Çağlar Bayur 12 Ağustos Yazar Paylaş 12 Ağustos Selim Bilgin yazdı: Arabalı olan vapur değil miydi? vapurda olmaz 3000cc Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 12 Ağustos Paylaş 12 Ağustos Ama lahmacunu kanadın üzerinde yememiz lazım masa niyetine ama kanat yok. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 Ağustos Paylaş 12 Ağustos Konuyu kaçırdım. Sanayiden mi dönüyormuş, nolmuş Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 12 Ağustos Paylaş 12 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: Konuyu kaçırdım. Sanayiden mi dönüyormuş, nolmuş Ajda gibi yıllara direniyor. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Ağustos Yazar Paylaş 12 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: Konuyu kaçırdım. Sanayiden mi dönüyormuş, nolmuş duman felan içeriyor konu, virajlar redline lar, sıkıcı yani 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 12 Ağustos Paylaş 12 Ağustos Maşallah, plaka benlikmis, araba yerine plakayı alsak 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 12 Ağustos Paylaş 12 Ağustos Tamer Topaç yazdı: ''Aaaaaabi çökelim ensesine alıp gelelim'' diyorlar. Benim açımdan sakıncası yok, bulana kadar biraz hevesini alırsın. 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Ağustos Paylaş 13 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: duman felan içeriyor konu, virajlar redline lar, sıkıcı yani yağ mı yoksa enjektör mü Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 13 Ağustos Paylaş 13 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: yağ mı yoksa enjektör mü Araba kötü. Alıp kapı önüne konulacak gibi değil. O yüzden herkesten kaçırıyor . Enjektörler, turbo ne varsa değiştirdi. Toparlayamadı hala. 1 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Ağustos Yazar Paylaş 13 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: yağ mı yoksa enjektör mü mazut bir çeşit yağdır ikisi de aynı yani ayrımcı olmasak, plajda bol kum var lazımsa alayım 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 13 Ağustos Paylaş 13 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: vapurda olmaz 3000cc Akbil varsa bindiririm ben. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Ağustos Paylaş 13 Ağustos Selim Bilgin yazdı: Akbil varsa bindiririm ben. 15 yaş üstüne bedavaymış Yorum bağlantısı
Koray Demir 17 Eylül Paylaş 17 Eylül Böyle kullanacaksın Focusu https://www.instagram.com/reel/C_prAL8oBrP/?igsh=MWZ2N3JvM2FiOHlkbA== Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Eylül Yazar Paylaş 17 Eylül liseden beri rutin , o zamanlar yutup yoktu ama zaten kameralar da makaralı idi 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 17 Eylül Paylaş 17 Eylül Şu kapıyı tekmeleyip kapatıyorlar ya,noluyo onun menteşesi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Eylül Yazar Paylaş 17 Eylül Fikri Keleş yazdı: onun menteşesi kapıyı bilmem de, kapatanın menteşesini söverim 5 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 17 Eylül Paylaş 17 Eylül Çağlar Bayur yazdı: kapıyı bilmem de, kapatanın menteşesini söverim Aranan cevap Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 17 Eylül Paylaş 17 Eylül Koray Demir yazdı: Böyle kullanacaksın Focusu https://www.instagram.com/reel/C_prAL8oBrP/?igsh=MWZ2N3JvM2FiOHlkbA== Burda ip var 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 Eylül Paylaş 17 Eylül Anahtar deliğine bakarak takan da ne biliyim öyle çıkamaz 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Eylül Paylaş 17 Eylül Koray Demir yazdı: Böyle kullanacaksın Focusu https://www.instagram.com/reel/C_prAL8oBrP/?igsh=MWZ2N3JvM2FiOHlkbA== Vaay BYD gibi çıktı. Servet Aydın yazdı: Anahtar deliğine bakarak takan da ne biliyim öyle çıkamaz Çeki demiri kapağı da yok. Daha önce yoldan çıkmış bu 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Eylül Yazar Paylaş 18 Eylül Servet Aydın yazdı: Anahtar deliğine bakarak takan da ne biliyim öyle çıkamaz konu araba idi ama Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Eylül Paylaş 18 Eylül Çağlar Bayur yazdı: konu araba idi ama Çadır satıcısı diyorum 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Ekim Yazar Paylaş 7 Ekim kışa hazırlık... halojen mercekli focus farına Philips racingvision GT200 . sarımsı değil, bir led beyazı da değil ancak beyaz renkli, rakiplerine göre, yol aydınlatma videoları güzeldi aldım, yolda da deneyimlerim bir ara. bi led farları kışlamaya aldık 5 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 7 Ekim Paylaş 7 Ekim Çağlar Bayur yazdı: kışa hazırlık... halojen mercekli focus farına Philips racingvision GT200 . sarımsı değil, bir led beyazı da değil ancak beyaz renkli, rakiplerine göre, yol aydınlatma videoları güzeldi aldım, yolda da deneyimlerim bir ara. bi led farları kışlamaya aldık Senin gözlerin bozulmuştur @Tamer Topaçdenesin o daha iyi anlar. 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts