İçeriğe Yönlendir

Focus S Tdci

Çağlar Bayur

Recommended Posts

Çağlar Bayur
Mert Yeldan yazdı:

kendim convert ediyorum.

bi cd denesene, zira tizleri özelikle muhteşem focusta, onların yerine koyacak ürün bulamadım ben 1000TL ler vermeden tabii.

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
bi cd denesene, zira tizleri özelikle muhteşem focusta, onların yerine koyacak ürün bulamadım ben 1000TL ler vermeden tabii.

Golf 6 ile tanışmadın sanırım :)

CD ile dinliyorum zaten.
Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek
Çağlar Bayur yazdı:

Abi bende Pioneer tss20 var ön torpidoda, amfiye bağlı. Ses kalitesi çok iyi. Multivan'a Soundmax marka dome spl tweeter almıştım, o böyle daha bi apaçi işi mahalleye dinletme tweeteri idi. Tss20 daha zevkli geldi kulağıma.  Bi arkadaşın arabasında da tss20 vardı, ama o emniyet kemerinin bağlandığı yerin üstüne orta direklere koymuştu, Orjinal görüntünün bozulmasını dert etmiyorsan sana da yakışır aslında :)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mert Yeldan yazdı:

Golf 6 ile tanışmadın sanırım :)

CD ile dinliyorum zaten.

cd de convert edilmmeiş orjinal cd yani...

Ebrar Tüfek yazdı:

Abi bende Pioneer tss20 var ön torpidoda, amfiye bağlı. Ses kalitesi çok iyi. Multivan'a Soundmax marka dome spl tweeter almıştım, o böyle daha bi apaçi işi mahalleye dinletme tweeteri idi. Tss20 daha zevkli geldi kulağıma.  Bi arkadaşın arabasında da tss20 vardı, ama o emniyet kemerinin bağlandığı yerin üstüne orta direklere koymuştu, Orjinal görüntünün bozulmasını dert etmiyorsan sana da yakışır aslında :)

sport tek kapı, direk arkada kalıyor bende :) ses te benden apaçisi yoktur cama bile tiz takacağım az kaldı . soundmax lerin ürünleri çok iyi 16 midler radarımda . sahte olmayan tss20 bulmakta mesele.. bende epseki tss ler var biryerde onları bir bulsam....

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
cd de convert edilmmeiş orjinal cd yani...

Abi flac indiriyorum müziği. Flac demek sıkıştırılmamış kayıpsız format demek. Ortalama 5 dakikalık bir şarkı 50-60 MB civarı. CD yi ise MP3 olarak değil soundtrack olarak indirdiğim flactan çekiyorum. Orjinal çoğu CD’den daha kaliteli oluyor.
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mert Yeldan yazdı:

Ama kalitesiz güçlü. Tahta gibi midler kulak tırmalayan tizler.

bu tekno ile bir buluşalım merak ettim sesini. emmi pekbidoluyu hatırlar, millet anfi arıyordu arabada

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
bu tekno ile bir buluşalım merak ettim sesini. emmi pekbidoluyu hatırlar, millet anfi arıyordu arabada

Geçen King in orada Üçlü yaptık. Emmi dedi teknonun sesi iyi diye. Sonra Golf 6 nın daha iyi olduğuna karar verdik [emoji23] tekrar söylüyorum ses güçlü ama kalitesiz.
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mert Yeldan yazdı:

Geçen King in orada Üçlü yaptık

3 vagçı temel ile uçağa binmiş, fıkrayı bilir misin? :sandalye:

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
3 vagçı temel ile uçağa binmiş, fıkrayı bilir misin? :sandalye:

Led denemesi yapıyorduk ki evden aradılar acilmiş lazımmış doğum başlamış koş gel [emoji23]
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mert Yeldan yazdı:

Led denemesi yapıyorduk ki evden aradılar acilmiş lazımmış doğum başlamış koş gel emoji23.png

evlat şimdiden evin hakimi oldu yani

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
evlat şimdiden evin hakimi oldu yani

Ohhoo 3 kadın + bir ben. 2014 de verdim ben yönetimi.
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mert Yeldan yazdı:

Ohhoo 3 kadın + bir ben. 2014 de verdim ben yönetimi.

evin en ufağı diğerlerine baskın çıkar derler

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek
Çağlar Bayur yazdı:

ses te benden apaçisi yoktur cama bile tiz takacağım az kaldı . soundmax lerin ürünleri çok iyi 16 midler radarımda . sahte olmayan tss20 bulmakta mesele.. bende epseki tss ler var biryerde onları bir bulsam....

2 takım 6970 hediye alasım var kendime, çeyizlik. Ama çok para işte, 2 takım 960 tl. Soundmax tam fiyat performans ürünü bence. Eski arabamda Alpine spg 69c3'lerim vardı. Çok memnundum. Keşke dedelerin babaların merakı olsaymış, aciko ekolar eski pioneer teypleri alıp saklasalarmış.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Ford'un Sony ile yaptığı teypleri güzeldir. 

Zamanında Fiesta'da Sony taktım ses evrim geçirdi. Mondeo'nun kendi ses sistemi çok iyidir. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ebrar Tüfek yazdı:

ekolar eski pioneer teypleri

Deq 9200 mesela?

Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek
Çağlar Bayur yazdı:

Deq 9200 mesela?

Offf, kumandasını ön torpidoya koyacaksın. Eve giderken kabına koy götür. Deh-80prs çok hoşuma gidiyor, bulsam da opele koysam turuncu göstergelerle hoş durur. Deq 9200, komle eko işlemci kumanda dahil 3000 tl ye var bitane. Ama onu hakedecek araba lazım. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Çağlar Bayur

Kışlık farlara geçiş zamanıdır . Farlar adaptif focus orjinal farı, kısa ampüller narva contrast+ uzunlar philips acaip bişi modelini unuttum. çıkan farlar st den gelen. d2s xenon vardı. St farlarını da  açıp siyah zemin yapacağım , yakışıyor.

y4Q1SK.jpg

FloLN2.jpg

• Beğen 15
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Kışlık direksiyon ve koltuklar nerede, balkonda mı?

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Köksal Yılmaz yazdı:

Kışlık lastik tamam da far nedir yahu :)

Aaa yağmur mevsimi için sarı farlar vazgeçilmezdir benim içinde

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Osram all season da iş yapar

Ben photon extreme aldım en son

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Siyah far gerçekten de yakışmış.. 

Boya sen bunu. 

Sis çerçevesi ile uyum sağlıyor. 

Yorum bağlantısı
Oktay Göktaş
Kışlık farlara geçiş zamanıdır . Farlar adaptif focus orjinal farı, kısa ampüller narva contrast+ uzunlar philips acaip bişi modelini unuttum. çıkan farlar st den gelen. d2s xenon vardı. St farlarını da  açıp siyah zemin yapacağım , yakışıyor.

y4Q1SK.jpg

FloLN2.jpg

Siyah zemin çok yakışmış abi[emoji3478][emoji3478][emoji3478] tabi bunda aracın renginin de katkısı var.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...