Çağlar Bayur 3 Haziran 2023 Yazar Paylaş 3 Haziran 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: Jant lastik dahil 50 Galiba hariç lem eski yazlıklar bunlar Selçuk Bakış yazdı: Tam satmalık olmuş 😍 konuyu dağa doğru açmalı gören geliyor 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 3 Haziran 2023 Paylaş 3 Haziran 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yazlıklar 3 kanallı. Harcarlar bunu virajda Yetişirsen harcarsın bay epawır Yorum bağlantısı
Ali Gök 3 Haziran 2023 Paylaş 3 Haziran 2023 (düzenlendi) Bu fordlar ne masraflı arabalarmis yahu iyiki japoncuyuz @Tansu Kalafatoğlu🤣 3 Haziran 2023 tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Haziran 2023 Paylaş 3 Haziran 2023 Ali Gök yazdı: Bu fordlar ne masraflı arabalarmis yahu iyiki japoncuyuz @Tansu Kalafatoğlu🤣 kaput mandalının nerede olduğunu bulamıyorum bazen. Pratik yok tabi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Haziran 2023 Yazar Paylaş 3 Haziran 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: kaput mandalının nerede olduğunu bulamıyorum bazen. Pratik yok tabi focus ta kaput mandalı yok mesela Ali Gök yazdı: Bu fordlar ne masraflı arabalarmis yahu iyiki japoncuyuz @Tansu Kalafatoğlu🤣 çok fena fiyatlar anfilere hele çok harcadık çift anfide kalacağız gibi gözküyor Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Haziran 2023 Paylaş 3 Haziran 2023 Çağlar Bayur yazdı: yok bişi kesinlikle rafta duruyor kutu Bi an düşündüm de, jilet gibi h11 ve bi led kombinasyonu. Teyze beybi! 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Haziran 2023 Yazar Paylaş 4 Haziran 2023 Servet Aydın yazdı: Teyze beybi! sislerde DRL hella var lem , asla knagoo dan çarpmadım onları beybiiii, h11 led 4x4 e yakışır yola gelsin Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Haziran 2023 Paylaş 4 Haziran 2023 Çağlar Bayur yazdı: sislerde DRL hella var lem , asla KANGOO dan çarpmadım onları beybiiii, h11 led 4x4 e yakışır yola gelsin Lan! Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Haziran 2023 Paylaş 4 Haziran 2023 Çağlar Bayur yazdı: çıkmaz sokakta 2 arabalık manevra boşluğu olan yerde kaçıncı defadır çarpıyorlar saymadım, Senin sokakta benim arka sağa da çarpmışlar.. Ben senin sokak hariç hiç bir yerde arkasını açık bırakmıyorum. Kesin orada çarpmışlar 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Haziran 2023 Yazar Paylaş 4 Haziran 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Senin sokakta benim arka sağa da çarpmışlar.. pusuda bekliyorlar demek 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Haziran 2023 Yazar Paylaş 12 Haziran 2023 boya badan fayans kaplama işleri bitti kaputun ucunda boyada 6 yıldır çatlak vardı, ben bişey demeden çatlak bir boyacı orayı da halletmiş, stickerimizi korumuş sabah karşı 3 te başlamış sabaha bitirmiş eline sağlık, kim olduğunu ben de bilmiyorum. yandaki hasar kaskodan yapıldı, 10 bin tl tuttu. blok subap hariç motorun etrafında ne varsa değişti, tam listeyi ben de bilmiyorum Osman halletti. üst plastik emiş horrumunu patlamışım bunlar hep tork yüzünden işte. turbo sağlam çıktı ama sökmüşken yeniledik onu bozamamışız, kronikçilerin gözü yaşlı. kötü halojen farlarımız kış boyunca aydınlatma vazifesini iyi yaptı, biled montajlı tufan tornado şimşey etkili yazlık far takımını bir ara takarım beyaz araba dolu olan sanayi bir anda karıştı, tesadüfe tam yüklü bir 2.5 geldi, bol karbonlu sohbet ettik 6 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 12 Haziran 2023 Paylaş 12 Haziran 2023 Çağlar Bayur yazdı: boya badan fayans kaplama işleri bitti kaputun ucunda boyada 6 yıldır çatlak vardı, ben bişey demeden çatlak bir boyacı orayı da halletmiş, stickerimizi korumuş sabah karşı 3 te başlamış sabaha bitirmiş eline sağlık, kim olduğunu ben de bilmiyorum. yandaki hasar kaskodan yapıldı, 10 bin tl tuttu. blok subap hariç motorun etrafında ne varsa değişti, tam listeyi ben de bilmiyorum Osman halletti. üst plastik emiş horrumunu patlamışım bunlar hep tork yüzünden işte. turbo sağlam çıktı ama sökmüşken yeniledik onu bozamamışız, kronikçilerin gözü yaşlı. Korkma abi fransız motoru o. Birşey olmaz. Ford olsa duramazdık zaten 3 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 12 Haziran 2023 Paylaş 12 Haziran 2023 Erkenden kaçmışsın. Ya arabayı ver ya da, ezerim diyecektim. 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 12 Haziran 2023 Paylaş 12 Haziran 2023 Servet Aydın yazdı: Bozulmuş mu? Bozulmadan bozulmuş kadar para harcanmış diye anladım. 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Haziran 2023 Yazar Paylaş 12 Haziran 2023 Servet Aydın yazdı: Bozulmuş mu? sorma 0-100 üm 9 a tüketimim 4 e çıkmıştı mağdurdum acildi lazımdı Tamer Topaç yazdı: Erkenden kaçmışsın. Ya arabayı ver ya da, ezerim diyecektim. tüyo aldım, kaç kaç dedi Osman , tüydüm Köksal Yılmaz yazdı: Bozulmadan bozulmuş kadar para harcanmış diye anladım. iyi tarafından bakalım, ya bozulunca harcasaydık 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 12 Haziran 2023 Paylaş 12 Haziran 2023 Çağlar Bayur yazdı: tüyo aldım, kaç kaç dedi Osman , tüydüm Geri gitmen gerekecek. 2 adet saplama boyunda vida gösterdi bana. Bunları takmadım mecbur geri gelecek dedi. Geldiğin anda orada bekliyor olacağım 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Haziran 2023 Paylaş 12 Haziran 2023 Köksal Yılmaz yazdı: Bozulmadan bozulmuş kadar para harcanmış diye anladım. Parayı saçacak yer arıyorlar mirim Çağlar Bayur yazdı: sorma 0-100 üm 9 a tüketimim 4 e çıkmıştı mağdurdum acildi lazımdı Bozuk amfi varmış kampüste. Geleyim yapayım hemde mağduriyet gidereyim dedim konum gelmedi hâlâ? 1 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 12 Haziran 2023 Paylaş 12 Haziran 2023 Servet Aydın yazdı: Bozuk amfi varmış kampüste. Geleyim yapayım hemde mağduriyet gidereyim dedim konum gelmedi hâlâ? Evde depoda çöpe atılacak mamuller içerisinde 2 adet panasonic marka hoparlör buldum abi, ne yapayım onları ben? Kampüse giderken uğrarsan vereyim istersen? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Haziran 2023 Yazar Paylaş 12 Haziran 2023 Cem Işık yazdı: Evde depoda çöpe atılacak mamuller içerisinde 2 adet panasonic marka hoparlör buldum abi, ne yapayım onları ben? Kampüse giderken uğrarsan vereyim istersen? işte feraset alayıM geliP Servet Aydın yazdı: Geleyim yapayım hemde mağduriyet gidereyim dedim konum gelmedi hâlâ? kiMsiniz tanıyamadıM Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Haziran 2023 Paylaş 12 Haziran 2023 Cem Işık yazdı: Evde depoda çöpe atılacak mamuller içerisinde 2 adet panasonic marka hoparlör buldum abi, ne yapayım onları ben? Kampüse giderken uğrarsan vereyim istersen? Saatleri ayarlayalım Çağlar Bayur yazdı: işte feraset alayıM geliP kiMsiniz tanıyamadıM H11? Yorum bağlantısı
Recommended Posts