168 yazıyor max hız 1.6 tdi biz hafif rampa yukarı araçta 8 kişi gördük o hızı düzde 200 de kesiciye giriyodu o araç bence rampa aşağı hızlanıp sonra o hızını korumuştur yolda düz yolda yarım saatte çıkar yoksa 180-190 a  ;)  

Yorum bağlantısı
Ümit Mavigöz
  Eray Alicikoğlu yazdı:

teknik verilerle gerçek pek uyuşmuyor örn 0-100 daha erken de çıkabilirsiniz siz daha geç de vw caddy 168 yazıyor max hız 1.6 tdi biz hafif rampa yukarı araçta 8 kişi gördük o hızı düzde 200 de kesiciye giriyodu o araç bence rampa aşağı hızlanıp sonra o hızını korumuştur yolda düz yolda yarım saatte çıkar yoksa 180-190 a  ;)  

izmir çeşme otobanında dış çekim için çeşmeye gidiyorduk fotoğrafcımda vardı bende fiesta ile gidiyodum ilk başlarda dediğiniz gibi ikimizde normal hızlarda iken o basmaya başladı ben basıyom araç 170 km/h falan gördü chery mesafeyi açtıkça açtı ben 170 km/h la bi 20 30 km falan gittim chery ortalıklarda yoktu zaten daha sonra benim hareret yükseldi yavaşlamak zorunda kaldım en sonda fotocu alaçatı gişelerde beni bekliyodu :)

Yorum bağlantısı
Cem Işık

Turbo ne arar Kimo'da?

Yoktur turbo,tuğla koymuştur gaz pedalına.. Allah akıl fikir versin ona..

Yorum bağlantısı
Ümit Mavigöz
  Cem Işık yazdı:

Turbo ne arar Kimo'da?

Yoktur turbo,tuğla koymuştur gaz pedalına.. Allah akıl fikir versin ona..

cem abi adama sordum abi bu ne ya dedim yetişemedim sana 1.3 turbolu bunlar dedi hatta arabanın arkasında 1.3 aml mı amg mı ne yazıyodu ne oluyosa

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

o bilmiyodur sallamıştır turbolu diye izmir otobanı zaten aşırı rüzgarlıdır ne olucağı pek belli olmuyo o yolda ama siz kafaya takmayın o kadar 1.4 tdci 160 tan sonra çok nazlı hızlanıyor zaten virajlı yollara gel diyin siz de :D

Yorum bağlantısı

Piyasada 1.3 turbo benzinli araç yok suan sanırım. Cherry de kendi motorunu üretecek bir firma degildir diye düşünüyorum en azından benzinli olarak

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu
  Ozan Altundal yazdı:

Piyasada 1.3 turbo benzinli araç yok suan sanırım. Cherry de kendi motorunu üretecek bir firma degildir diye düşünüyorum en azından benzinli olarak

Aynen öle bende ilk görünce araştırdım dedim turbo falan bunlar fiatın multijeti mi aldı ama bildiğin atmosferik
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...